Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
stranger28
addikt
válasz Gaboman #15051 üzenetére
Ha ilyenből van 6 darab, akkor tényleg vidd vissza.
(#15053) Gaboman: Micsoda színkavalkád. Bár lehet nem veszik vissza neked, mivel ez 3. típusú és abból 5 lehet/millió pixel. Esetleg, ha ez érvényes rád: "Szintén hibásnak számít az a kijelző, ahol egy 5x5 képpontos területen 2 vagy több vörös, zöld vagy kék pixel fordul elő."
[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
válasz Gaboman #15203 üzenetére
Pixelhibát nem lehet javítani , illetve ha kicserélteted a panelt akkor lehet , csak az valószínű többe kerül mint egy új monitor.
Szerintem két lehetőséged van : vagy megbarátkozol a pixelhibákkal vagy lenyeled a 11000 Ft szállítást. Persze ez sem garantálja hogy a következő monitor hibátlan lesz .
Illetve ha végképp nem akarsz többet ezzel szívni akkor el is adhatod kevés pénzért és vehetsz itthon egyet , normális garral. Még mindig jobban járhatsz , mint állandóan visszaküldeni 11k/db - ért. -
Isual
veterán
válasz Gaboman #15221 üzenetére
Persze Mondjuk Samu, LG-knél van 3 napos pixelhiba gari, illetve tanácsos azért kishazánkból rendelni, esetleg neten, ahol ha ilyen helyzetbe kerülsz 8 napon belül visszaküldheted és visszakapod (1 hónapon belül) a pénzed.
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Isual
veterán
válasz Gaboman #15229 üzenetére
a továbbiakat rendezzétek le privátba, ha szabad kérni...
(#15228) Isual - mod: "... már ötszázszor meglátta" --> megbánta
(#15232) raziel01 :(OFF)"Nem akartam szemét lenni"(/OFF) - hát konstruktív biztosan
nem voltál... a vicc jó, még nem ismertem, köszi[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Gaboman #15203 üzenetére
A 11 pixel hiba már garanciális probléma? Vagy ezt saját erőből cserélnék neked? Ha saját erőből és nem ISO szabvány alapú pixelhiba mennyiség után cserélik neked, akkor sajnos nem tudsz mit tenni...
Normál esetben, ha futár hozza neked ki a terméket, 8 napon belül elállhatsz a szerződéstől, bármilyen indokkal, még ha ki is bontottad a csomagolást. De mivel ez Szlovákia, nem tudom meddig terjed ki a törvény hatóköre.
Természetesen a visszaküldés mindig a vásárló állja, de a visszautat, ha valóban hibás a termék a boltnak kell viselnie.There's a device that I've been using called a whoop.
-
Isual
veterán
válasz Gaboman #15395 üzenetére
Rosszabb nála... na és nem gyárt/használ IPS panelt, hanem ilyen szutyok AMVA-kkal kísérletezik, ami valami bűnrossz, legalábbis úgy, hogy olyan áron IPS-es Dell-t kapsz
(#15397) Gaboman : helyes sajnálom egyébként nagyon, hogy így megjártad a BenQ-val, dehát ez ilyenez...ettől még irgalmatlanul nagy pech-ed volt
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz Gaboman #15395 üzenetére
istenem és ezt ki mondja? biztos nem ők , kicsit probáld szélesíteni a látoköröd, és levetközni a marketing által beléd diktálni probált csőlátást, és utánanézni mi miért menynire is jó
amugy én a a mai napig undorodom ettől a LED dumátol hogy mekkroa divat lett.. egyszer már egy lány haveromtól oylat is halottam, hogy amikor megkérdeztem milyen a tvje felbontása azt a választ kaptam hogy led..
led..
felbontás: light emitting diode... , a gond hogy tökre megértem ezt a váélaszt, és kétlem hogy ő az egyetlen az országban aki ezt így gondolja -
szasanyi
félisten
válasz Gaboman #102974 üzenetére
Nem tévedtél el? Ez a Milyen monitort vegyek? topik. Talán inkább itt próbáld.
Dehogy nem: PS4 árak itt De ha nem játszol tök fölösleges neked.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest