- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #42917 üzenetére
Ami a LOGOUT felületét illeti, szerintem nehézkes az ottani cikkírás, rá férne már egy fejlesztés. A honlapomon sokkal szabadabb vagyok, bármilyen reklámot, YOUTuBE videót, egyéb linkeket beszúrhatok, és könnyebben lehet cikket írni. Őszintén szólva a fentiek miatt nem nagyon szeretek már a logout-ra cikket írni.
Ami pedig a BITFENIX-et illet, nagyon sok BITFENIX házat leteszteltem már. A honlapom tele van bitfenix cikkekkel, adatokkal.
szóval ezen kérdésed érthetetlen:
"ShellKretor, hogyhogy ilyen házakat nem teszteltél még?" -
törölt tag
válasz
BomiBoogie #42917 üzenetére
Nincs üldözési mániám, csak engem is meg lehet(ne) érteni, amikor 2 naponta megkérdezik pl. hogy kész-e már a Zalman Z3 teszt... A másik oldalon meg többen Z3-at vásárolnak, arról oldalakat írnak ahelyett, hogy esetleg eszükbe jutna mondjuk 1 napra nekem kölcsönadni a házat és ezzel is segíteni a KÖZ ügyet.
Sajnos igen sok ember önző és csak és kizárólag az Ő személyes HÁZ-vétele érdekli és amikor megveszi, arról Ódákat zeng (néha szerelmesen és szakértelem híján), majd 3 évig nem látjuk a topikban.
Az én munkám viszont nem erről szól. Én igyekszem minden olyan házat beszerezni, amelyre lehetőségem nyílik, viszont van amikor adott esetben nem mindegyiket tudom beszerezni, vagy éppen csak későbbi időpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!