Hirdetés
- Szólánc.
- A fénynél gyorsabban
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
Aktív témák
-
-
Tucz
csendes tag
válasz Bikkrom #10547 üzenetére
pl.:
http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=E6520_128413
ill.
http://www.kozpontiszalon.hu/vpcf13l8e.htmlA felbontás az elsődleges, a többire meg, hogy ha már rávettem magam a vásárlásra, akkor minél több, minél jobb dolog benne legyen, meg mert nem két napra venném, legyen minél újabb.
Ár meg, amennyiért adják, de az az én kettőm meg a tied is 300 környékén van, így gondolom annyi."Mindenki fölött dolgozik egy méghüjéb"
-
Tucz
csendes tag
"Mindenki fölött dolgozik egy méghüjéb"
-
yxcv
tag
válasz Chaser #10538 üzenetére
Azért is tetszene az iPon-os, mert ott vehetek mellé + memóriát,be is teszik ingyen és azzal szállítják.
A garanciával kapcsolatban: iPonnál van ez a garanciafutár. Elvileg ők is ingyen elviszik a gépet. Vagy valamit rosszul értelmezek? Ha a fujitsushop-ból rendelném, ott mennyivel több szolgáltatást, kedvezményt kapnék garanciás szállítás-szerelés terén?
Számokban:
iPontól 124722+5238+2500=132460 Ft lenne mindenestől, sehova nem kéne járkálnom vele, készen kapnám
fujitsushopból 124375 Ft + a memória, ami legolcsóbb esetben is ~6kLAN-ról: általános, otthoni használatra keresnék átlagos gépet szülőknek. Itt lényeges a Gb-es Lan? Vagy bőven jó a 10/100 is?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni erről a gépről.
Ami nekem kicsit szemet szúrt ennél a gépnél az az, hogy:
Chipset típus: AMD® RX881 + SB820M + i3-as proci.
Ez jó, nem jó párosítás? Csak mert még nem nagyon hallottam ilyenről.
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Geri89
aktív tag
válasz Chaser #10539 üzenetére
Köszi a választ! Azt írod, hogy a Fuji jobb minőségben ill. anyaghasználatban. A mindennapi használat során ezt hol venném észre? Csak annyiban, hogy roszabb megfogni a Dell-t, vagy minden bizonnyal tönkre is menne(eltörne, stb..)? Igazából csak arra akarok kilyukadni, hogy megér-e +6000-et a Fuji a Dell-hez képest.
-
atesss
addikt
"iPonos-é fényes, mail-ben rákérdeztem" Na ez akkor elég komoly probléma !
De honnan tudják ezt jól az Ipon-osok, ha nincs is náluk a gép, ők is csak rendelik nagykerből ?
Amúgy ezt a konkrét darabot az Ipon-ból linkelték már sok mindenkinek, szerintem vettek is jó páran itt a fórumon. És senki sem mondta eddig hogy nem matt.De jobb a megerősítés, nincs itt egy Fujitsu A530 A5300MRMD5HU tulaj ?
LAN-ról: Hát átlagos otthoni használatban ugyan szerintem ritkán kell a GBit-es LAN, de a jövőre gondolva mindenképp ajánlott. Már most is van olyan net csomag itthon amihez kell, ha teljesen ki akarod használni (pl. UPC FiberPower 120). De amihez tényleg kell a sebesség, ha gépek közt hálózatban akarsz átmásolni nagyobb fájlokat. Pl. HD filmek.
Ilyen kategóriás gépekben azért már tényleg ritka szerencsére a 10/100-as. Aki meg még mindig azzal gyártja a notiját, az kenje a hajára...
Kb. 0,01$-t takarít meg vele hogy nem GBit-eset rak a gépbe. De lehet már nem is, mert már nem is nagyon gyártanak 10/100-ast.De amúgy az Ipon honlapján rendszeresen el vannak írva dolgok, én részemről biztosra veszem hogy ebben Gbit-es van.
De ha mailben rákérdezel egy konkrét dologra, akkor már remélném, hogy jó adatot adnak meg. Bár akkor ez sem biztos...[ Szerkesztve ]
-
feco88
tag
Üdv fórumozók!
Érdeklődni szeretnék, hogy vásárolt-e már valaki lenovo ideapad s205-ös netbookot?
[Ezt] vásárolnám, csak nem tudom, hogy bővíthetném-e a memóriát garanciavesztés nélkül és netán mennyire megbízható ez a cég.
Köszönöm a válaszokat. -
Kerio
őstag
válasz Sharkk #10562 üzenetére
A GT540M jobb eredményekkel van.itt nézd az eredményeket
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
pvt.peter
őstag
sziasztok!
erről a laposról kinek mi a véleménye?
http://www.radium.hu/test/n53sv.html
egész jónak tűnik, esetleg ha vkinek van ilyen laptopja, szívesen fogadom a véleményétesetleg arról vmi infó, hogy a radium.hu végez-e egyéni konfigolást?
(értem ezalatt azt, hogy pl. a fent említett konfigba 7200RPM-es HDD-t tesznek)Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
MomoSinX
aktív tag
Sziasztok!
Nemsokára tervezek venni 1 gamer laptopot, tudna vlki ajánlani egy viszonylag jó, 100 000-125 000 forint közöttit? Esetleg vlmi nagyon jó honlap ahol körbenézhetek?
-
Bikkrom
senior tag
válasz MomoSinX #10566 üzenetére
Üdv!
Ebben az árban nem nagyon vannak olyan igazán gamer laptopok. Közepes és low grafikára vannak gépek a mai játékokhoz ennyi pénzért. Nézd meg a 10516. postot. Ott van pár jó gép amit processzor és vga alapján kerestem 120k alatt. Azokban a lehető legjobb videókártya és proci van amit csak ennyiért kaphatsz. Esetleg ha tudsz még várni és gyűjteni akkor 150-160ezer körül már vannak olyan gépek amiken mid és high grafon mennek a mai játékok.
[ Szerkesztve ]
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
MomoSinX
aktív tag
válasz Bikkrom #10567 üzenetére
Köszi! Sajnos tényleg nincs rá nagyobb keretem, de én megelégszem ha viszi a 3-4 évvel ezelőtti játékokat viszonylag maxon. A mai játékok sztem nem olyan jók mint a régiek, najó vannak kivételek, de régebben tényleg magsabb színvonalon volt a játékélmény de ez csak az én véleményem : D.
Szerk: Wow, azért már ezek is jobbak mint a jelenlegi asztali PC-m 2x, nekem bőven elég lenne, én már akkor nagyon fogok örülni ha a witchert a bio 1-2 őt maxon élvezhetem, timeshift és hasonlók .
Szerk 2: Egy kérdés, mit érdemes választani, 3gb ddr3, 2gb ddr3, vagy 4gb ddr2? Őszintén már nagyon levagyok maradva ram téren, nem tudom mi a jobb , bár a ddr3 jobbnak hangzik.
[ Szerkesztve ]
-
Bikkrom
senior tag
válasz MomoSinX #10568 üzenetére
Minél több ddr3-at. Meg minél jobb procit és vga-t. De abból a 6 gépből bármelyik elég lesz arra amire mondtad, válaszd bármelyiket is.
Minőségben nézz utána azoknak a gépeknek, mert én csak a teljesítményt néztem. Értem ezalatt a garanciát, kijelzőt, zsanérokat, billentyűt, melegedés/zaj, aksit stb. Biztos találsz azokról a gépekről teszteket. Sok szerencsét a választáshoz!
[ Szerkesztve ]
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
Mandarinn
senior tag
Valaki vár még AMD Llano-ra rajtam kívül?
-
lockdown90
senior tag
Valaki tud valamit a HP Pavilion garancia kiterjesztéséről? Hogy működik?
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
fcriss
tag
válasz lockdown90 #10576 üzenetére
Sikerült kiderítened mennyi gari van a notidon?
-
fcriss
tag
válasz lockdown90 #10579 üzenetére
Az igen,akkor a tiéd is német mint rizso-é.Közben megnéztem a rizso féle logoutos írást,ott is valaki felvetette ezt a fórumon,allítólag beszélt a HP-val és ezeket még bővíteni se lehet.
-
Z86
őstag
válasz lockdown90 #10576 üzenetére
Elvileg úgy mint minden más gar. kiterjesztés. Megveszed aztán beregisztrálod. pl
-
-Shadow-
aktív tag
Hello urak!
Kérnék egy kis segítséget gép ügyben. Egyetlen komoly feltételnek kellene teljesülnie. MATT!!! kijelzőt szeretnék, nem a mostanság tolt fényest, mert attól idegbajt kapok, hogy tükörként funkcionál. 150k környékén valami ötlet?
-
Chaser
legenda
Mint mondottam volt, bárhol vehetsz vele ramot és ha nem tévedek nagyot amellett hogy szépen megköszönik a vásárlást, természetesen ingyen fogják beletenni. Ram újan kb 5k, de itt használtan láttam nár 3-ért is. Az ipon is elviszi gond esetén, de ott ugye kiperkálsz 2.5k-t ezért 1xi díjként, a fujinál ingyen és ott eleve a szervizbe viszik, nyilván jobb megoldás. Ramot egy gyerek is belerakja, emiatt ne fájjon a fejjed!
Gb-es lan van benne, de szüleidnek gondolom oly mind1, ha másik géppel lenne összekötve akkor számít.Geri89: Gyenkék a dell zsanérjai, otthonra valók, nem állandó hurcolásra. 6k + bőven megéri a fujit. Azonkívül a hangja és szerelhetősége is kiváló + még van rajta EC foglalat is, amibe sok mindent tehetsz, pl usb3 adapter, hsdpa, tv tuner, stb.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
yxcv
tag
-
Chaser
legenda
Egyik sem, ez még első generációs intel HD. Erről van szó. A HD 2/3000 csak SaB alapú cpu-ban van, notebookban úgy tudom csak HD3000-es van.
szerk: saját ramja nincs, az alaplapiból nyúl le, lényegében teljesen mind1 mennyit, mert komolyabb dolgokhoz gyenge a gpu rész, de 1ébként maga szabályozza mennyi legyen, függ az alaplapi ram mennyiségétől
[ Szerkesztve ]
-
yxcv
tag
válasz Chaser #10592 üzenetére
Értem.
De akkor ez a rangsorban kb merre szerepel, mert ott is van pár GMA HD-s. Csak szeretném belőni sacperkb-ra, h milyen videokártya is lesz benne. Tudom, h nem a legjobb, de kérdés, h 2-3-4 év múlva is meg lesznek vele elégedve a szülők (filmezés, netezés, youtube-ozás közben)? -
Chaser
legenda
226. a listán amit linkeltél. Intel HD graphic a hivatalos neve, a régebbieknél még ott volt hogy
GMA. A mostaniak meg intel HD graphic 2/3000 néven futnak, laikust persze jól megkeverve._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Merciless
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnek venni egy laptopot utazasokhoz, elsosorban bongeszesre (szeretek millio fulet megnyitva tartani), chatre, zenehallgatasre es filmnezesre tervezem hasznalni.
Legyen megbizhato, strapabiro, jol birja az aksija, esetleg meg konnyu is + viszonylag kenyelmesen tudok rajta gepelni az asztali billhez szokott ujjacskaimmal
DVD elony ha van benne.
Ti mit ajanlanatok?
-
Merciless
csendes tag
válasz Chaser #10597 üzenetére
Nem nagyon gondoltam ki osszeghatart, inkabb az a fontos hogy ar/ertekben legyen jo, meg nem akarok szamomra felesleges dolgok (pl eros videokartya jatekokhoz) miatt a szuksegesnel tobbet kiadni erte. A meret se donto szempont, engedjek fel a repulore Olyan laptopmeretu legyen
Nem vagyok otthon laptopokban, ez lesz az elso sajatom -
Chaser
legenda
válasz Merciless #10598 üzenetére
Ez alapján nagyon sok modellt lehet mondani. Méretben ha sokat viszed lehet jobb egy 14", de lehet neked az kicsi, akkor 15.6" a jó. Megint lehet kommerszebb műanyag, vagy aluminium burkolat, estleg magnéziumvázas üzleti gép, stb. A lényeg legyen mellette 3 év gar, de minimum 2. Ha filmet is azon néznél külső monitor nélkül akkor szűkül a kör, igazán szép kijelzős gépek azok fHD-sak, abból meg nem sok van. Dellnél érdemes emiatt nézelődni, alapból 3 év gart ad, de van pl ez a lattitude e5520, erre 4 év gar is van, matt kijelző ami neked meg lehet hátrány, akkor xps-eket lehet még nézni. De ha nem feltétel a nagyon jó minőségű kijelző, akkor alap HD verziós modelleket is lehet nézni, azok jóval olcsóbbak. Egy kicsit bővebben ha körülírnád mi az elképzelés a gépről sokat segítene, rengeteg jó ár/érték arányú gép van, ezért ha mondasz egy keretösszeget máris előrébb vagyunk. Aztán igényesebb gép legyen-e, vagy kommersz, stb. Aksiidő terén milyen elvárásaid vannak az se mind1.
szerk: Olcsóbb alternatívának de még mindig minőségi kivitelben ott van fujitól az A530 széria, vagy HP-tól a 4520s/4525s, ebből is vannak amik nem érik meg az árukat, de vannak nagyon jó vételek. Ezek 109 illetve 115k-tól kezdődnek, erősebb verzióik 124/130k körül.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Ez is pl nagyon jó vételnek tűnik 4 év helyszíni garral, backlit billel, elég erős cpu-val hogy pár évig kiszolgálja az embert, szintúgy a vga de azért nem játékra, matt kijelző - nem 100%, dell oldalán azt írják tükröződéscsökkentő bevonattal, de gondolom ez mattot jelent-, mindenképp érdemes utánanézni ha nem egy kommersz gép kell. Ma hallottam róla a dell topikban de nem tűnik rossznak
"Ez a tartós laptop tetőtől talpig elegáns és strapabíró kialakítású: Tri-MetalTM borítás, tartós galvanizált alumínium hátlapú kijelző, megerősített acél csuklópántok, magnéziumötvözetből készült belső váz és cinkötvözetből készült retesz jellemzi. A Latitude E5520 ezen kívül LCD-védőtömítést és körben ütközéscsillapítót is tartalmaz a képernyő jobb védelme érdekében, valamint folyadékálló billentyűzetet, hogy a laptop kiállja a mindennapi munka során az ütődéseket és a folyadékkal való érintkezést. "_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest