Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Most készülő konfigomhoz szeretnék venni egy monitort is, ehhez kérnék most egy kis segítséget.
FullHD vagy ahhoz hasonló felbontás kéne, előny ha nem annyira "szélesképernyős". Viszont, olyan legyen, amin natív felbontásban mehetnek, amit támogatnak a mostani játékok. Leginkább neteznék, programoznék, játszanék és néha filmeket néznék rajta. Keret igazából a gép többi részétől függ, de kb. 30-50k legyen. Ha 30 (vagy az alatt), akkor befér egy kis SSD is a konfigba, ehhez mérten ajánljatok.Előre is köszönöm.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Köszi. Sokan ajánlják ezeket a Dell-eket.
Esetleg az újak érkezésével mennyit eshetnek a régiek árai? Megérné megvárni őket? Mennyit kéne várni?
Sorry, ezért a kérdésért most utálni fogtok, de muszáj megkérdeznem : IPS-hez képest nem túl olcsó? Vagyis, miért ilyen olcsó, ahhoz képest, hogy IPS? Vagy ez nem így megy, hogy az IPS csak drága lehet...?
Elfogadom az okosabbak véleményét, hiszek nektek, leginkább csak kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz Nyugdíjas #9833 üzenetére
OK, sejtettem, hogy ez lesz a megfejtés.
Esetleg, ha mégis másikat ajánlanál, akkor mi lenne az? Szóval persze, én is imádnám, ha minél szebb színei lennének, csak lehet, hogy az nekem nem lenne annyira fontos. Nincs olyan monitor, ami olcsóbb annyival, hogy megérje? Most egy LG L1710S előtt ülök, és bár tudom, hogy van szebb meg jobb, de még rá tudok nézni... De ha azt mondjátok, hogy mind fogyasztás, mind megbízhatóság stb. szempontjából megéri a Dell-t venni, úgy, hogy még pluszba szebb is a képe, akkor OK.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz MasterMind #9835 üzenetére
És megbízható? Gari mennyi? Ez boltfüggő vagy mindenhol gyári garisat adnak? Ha iponból rendelném? Pixelgari hogy van?
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Na nézelődtem egy kicsit... Melyik legyen: U2311H vagy U2211H?
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Igazából azért, hogy kapjak egy ilyen megnyugtató választ. + Mintha régen olvastam volna olyat, hogy a 75Hz-es driver még csak a 23-hoz jött ki, de már nem rémlik annyira...
Na mind1, még egyszer mindenkinek köszönöm a segítséget, akkor egy U2311H lesz a kiválasztott, ha minden jól megy.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Köszi, belelestem. Viszont, olyat olvastam, hogy a 23-asnak nagyobb a minimum fényereje... Én elég sokat használnám viszonylag sötétben, leginkább szöveg olvasásra/írásra (programozás)... Lehet, hogy akkor jobb választás lenne a 22"-os? + Kevesebbet is fogyaszt ahogy nézem...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Dell U2311H-t most hol érdemes venni? A milyen asztalit topicban láttam ezt: [link] Ingyen 8 napos pixelgar, egyébként 3 év gyártói garancia.
Van ennél jobb ajánlat? Miért nincs ingyen mindenhol a pixelgari?!Sry, rossz volt a link, most jó.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valamilyen monitort, ami nem a Dell U2311H?
Komolyra fordítva a szót, olyan monitort keresek, ami nem ennyire "szélesképernyős". Nem tudom, milyen félék vannak, (ugye ezért is jöttem ide ), de nekem ez a 16:9 túl keskeny... Előny, ha minél nagyobb (méretben, felbontásban). Ár legyen először 40k. Ha nagyon nincs, akkor 50k.Nagyon köszönöm.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
És mi van akkor, ha netezés, programozás és játszás közben nem venném észre a minőségbeli különbséget?
7 éves a monitorom7 éve vettem, de még rá bírok nézni... Mi van, ha számomra nem a színek minősége a legfontosabb, hanem a méret és a számomra ideális képarány? Ha programozok, érdekel, hogy mennyire színhű a visual studio?[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
1) Tudtommal, "Milyen monitort?" a topic címe, nem pedig "Dell U2311H-t!!!".
2) Kérdeztem, hogy milyen monitort tudnátok ajánlani, ami nem 16:9-es és 40-ból kijön.Ha nincs, akkor jöhet az 50k-s határ, ha az sincs, akkor a Dell. Vagy ha van (akár 40-ért), akkor is van választási lehetőségem. Lehet, hogy a végén még is a Dell lesz, de akkor is szeretném megismerni a lehetőségeimet. Ehhez kértem itt segítséget...
Szóval?
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
És 1680x1050-esből mit ajánlotok? 19-20" környékén. Keret... 30k? (((40?))) Vagy van olcsóbban?
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz Speed® #10291 üzenetére
Az is lol, hogy megkérdeztem, hogy ki használja FPS játékra, de nincs senki... Lehet, hogy nagyon szép, valósághű képe van és hogy nagyon alkalmas grafikai munkára, sőt biztos... Meg az is biztos, hogy van nála "lassabb" 5ms-os tn. De ha van jobb 5ms-os is?! Akkor játékra az lesz az alkalmasabb, netezéshez meg fehér szövegen fekete betűk olvasására meg az is tökéletes. Egyébként megnéztem több helyen élőben... Szebb, mint a tn, de nincs olyan nagyon nagy különbség. Tudjátok, mikor volt nagy különbség? Amikor mellé - a Dell mellé - raktam az OLED kijelzős telefonomat... Amit mindenki szid, hogy pentile mátrixos meg minden (és ugye csak egy telefon), de mégis...
Amúgy, az is lol, hogy a régi monitorom 16ms-os...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Úgy néz ki, bedöglött (döglődik) a régi monitorom, úgyhogy 2 monitorra lenne szükségem (most vennék új gépet, monitort a régi mellé).
Tudnátok ajánlani egy 1680x1050-es minitort (21-)22"-ban, és egy olcsóbbat, ami helyettesíteni tud egy 1280x1024-es 17"-os monitort? Ez a "régi" monitorom.
A nagyobb, inkább játékra, a kisebb meg csak netezésre, programozásra kéne...Köszönöm.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Úgy néz ki, bedöglött (döglődik) a régi monitorom, úgyhogy 2 monitorra lenne szükségem (most vennék új gépet és egyben monitort a régi mellé).
Tudnátok ajánlani egy 1680x1050-es minitort (21-)22"-ban, és egy olcsóbbat, ami helyettesíteni tud egy 1280x1024-es 17"-os monitort? Ez a "régi" monitorom.
A nagyobb, inkább játékra, a kisebb meg csak netezésre, programozásra kéne...
Keret: A kisebbik legyen minél olcsóbb, a nagyobb meg amennyiért már az elfogadható kategóriába sorolható. 30-30k pl? Előny, ha van pixelgari, és új.Köszönöm.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz Dark Archon #10903 üzenetére
Köszi. Hát, tényleg nem igazán lehet már kapni...
Ezekről mit gondoltok?
BenQ G2200WE
BenQ G2200W
És mi a különbség a kettő között?+1: Az edigitalos monitornál alul a "72 órán belül subpixel garancia" ugye azt jelenti, hogy 3 napig akár 1 hibás alpixelnél is cserélik?
Thx.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Na, ahogy nézem, már 54k az U2311H + 1500 pixelgari... Az U2312HM ára mikorra várható, hogy 50k alatt legyen?
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz Nyugdíjas #10924 üzenetére
Tényleg nagyon vicces... Azt hittem, tudtok valamit, hogy azt figyelembe véve, hogy esett az előző modell ára, ahhoz képest mi várható, vagy milyen újdonságok jönnek a közeljövőben, amik hatására árat "kell" csökkentenie a dellnek vagy ilyenek...
Egyébként, még mindig várom a véleményeket a nemrég linkelt monitorokra, azon kívül, hogy szar, mert nem az U2311H... Köszi.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Erre mit mondtok? [link]
Ennyit még lehet pazarolni egy tn-re?Jól látom, hogy nincs hozzá DVI kábel? Az mennyi pluszköltség lenne?
Köszi.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Én is az elfogadható (közép)kategóriára gondoltam, köszi.
Amúgy, még így is 17k-val drágább az U2311H... :/ Abból inkább vennék még egy monitort, mert a mostani "enyhén" pixelhibás...
Szóval, tudnátok ajánlani egy másik monitort? Eddig egy 17"-os 1280x1024-es monitorom volt, ehelyett kéne vmit kitalálni... Már megszoktam a magasságát, szóval vagy egy nagyobb 16:9-es, 16:10-es jöhetne szóba, vagy egy kisebb 5:4-es... Jól gondolom, hogy 4:3-asat nem érdemes venni? (Mert az nem is igazán magas, nem is igazán széles... ) És a magasság jobban számítana, mert elsősorban netezéshez, programozáshoz kellene. És legyen minél olcsóbb. :/ Pl mennyi lenne egy ugyanilyen méretű, felbontású nem is túl olcsó, nem is túl drága, már-már elfogadható minőségű monitor?
Várom a javaslatokat.
________________________Egyébként az anti-glare nekem is feltűnt az U2311H-n, mikor először láttam, mondjuk lehet, hogy azért mert ott volt mellette egy másikféle...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Alienware 500hz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest