- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
válasz
atees #139171 üzenetére
félrenéztem bocsi. De onnan indultál, hogy irodai munkára kell monitor 50ért. Ehhez képest találtál egy monitort ami kb minden csak nem irodai és majd 3x annyiba kerül. Egy dög nagy VA paneles cucc. Előbb dolgoznék egy 24es fhd mobitoron mint ezen. Ez tv-nek tök jó a konyhába.
-
válasz
atees #139141 üzenetére
Ilyet vettem másfél hete, nem csak irodai használatra, 8-9 nap után lett rajta sajnos egy pixelhiba, ma küldtem vissza, holnap jön helyette egy másik ugyanilyen, pont ahonnan te is linkelted.
Ettől függetlenül szerintem ennyi pénzért ez egy szuper monitor, tűéles képpel, bevilágítás a bal felső sarkában volt minimális (az LG 27MK430H-B amit lecseréltem, sokkal rosszabb volt ebből a szempontból), amit csak akkor látsz, ha homogén fekete képet nézegetsz. Freesync tökéletesen működik rajta, színei szépek (mindkét teszt szerint gyárilag kalibrált), a beépített hangszóró irodai használatra vastagon elég és bár papíron csak HDR ready, ez nem von le sokat abból a tényből, hogy a mérések szerint majdnem 400 nit a fényereje, a gyári megadott 300 nittől jóval többet tud. Baldur's Gate III-at toltam rajta így, jól néz ki rajta.
Itt egy teszt, ha érdekel, valamint egy másik is. Negatívumként annyit említenek meg, hogy "olcsó" a burkolat, nos, engem ez különösebben nem érdekel, mert nem azt nézegetem. Talpáról nem tudok nyilatkozni, mert tartón használtam, bizonyára nyegle, mint ahogy az ebben a kategóriában lenni szokott. -
atees
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Lg ultrawide 34wp500
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA