Hirdetés
Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz lacko22 #8194 üzenetére
Köszönöm, így mostmár minden tudok a gépről, viszont nem lehetne a hűtését utólag megoldani?
Mondtad hogy olcsó húsnak híg a leve! Na most akkor szerintem ez a gép nem olcsó... 155k-t kóstál... Én egy 100 és az alatti gépet mondanék olcsónak. Ezt viszont normális árfekvésűnek! Másrészt a Dell mindig biztosíték lesz... szerintem legjobb gyártó ilyen téren...
Bankkártyával? Hát persze!
-
stifi
senior tag
válasz lacko22 #8577 üzenetére
A kereskedő pénzén ugyanúgy ülnek, az egész folyamatról az Asus tehet.
Megírja az ügyfélnek hogy kérheted a pénzed a kereskedőtől, de ő kiköti hogy saját hatáskörében nem köteles a kereskedőnek visszafizetni a pénzt, ha úgy dönt..
Szerinted így melyik kereskedő hitelezi meg az Asus hülyeségét? Botrányos a cseregaranciás ügyintézésük...Nincs időm kedvesnek lenni!
-
BullZeye
veterán
válasz lacko22 #8907 üzenetére
Halk, mert sokaknak nem megy 2-3 hét után
Itt az ÉRTÉKELÉSEK résznél olvasd el a véleményeket.
Pár idézet:
"2. héten már annyi vírus volt rajt, hogy szétesettt (köszönet a gyárilag telepített mcafee-nek, és nortonnak).""Ismét megadta magát a vaio! 1 hónapig bírta.Rekord!!!
Megint HDD hiba lesz.Már el sem indul, adatokat próbálunk lementeni.(több kevesebb sikerrel.)"Ismét szeretnék megkérni mindenkit, hogy NE VEGYEN ILYEN ÓCSKASÁGOT!!!
A sony meg tehet egy szívességet...""1. héten mehetett is a szervizbe. HDD hiba.... A win7, ami alapból rajta van egy semmire se használható, lassú."
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Bikkrom
senior tag
válasz lacko22 #8914 üzenetére
Ezen Dell 5110-esek bármilyen színű változata.
Ha nem írtózol az Acertől akkor van itt abból is vagy 3: Link1 Link2 Link3
De akár az alattad kommentelő 2 linkje is korrektül jobb teljesítményű mint a Sony. A kismillió Radeon5650-essel szerelt gépről ne is beszélve. Tehát választék az van, és akkor még csak 200 alatt keresgéltünk(ennyiért láttam a sonyt). 210-220 körül is lenne még egy két szép darab. Vagy akár a radiumban is körbenézhetsz. Remélem megtalálod a választások ezek közül, és nem a sonyra voksolsz.
Szerk.: VGA, proci, vinyó, aksi terén keresgéltem jobbakat, mint azt a fenti kommentemben is írtam.[ Szerkesztve ]
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
gabsz227
tag
válasz lacko22 #9076 üzenetére
Lacko22!
Nem értem mi bajod van vele, én találkoztam vele személyesen is, és nekem kifejezettem bejött. Nemigazán fényes ez már, az N5010 még az volt, de itt csiszoltak rajta. A kijelzője szerintem megfelelő minőségű képet ad a saját árkategóriájában természetesen. a hangerejéről nemtudok nyilatkozni, de az N5010-nél sem volt vele sok probléma gondolom hogy akkor itt sem igazán van.
-
Chaser
legenda
válasz lacko22 #9076 üzenetére
Ennyi erővel lenovo-t se, belül az is lakkos
badika: Sztem az 5110 nagy sikerű lesz, bár sokat változtattak az 5010-hez képest. Pl most már nem csak a fedlap lehet színes, hanem az egész gép és touchpad is, az mondjuk nekem nem tetszik. A bill szigetes lett mint a probook-okon pl, nem tudom milyen lehet. Fedlapja cserélhető,talán ennyi a külsőségbeli változás. De már van rajta usb3, a szerviz gar helyszíni lett -mint az xps-nél, vostronál- és a diszkrét vga is lekapcsolható elvileg. A gt525-ös verziója kb annyit tud mint az 5650, szóval játékra már alkalmas. Teszteket még nem találtam róla.
szerk: mysoftnál i3 2310 + 4GB ram + 500GB hdd + gt525 164k ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
marilllyo
veterán
válasz lacko22 #9681 üzenetére
Én egy kicsit csalódtam a VAIO-ba. Halk meg hűvös tényleg de azonkívül semmi. A garancia az mondjuk nagyon jó mert futár elviszi és 5 munkanap múlva visszahozza akármi is a baja. Meg elvileg ha gari miatt elviszik akkor szétszedik és mindent átnéznek rajta nehogy mégegyszer gondja legyen....eeelvileg. Szétszedni azt sem nagyon lehet és az anyagminőség sem az igazi. Ami a legzavaróbb volt benne, hogy nagyon rákényszerítenek arra hogy a gyári oprendszert használd. Szörnyű mit kell vacakolni ha saját windowst akarsz rátelepíteni.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
liltournier
csendes tag
válasz lacko22 #10425 üzenetére
Az a baj, hogy ami Fujitsu AH530-ból tud annyit, mint a fenti gépek, az 200 ezer fölött van. Én meg szeretném 120-130 ezerből megúszni.
Tényleg ennyire hangosak a Dellek? (Asusom van, és kívülről annál halkabbal még nem találkoztam, bármilyen drága is volt a kiszemelt, de nagyon csúnyán befürödtem a szervizeseivel, és nincs az az isten, hogy én még egyszer Asusszal kísérletezzek...)
Köszi egyébként a gyors választ, bár most nagyon elbizonytalanítottál...
Szóval akkor inkább a HP-k?[ Szerkesztve ]
-
yxcv
tag
válasz lacko22 #10697 üzenetére
A gyenge minőségű LED monitor mit takar?
Hangszóró lényegtelen, mert hangfalra lesz kötve, ha pl filmet néznek vagy zenét hallgatnak. Ilyesmire lenne használva, plusz netezés. A memóriát még bővíteni szándékozom 2 gigával, a gyenge videokártya pedig szerintem elég általános használatra szülőknek. Főleg h most egy 10 éves asztalit használnak (ami még mindig jól megy), ahhoz képest ez kész kánaán lesz. -
drzozo
senior tag
válasz lacko22 #11659 üzenetére
Miután visszaküldettem a futárral az Y560-at, tehát elálltam a vásárlástól másnap felhívtak a radiumotól, egy férfi volt, orosz akcentussal. Kérdezte, -hogy hallja visszaküldtem a gépet-, visszatettem-e mindent a dobozába, volt-e használva? Mondom igen, be se kapcsoltam, csak kivettem a dobozából, megnéztem a billentyűzetet,ezért döntöttem amellett, hogy nekem ez nem kell. Még előző nap direkt elolvastam a radium.hu oldalán az ÁFSZ-t, éppen ezért nem kapcsoltam be, de kíváncsi lettem volna a windowsra. Az, hogy ráírják egy papírra, hogy nincs elállás, ilyen nincs. Távollévők közötti szerződés esetén KÖTELEZŐ az elállási jog gyakorlásának lehetősége, bár már lényegtelen, úgy veszem ki belőle, hogy neked tetszik. Nyilván a gép jó, de nem tudok napirendre térni, hogy ilyen billentyűzettel kelljen legalább 2 évig pötyögnöm. Szarnak ezek a fogyasztóvédelemre, a pofám leszakad.
Két kérdés. Az Y570-ben is hasonlóan JBL hangszórók vannak, vagy csak JBL dizájnúak? Mert az angol review-ból nem tudom eldönteni. Illetve az Y560-ban a hangszórók között van az az érintőképernyős, ledes lehetőség valamilyen menüsor előhozására, meg a gép lezárására. Ezek benne vannak az Y570-ben is?
-
Tikakukac
titán
válasz lacko22 #11659 üzenetére
A Radium nem atyaúristen, a visszaküldési lehetőség törvényben van. Ha ez nekik nem tetszik akkor kell 2-3 sort írni a fogyvédelemnek, ők imádják az ilyeneket, nekem a nettel volt kis fennakadás 2 levél után mindent lerendeztek, hiba nincs a dologban.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
csendes tag
válasz lacko22 #11681 üzenetére
pár napja felhívtam a Profi Szerviz HU Zrt.-t (1131 Budapest Kucsma utca 42-44.), ahol nekem is azt mondták, hogy minden Lenovo Ideapadra 2 év garancia van számla ellenében. Mondtam, hogy garancialevelet nem kaptam, a számla pedig szlovák (egyébként radiumnál vettem én is), és azt mondták, ettől függetlenül jár a 2 év gari.
[ Szerkesztve ]
-
Bikkrom
senior tag
válasz lacko22 #11692 üzenetére
Semmi gond nincs azzal ha valakinek megfelel az a fajta gép. DE vagy 100* leírták fentebb, hogyha érdeklődsz magyar billentyűt állítanak nem átfestettet és magyar garanciát írnak a honlapon. Ami így már nem igaz! Egyszóval átverik a vásárlókat. Ugyanis ha holnap netalántán feldobja a cég a talpát kinél fogja gariztatni az összes vásárló 1 év után? Minden gépükre van 1 év nemzetközi gari, és 2-3 év magyarral hirdetik. Undorító dolog. Mellesleg se jótállási jegyet, se garancia jegyet, se a számlán feltüntetett garancia időt nem adnak!
-
drzozo
senior tag
válasz lacko22 #11691 üzenetére
Köszönöm, hogy itt írtál... Azért kértem egyedül privátban tőled, hogy fényképezd le azt a lapot, amit kaptál tőlük, miszerint nem gyakorolhatod 8 napon belül az elállás jogát, mert nem akartam szétoffolni újra az egész topicot. A többi, a doboz tartalmában lévő lapokról készült képpel pedig segíthettél volna másokon (vásárolni szándékozókat is beleértve). Én nem tudom, hogy téged lefizettek-e vajon, hogy ezt írd, vagy valami ismerősük vagy (természetesen ironikusan írom, nyilván nem), és eltűröd ezt, és kielégíti minden vágyaidat a boltjuk, illetve az általuk forgalmazott termék, sajnos a minéket viszont nem. Én nem kioktatni akarlak, nem véletlenül volt felháborodás velük kapcsolatban. Az, hogy a cég most fejlődik, még bele kell jönniük, egyenesen röhej, itt megbizonyosodhatsz róla, 2 éve adnak el laptopokat. És ez csak a vaterás piacteret mutatja, arról nincs információ, hogy előtte üzleteltek-e máshol. A mezei user észre sem veszi a szitázott billentyűzetet, vagy ha észre is veszi, akkor nem foglalkozik vele, mert nem lát túl az áron és a konfiguráción. Kétszer, ismétlem KÉTSZER hívtam fel őket, hogy tuti nem festett a billentyűzet? Ezek szerint számodra megfelelő, nincs is ezzel baj, mert szerintem te 20-ból az az 1 ember vagy. Én laptop vásárlásnál arra is gondolok, ha váltani akarok majd, hogyan tudom eladni. Sok sikert és rengeteg vevőt kívánok neked, az agyonkopott, szétmatricázott géped eladásánál, biztosan szép esztétikai látványt fog majd nyújtani. A boltba pedig logikus módon vidékről (Miskolc) nem fogok felmenni. Éppen ezért van meghatározva ez, pontosan ilyen esetekre, amire azért nem lehet csak úgy fittyet hányni.
NO OFFENSE![ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz lacko22 #11858 üzenetére
Színvilág nagyon jó, tényleg, volt tapasztalatom Asus K52-höz, attól jobb, és szerintem az Acerekétől is. Egy multimédiás gombbal lehet váltogatni 3 opció között. JBL hangszórók pedig brutál tisztán szólnak, a térhatás is perfect.
[ Szerkesztve ]
-
badika
tag
válasz lacko22 #12146 üzenetére
Szia! y570 Lássuk röviden:
Anyaghasználat szerintem jó. A fedlap és az alja műanyag. A kéztámasz fémes hatású, de szerintem az is műanyag, de jól néz ki. Billentyűzete kényelmes és jó nyomáspontú, az alátámasztás jó. Nem hajlik (egyedül a num padtetején tapasztaltam ilyet, de az sem vészes). A hűtés csendesen teszi a dolgát (állítható). A proci játék közben eddig max 80 fokra melegedett, de kilépve a játékból 1-2 perc alatt lehült 60 körülire. Az akku teljesen feltöltött állapotnál, minimális fényerővel, internetezéssel 5 óra körül bírja az energy management szerint. A hangszórók szépen szólnak (a dell xps-é azért meg kell hagyni szebb szerintem).Ami nekem eddig nem tetszik:
usb 3.0 hiánya
kicsit gyenge zsanérok (gépelésnél is remeg kicsit a kijelző, de azért nem vészes)Az optimus rendszert valami zavarta nálam (valószínűleg az avg volt, remélem), de ez nem a gép hibája.
Az előre telepített oprendszer egész jó. A gép sebessége is elfogadható általános felhasználásra elég.
Crysis2 advanced beállítással natívban 30-40fpsHa valami még érdekelne kérdezz nyugodtan, ha tudok válaszolok.
[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
válasz lacko22 #12868 üzenetére
Ez nem szőrszálhasogatás hanem valótlan dolgok állítása. A billentyűk nem nyikorognak, a kijelző tűéles és a max fényerő majd kiégeti a retinám.
mod: Ahol bele lehet kötni abba a gépbe az a zsanér, a sok csillogó felület és a hűtés zajossága.[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Bikkrom
senior tag
válasz lacko22 #12868 üzenetére
Nincs szükség a cinikus 'úr' megnevezésre. Tegnap még 22 voltam és nem ma ünneplem, szóval még mindig messze vagyok attól a megnevezéstől. Nem csak a billentyűzetről, de a garanciáról és a jótállási jegyról is sokszor hazudtak már. Nem beszélve a külföldi számláról(sokszor adtak szlovák számlát), meg a védett márkanevek és típus nevek szándékos toldozgatásáról. De már annyiszor leírtuk, hogy a lista nem a billentyűzetben merül ki....Telefonban is hasonlóan jártak el. De nem egy ember írta a fórumon, hogy a futár megérkezéséig végig állították a magyar garanciát, billentyűt és jótállási jegyet.
Nagyon szívesen írok neked olcsó és korrekt boltot ahol ilyet kaphatsz: a válasz sehol. Ugyanis nem magyar piacra szánt gépről van szó, azaz nincs belőle magyar... Éppen ezekkel a nem magyar piacra szánt cuccokkal tudják maguknál tartani a vásárlói kört az ilyen boltok. Ugyanis akárcsak az Y560 esetében egyedül ők árulják. Vajon miért? Mert a többi korrekt bolt nem sért millió törvényt csak azért, hogy fél évig hasznot kaszálhasson.Premi: ha a játék lesz a leginkább hardver igényes alkalmazás akkor Y570. Minőség alapján az Y570-et ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz lacko22 #13350 üzenetére
Nem multimédia gép az tény, de nem is annak hirdeti magát. Az elöl elhelyezett hangszóró csatik FAIL, de pl a probookok-on is ilyen sajnos. Képpont sztem minden 15.6-osnál látható, a kijelző minősége meg nagyban függ attól milyen panelt használnak éppen. A híres/hírhedt 5010/5110-eknél is nagy a szórás, napokban mondta dell topikban egy illetékes, hogy igen egyszerű oka van..éppen azt szerelik be amelyiket a legolcsóbban kapják.
JBL rendszerű dell v lenovo meg nem ez az árkategória , matt kijelzővel nem is lehet kapni őket. Az utódnál talán már orvosolták a kisebb hibákat, de azt még nem kapni meg nem is ilyen árban lesz._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
r0by
addikt
válasz lacko22 #19310 üzenetére
Elsőre innen akartam.
De sajna éppen most nem lett volna jó a futár, és mivel fel van tüntetve, hogy szegeden is átvehető a cucc, ezért megkerestem a szegedi boltot (x86), hogy valóban így van-e, mert a laptopszalon oldalán rendeléskor nem lehet a szegedi boltot kiválasztani.
Aztán már ment a dolog a saját útján, hogy ugyanennyiért az x86 is be tudja szerezni..., szóval egyszerűbb volt akkor az egész, ha az x86-tól rendelem.De egyébként korrektek voltak a laptopszalonnál is, mert jeleztem feléjük, hogy nem lehet Szegedet választani átvételi pontként. Fél órán belül válaszoltak az emailre, hogy a megjegyzésbe kell feltüntetni ebbéli szándékomat.
[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
válasz lacko22 #19536 üzenetére
Egyenlőre nem tudok még túl részletes infót adni, mert nem sok időt töltöttem még el vele.
4-5 órai használatból van véleményem róla, amiből 2-3 óra kb. telepítéssel ment el, mert nem tetszett, hogy az oprendszer mindenféle számomra felesleges cumóval telepítve érkezik.Ami elsőre szembetűnő az előző notimhoz képest, hogy a böngészés megtáltosodott. Az előző gép sem volt gyenge (P8400, 4GB, Gigabit lan...)
De nyomtam asszonnyal egy FlatOut2-t lan-on. Kira, semmi röccenés, akadás. FullHD felbontásban az intel vga-val (szóval mégcsak nem is a gt555-el). Aztán kipróbáltam a GatlingGears nevű gammát. Mit mondjak, aktuális kedvenc lett (ehez már kellett az nvidia fullHD-ban)...Maga a gép szerintem álomszép, ideértve a külsőt, a belsőt, a billenytyűzetet és a hardvert is.
Ha kék ledek lennének a fehérek helyett, akkor azt mondanám, hogy 10-ből 20 pont, de így csak 10-ből 19Szóval még nagyon új nekem, de határozottan tetszik. A nagyobb tesztek talán holnap jönnek, ha lesz rá időm.
Amit tudni kell, hogy nálam 99%-ban nem lesz hordozva, és külső bill-el, egérrel, monitorral, usb-s 5.1-es hangkártyával és 5.1-es erősítővel lesz használva. De a billentyűzetet kipróbáltam. Nagyon kényelmes és szép, design-os, elsőosztályú.
Hirtelen ennyi Tudom, hogy túl szép, hogy nincs negatívum, dehát eddig tényleg nincs.
Valószínűleg csinálok majd pár nagyfelbontású képet és azt megosztom ha érdekel esetleg valakit.[ Szerkesztve ]
-
Datrus
csendes tag
válasz lacko22 #20391 üzenetére
Én a Latituderől rosszat még nem olvastam :-)
-
-
Borote
addikt
válasz lacko22 #30601 üzenetére
Na, ez az, legalábbis amit franciáknál láttam egyik boltban, és megtapiztam, az is így nézett ki... Szerintem ez a gép egészen silány anyagokból van - zörög, kopog, horpad
Minden esetre köszi a véleménytGaborGh: egyelőre teljes mértékben, nagyon frankó kis gép. Pont az, amire nekem szükségem van. Internezésre, officera, zenehallgatásra ez is bőven elég, na jó, hangszórótól nem kell csodát várni illetve az akksiideje is gyengébb, mint az Y570-nek, de a kijelző (1400x1050 IPS), a testreszabhatóság és a masszívitás kárpótol
Játszani... na azt sicher, hogy nem fogok rajta[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
válasz lacko22 #30603 üzenetére
Megkérdezhetem mennyibe kerül egy ilyen tejfölös doboz, a 200 vagy a 300 gurigához van közelebb?
(#30602) Borote
Szia
Kellemes Ünnepeket!
Ezek szerint már hazaérkeztél...
Úgy látom nagy a szerelem az új géppel kapcsolatban
Rendelted vagy személyesen voltál érte Esztergomban?[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest