Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
atesss
addikt
A GT 310M tényleg nem valami erős, de ez alapján: [link] a GMA HD-nál (223.) azért erősebb (a 157.)
Bár ahogy mondtam, játékra biztos nem lenne használva.
Az Open CL&GL támogatás sem valószinű hogy kellene nekik, de ki tudja, lehet hogy még jól jön egyszer majd.Hát Acer-t nem szivesen, de azért megnézem majd. Bár ahogy írtam, a diszkrét VGA felesleges.
Viszont az eddigi keresésem alapján 3 típus lehet:
Lenovo Ideapad - és azon belül főleg a B560 (egy példa: [link]. Más 15,6"-os HDMI-s Ideapad mi lenne még, amiből létezik 140e alatti konfig ?Fujitsu Lifebook A530, pl: [link], árgép: [link]
És HP Probook 4520s, pl: [link]
Más ötletetek nincsen ?
Mi a vélemény a minőségükről, használhatóságukról egymáshoz képest ?
Alapból a Lenovo-hoz 2 év, a Fujitsu-hoz 3 év, a HP-hoz 1 év gyári gar. van.
De HP-hoz nézek kiterjesztést (elvileg találtam 17k-ért: [link], de még nem biztos hogy ez jó hozzá).A másik kérdés meg a proci, talán a Fujitsu kivételével van mindegyik Arrandele alapú Celeron P4xxx-el [link] is, és Pentium P6xxx-el [link] is, nem csak i3-al [link]
Ha jó a Wikipedia leírása, akkor már mindegyikben (a Celeronban is) van EIST, ez biztosan így van ?
És ugye mindegyiknél azonosan is működik ?SSE4.1, SSE4.2-t, és HT-t csak az i3 tud. Ebből utóbbi ami számíthat esetleg, ez kb. mekkora gyorsulást jelent ?
Ami még különbség: Intel VT-x-et a Celeron és az i3 tud, a Pentium nem (érdekes hogy a Celeron meg tudja...).
Cache: i3/Pentium: 3MB, Celeron: 2MB.
A VGA feldolgozók száma ugye ugyanannyi ? (ez nem derül ki a listából)De igazából a következő 2 évben biztosan bőven elég nekik a 1.87-es Celeron P4500.
De a bővíthetőség mindenképp meglegyen később - nem lehet tudni ki és mire használja majd a notit akkor.
A procitámogatásban lehet különbség, előfordulhat olyan HM55-ös vagy HM57-es noti, ami nem kezeli a leggyorsabb Core i3-390M-et (2.67 GHz) ?
(TDP ugyanúgy 35W)
És ez ugye az elektronikai kérdésen kívül lehet BIOS probléma is, ha kezelné, csak a BIOS nem támogatja.
Ja és az i5-öt is támogatná, nem ? (leggyorsabb: Core i5-580M - 2.67GHz) -
ImI87
őstag
Bocs, elnéztem, azt hittem amit linkeltél az már a 702.........
Ez a 701x nagyon megtetszet, (úgy néz ki) minden benne van, ami kell.Úgy látom az alap feature-ök az olcsóbb 701x gépekben is megvannak. Pl [link] is JBL 2.1 hangszórók, megvan a 3 jack dugó, amiből az egyik S/PDIF, HDMI, eSata, USB 3.0, BT 3.0 Csak az a baj, hogy 3 giga ram, és kicsi a vinyó, de ezt lehet orvosolni.
Akkor 1000%, hogy ugyanúgy belemegy 2 hdd?
Ramot azonnal cserélnék, 2+2 felállásra. Érdemes kapásból 2 modult venni, vagy a gyári 1 gigás helyére tegyek be egy 2 gigásat, együtt fognak működni rendesen?
És hamarosan vennék bele egy jó kis SSD-t is.Ez a GT435 már v.mennyire játékhoz is jó lehet (1600*900-ban)?
Tudnátok mondani egy helyet, ahol élőben meg lehetne nézni? Mert mindenhol minden csak rendelésre van,és azért jó lenne mgnézni vásárlás előtt......
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest