Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Athanáz9
aktív tag
Lenovo Y560?
Mivel erre nem válaszoltak, tőled magadtól kérdezem, hogy többet tud, mint egy Thinkpad X200s? Mi a nagy előnye? (mint az alul futó sávamban láthatod, Thinkpad-függő vagyok, de ha van annál jobb Lenovo, átállok!
)[ Szerkesztve ]
Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv a társaságnak!
Rövidtávú memóriám cserbenhagyott. Ami biztos:
Ma dél körül itt a Prohardveren találtam. - Az Apróhirdetéseknél. - De nem találom, melyik hirdetéshez szólt hozzá valaki sokszor, így:
Amerikából hoz gépeket magánúton, jóval olcsóbban. Új, erős gépeket. Mailbe, vagy pü-ben lehet nála rendelni. Válaszolgattak is neki rendesen.
Más konkrétumot elfeledtem, pedig ez itt talán mást is érdekelne. Engem biztos. Thinkpad L512 - Mo-i boltban sajnos drága.
Kollektiven rájöhetünk, hol találom?Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
Sajnos, parasztvakításnak tűnik a Photo Hall "akciója". Alapból magasabbak az árak, nem világos, mi az "akciós ár", és mi, ami annál is kedvezőbb. Notebook-akciójuk az Acer-re épül. Ez rossz fénybe hozza az Acer-t. A cég helyében eljárárást inditanék a Photo Hall ellen.
Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv.
Vissza a Dell-ötletekhez:
N Serie:
(16,5 kijező, / i3 proc /4 GB ram / 500-as HDD/ Ati Radeon)
Vélemény?Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
válasz stevewonder #8901 üzenetére
(Ha Budapest, a Mammut 1 második emeletén vannak szakértők és gépek, a cég nevét nem akarom mondani)
-
Athanáz9
aktív tag
válasz Athanáz9 #8904 üzenetére
Chaser:
Mint ígértem, megnéztem.
Dell Studio 1558 i3 gépről írtam.
Az Extreme Digitale-nál kapható, jobb helyeken már kifutott.Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
És a Dell Inspiron N 5110-es sorozatról.
i3, 4GB ram, 500 Hdd, Radeon 6470- (nem játékra lesz) magyar forgalmazó, új, 3 év gar. - nagyon kedvező ár
Oprendszer nékül.
--- Mi van, ha így veszi meg a kezdő? A gúnykacajon kívül. Mert az biztos, hogy az illető nem tud drivereket letölteni, és több félnapokon át dolgozni valamin, amihez nem ért.
Kösz.[ Szerkesztve ]
-
Athanáz9
aktív tag
válasz Avicularia #8961 üzenetére
Köszönöm a tévesen optimista információra adott illuzióromboló, de reális, ezért hasznos kiigazítást. Thx.
-
Athanáz9
aktív tag
válasz Avicularia #8961 üzenetére
Az új Delleket "Free Dos"-szal adják. Ezzel mit lehet kezdeni, elindítani, próbálkozni?
-
Athanáz9
aktív tag
válasz gyenge47 #9008 üzenetére
DELL ismét: DELL Inspiron B 5011
a nagy érdeklődéssel várt új széria itt-ott már kapható. Jól felszerelt gépek. Nagy hibával:
meglepően gyenge, rozoga, botrányosan rossz a billentyűzete. Sorry.
A Dell Vostro jobb darabjait ajánlanám.Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv. Ha valaki szerint a Dell Vostro 3500-nál van jobb gép a maga kategoriájában (ebben a kategóriában), az ne kiméljen beírni. Ha más szerint is ez a legjobb - jól sejtettem!
-
-
Athanáz9
aktív tag
válasz runner 125 #39741 üzenetére
Üdv. A Vostro 3500-as = matt?
-
Athanáz9
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest