Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• atesss

addikt

válasz Chaser #8181 üzenetére

A GT 310M tényleg nem valami erős, de ez alapján: [link] a GMA HD-nál (223.) azért erősebb (a 157.)
    Bár ahogy mondtam, játékra biztos nem lenne használva.
    Az Open CL&GL támogatás sem valószinű hogy kellene nekik, de ki tudja, lehet hogy még jól jön egyszer majd.

Hát Acer-t nem szivesen, de azért megnézem majd. Bár ahogy írtam, a diszkrét VGA felesleges.

Viszont az eddigi keresésem alapján 3 típus lehet:
    Lenovo Ideapad - és azon belül főleg a B560 (egy példa: [link]. Más 15,6"-os HDMI-s Ideapad mi lenne még, amiből létezik 140e alatti konfig ?

Fujitsu Lifebook A530, pl: [link], árgép: [link]

És HP Probook 4520s, pl: [link]

Más ötletetek nincsen ?

Mi a vélemény a minőségükről, használhatóságukról egymáshoz képest ?
    Alapból a Lenovo-hoz 2 év, a Fujitsu-hoz 3 év, a HP-hoz 1 év gyári gar. van.
    De HP-hoz nézek kiterjesztést (elvileg találtam 17k-ért: [link], de még nem biztos hogy ez jó hozzá).

A másik kérdés meg a proci, talán a Fujitsu kivételével van mindegyik Arrandele alapú Celeron P4xxx-el [link] is, és Pentium P6xxx-el [link] is, nem csak i3-al [link]
    Ha jó a Wikipedia leírása, akkor már mindegyikben (a Celeronban is) van EIST, ez biztosan így van ?
    És ugye mindegyiknél azonosan is működik ?

SSE4.1, SSE4.2-t, és HT-t csak az i3 tud. Ebből utóbbi ami számíthat esetleg, ez kb. mekkora gyorsulást jelent ?
    Ami még különbség: Intel VT-x-et a Celeron és az i3 tud, a Pentium nem (érdekes hogy a Celeron meg tudja...).
    Cache: i3/Pentium: 3MB, Celeron: 2MB.
    A VGA feldolgozók száma ugye ugyanannyi ? (ez nem derül ki a listából)

De igazából a következő 2 évben biztosan bőven elég nekik a 1.87-es Celeron P4500.
    De a bővíthetőség mindenképp meglegyen később - nem lehet tudni ki és mire használja majd a notit akkor.
    A procitámogatásban lehet különbség, előfordulhat olyan HM55-ös vagy HM57-es noti, ami nem kezeli a leggyorsabb Core i3-390M-et (2.67 GHz) ?
    (TDP ugyanúgy 35W)
    És ez ugye az elektronikai kérdésen kívül lehet BIOS probléma is, ha kezelné, csak a BIOS nem támogatja.
    Ja és az i5-öt is támogatná, nem ? (leggyorsabb: Core i5-580M - 2.67GHz)

• ImI87

őstag

válasz Chaser #8181 üzenetére

Bocs, elnéztem, azt hittem amit linkeltél az már a 702.........
    Ez a 701x nagyon megtetszet, (úgy néz ki) minden benne van, ami kell.

Úgy látom az alap feature-ök az olcsóbb 701x gépekben is megvannak. Pl [link] is JBL 2.1 hangszórók, megvan a 3 jack dugó, amiből az egyik S/PDIF, HDMI, eSata, USB 3.0, BT 3.0 :C Csak az a baj, hogy 3 giga ram, és kicsi a vinyó, de ezt lehet orvosolni.

Akkor 1000%, hogy ugyanúgy belemegy 2 hdd?

Ramot azonnal cserélnék, 2+2 felállásra. Érdemes kapásból 2 modult venni, vagy a gyári 1 gigás helyére tegyek be egy 2 gigásat, együtt fognak működni rendesen?
    És hamarosan vennék bele egy jó kis SSD-t is.

Ez a GT435 már v.mennyire játékhoz is jó lehet (1600*900-ban)?

Tudnátok mondani egy helyet, ahol élőben meg lehetne nézni? Mert mindenhol minden csak rendelésre van,és azért jó lenne mgnézni vásárlás előtt......

[ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés