Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Skyer
senior tag
Sziasztok!Hezitálok!Az AMD vagy Intel jobb játékra?most tervezek karácsonyra egy csak kifejezettten játékra szánt konfigot összeállítani:
Az elképzelésem a következő:Alaplap: Asus M2N-E SLI sAM2
Vga: Geforce 8600GT 256MB
Cpu: BOX Athlon 64-X2 4200+ AM2
Ram: 2GB 800MHz DDR-II RAM Kingmax
Winch: 320 GB Samsung 7200rpm SATAII 16MB
Monitor: 19" Asus VW193D LCD 5ms Wide monitor
Ház : XDL Happy 5B táp nélküli fekete ház
Táp : Stability Power 550W 12cm Low Noise
DVD-r : Pioneer DVR-112D 18x DVD író feketevagy Intel CPu és alaplap, mert az inteles lapok mind 775 tokozásuak így később nem kell aggodni ha Quad ot veszek bele, mig amd-nél alaplap csere is lehet hogy kell majd a 65nm es gyártástech. miatt. Nemtudom hogy az AMD tudja e a 800mhz es FSB-t.mert két 800mhz es ramot futtatnék mellette párba. Sztetek melyiket éri meg? az intel drágább az amd olcsobb.
Honlaptervezést,számitógépszerelést,webprogramozást vállalok!
-
Skyer
senior tag
-
Skyer
senior tag
Nemtudom nagyon húzodszokodom az ATI tól egyszer befürödtem a 1600 as szériájával. Nem volt rossz VGA de mindig kell hozzá az a hülye catalist center. Most is a gépbe alapba egy inno 7600GST VGA van, ennél mindenképp jobb kellene.Egész szép ez az Asus ház amit beraktál!Mondjuk a winyo sem ártana ha nagyobb lenne ..
[ Szerkesztve ]
-
Skyer
senior tag
-
Skyer
senior tag
Melyik az a Vga ami olcso és jó?
-
Skyer
senior tag
Láttam hogy van ATI vga kártya ami már GDDR4 el van szerelve. Nem is olyan drága. Számít ez a GDDR4? asszem 36 pipe os
-
Skyer
senior tag
Én pl azt nem tudom hogy Játékra milyent vegyek. (CPU meg VGA)láttam ezt a GDDR4 es ATI-t de én Nvidia-t részesítem előnyben.
[ Szerkesztve ]
-
Skyer
senior tag
Vajon a 17 colos 4:3 as monitorok gagyik?mert 19 colosba alig van egy pár darab ami 4:3 as. mind ez a 16:10 es. 4:3 as hannsg-t találtam, nemtudok erről a gyártóról semmit hogy gagyi e vagy sem. Ti tudtok?
-
Skyer
senior tag
válasz prüntyőke #1873 üzenetére
Ha már mindeképp SLI be gondolkozol akkor két 8800GT-t tegyél bele, nem hiszem hogy lenne olyan VGA a piacon ami igy ezt a két kártya SLI-t lenyomná. ez csak egy tipp volt tőlem, vannak itt nagyon nagy szakik is csak ők most hallgatnak
-
Skyer
senior tag
Úgy hallottam hogy Intelnél a Gigabyte a király alaplapokban, de mi a helyzet az AMD terén?
-
Skyer
senior tag
Igen ám de az a hűtőborda annyira szerencsétlen helyen van hogy egy hosszabb VGA nemtudom hogy megy bele. Felélóg vagy egyszerűen bele sem fér. Ezekről mi a véleményetek?: Gigabyte GA-G33M-S2, Gigabyte GA-P35-S3L ,Gigabyte P31-DS3L, Gigabyte G31MX-S2 utóbbi 3 nál a hűtőborda nem zavar be a vga behelyezésbe és olcsobbak is.
[ Szerkesztve ]
-
Skyer
senior tag
És játékban melyik CPU teljesít jobban? Az AMD vagy az Intel. Más: ez Offba: Az intel cpu alaplapba helyezése is ugyanolyan procedura mint egy AMD-é vagy más a leszorítás technika?mert az amd-s lapokon van egy kallantyú amit a cpu becsusszanása után rá kell hajtani míg be nem akad az alaplapba.
-
Skyer
senior tag
Azért favorizálnám az intelt mert később úgy lehet ha szükséges 4 magos cpu-t belerakni hogy nem kell a mainboardot cserélni. Mivel mutlimédia fejlesztéssel foglalkozom ami magába foglalja a képek editálását és a alkalom adtán a video vágást is lehet szükség lesz rá! Még azt nemtudom hogy a DX 10 es kártyák támogatják e a dx90 futtatokörnyezetét --> viszi a dx 9 es alkalmazásokat?!
Kvázi-tag lettem még ilyet lassan fel a szamárlétrán
[ Szerkesztve ]
-
Skyer
senior tag
válasz Csirke Hunte #1936 üzenetére
Alaplap csak gigabyte, ne vegyél sli-t ha nincs két vga-d.memből szerintem egy mezei samsung 800mhz esek teljesen jók. Tápból meg én Chieftec et ajánlok.ja és minimum 400W os a VGA miatt.Ezt írták több helyen is ahol a 8800 ról volt szó hogy igényel egy jóminőségű 400W os tápot legalább. Ha nem vagy ilyen OC gamer akkor szerintem nem érdemes túlbonyolítani, ugyanez értendő arra is ha nem akarsz tuningolni.
-
Skyer
senior tag
válasz VaniliásRönk #1939 üzenetére
Mért valami bajod van? Én nem vagyok szakértő csak amit nekem mondtak abbol indultam ki és segíteni probáltam a srácnak. Az hogy hébe hóba benyögsz valami oltást ezzel senkinek nem segítesz csak magad égeted
[ Szerkesztve ]
-
Skyer
senior tag
válasz VaniliásRönk #1950 üzenetére
Jó akkor kössünk békét Vaniliásrönk!Azért az nem igaz hogy nem értek hozzá, csak maximum nem vagyok olyan jártas benne mint egyesek. Hiszen elvégre még csak 1 éve fórumozok..
-
Skyer
senior tag
Valakinek nincs kedve elcserélni egy FSC amilo xi 1526ot egy erős játék konfigra?a notebook kb fél éve 306.000 volt..
[OFF]Wifi Pro (Wlan)
Intel 945PM vagy GM chipset (nem tudom pontsan)
Cpu: Intel Core 2 Duo 1,66mhz 533mhz
Ram: 2x512 533 mhz dual channel üzemmód
Winyo: Western digital Scorpion 120gb 5400rpm with antishake system(rázkódásvédelem)
Vga : Nvidia Geforce go 7600 256mb
Hang: IC 7.1; 2hangszóró + beépített subwoofer
Bluetooth
Firewire
Lanport
17" WXGA+ (1440x900) Glare type with Brilliant View technologie[/OFF]
[ Szerkesztve ]
-
Skyer
senior tag
Most nézem a ph teszten hogy a játékokat tekintve lényegtelen hogy 2 mag vagy 4 mag. Csak a multimédiás szoftvereknél van 45-60% os különbség a Core 2 Quadro részére.
-
Skyer
senior tag
Én most számolgattam egy kicsit délután és 200.000 nél olcsobban nem nagyon lehet megúszni ha valaki most akar venni gamer pc-t Jó mondjuk én az árba beépítettem egy 19"os LCD monitort is.
-
Skyer
senior tag
Hát én nekem a legmaximálisabban tartos lenne legalább 4 évig. Intelt választanék, konkrétan így :
Gigabyte GA-P35-DS3L alaplap 21 120,-
Intel Core2 Duo 2.2GHz 2MB dobozos Socket 775 E4500 27 600,-
2x1GB 800MHz DDR-II RAM Kingmax 10 000,-
400 GB Samsung 7200rpm SATAII 16MB cache winchest 18 200,-
LG GSA-H55 18x DVD író fekete
Gigabyte GeForce 8800GTS 320MB TV DVI PCIExpress 69 600,-?
Ház+táp?Asus-t kaptam 400W os táppal 7500ft ért is.
moitor fekete káva kb 45.000ftEz az elképzelésem ami maximálisan elég lenne nekem.
Még így is bazi sokba kerül
[ Szerkesztve ]
-
Skyer
senior tag
válasz kicsitomi88 #1990 üzenetére
Én azokat szedtem össze ami szerintem ár érték arányba jó. a VGA ért nagyon húztam a szám.
kicsitomi88: Elsősorban nem neked írtam a hozzászolást csak kérdezték én milyent raknék össze magamak. Hát ezt írtam én le. De ha te jobban tudod írj te 180.000 ig játékkonfigot monitorral
[ Szerkesztve ]
-
Skyer
senior tag
válasz kicsitomi88 #1993 üzenetére
hát hbfpf..nem vagyok ennyire jártas benne. paraméterekben ezek jóknak tűntek
-
Skyer
senior tag
Nemtudom én az Angelcompba szoktam házat "turkálni", ott mindig van minden fajta olcson. Egész egzotikus dolgok is. Pl onnan vettem egyszer ilyen BMW-s házat.Én az Aqua árait böngészgettem azokbol raktam össze ezt. Nekem az a bolt az ami közel is van és nagy készlettel rendelkezik, ha tudsz jobbat nagyon szivesen várom
-
Skyer
senior tag
LOL. feltettem a NFS Pro streetet, kicsit nagyon erős gépet kér, nameg VGA-t is. C2D és 7600Gs 1024mb 533 as ramnál élvezhetetlenül szaggatott 1440x900 as felbontásba probáltam mert egyébként máshogy csúnya a képe
-
Skyer
senior tag
válasz kicsitomi88 #2000 üzenetére
Melyik bolt árlistáját nézed?
-
Skyer
senior tag
válasz kicsitomi88 #2002 üzenetére
Azt neked kell tudni. Nekem olyan kéna ahol van részletfizetési lehetőség
-
Skyer
senior tag
Ehhez mit szoltok? :
WinFast PX8800GTS 320Mb TD PCI-E
• nVIDIA GeForceFX 8800GTS GPU (500MHz), Shader Clock (1200MHz), 320MB GDDR3 (1600MHz),
• PCI-E, DirectX 10 támogatás, Shader Model 4.0, Stream Processors: 96, dual DVI támogatás, nView
• Maximum Refresh Rate: 240Hz; Maximum VGA Resolution: 2048 x 1536 @ 85Hz, 32-bit color
• Build for Windows VistaBrutto 60k
-
Skyer
senior tag
válasz VaniliásRönk #2086 üzenetére
Segíts VR.
MLINK A-2767-1 Ezüst-fekete 450W (tetszik)
1 db. 11025 Ft
LEADTEK PCIe PX8800GTS TDH 320M
1 db. 50799 Ft
WD 250GB 2500JB 8MB 7200rpm
1 db. 12425 Ft
Gigabyte P35-S3
1 db. 16725 Ft
Core2 Duo E4300 1.8GHz/800MHz Dobozos
1 db. 21599 Ft
KINGMAX DDR2 1GB 800MHz
2 db. 2x4675 Ft
Asus DRW-1814BL fekete
1 db. 5800 Ft
Horizon 19" 9006S Fekete (tetszik)
1 db. 34900 FtMit gondolsz?Ezek netto árak. Bruttoba össz: kb 194.000.
[ Szerkesztve ]
-
Skyer
senior tag
Mitől lehet az hogyha elindítom a gépet, akkor sötét a képernyő, standbyba van a monitor nem ad ki semmilyen hibahangot csak áll?! Ha megvariálom a memoriát 5 rövid sípolást ad, ha a VGA-t akkor 10et. Marha nehéz úgy összerakni hogy ne adjon ki hibahangot, úgy meg mégnehezebb hogy el is induljon. Mostanság játék alatt is sokszor kifagytam, beakadt a hang és megállt a kép. Jósok hibát megoldottam már de szerintem ennek 1000 oka lehet. Ti mire gondoltok?
-
Skyer
senior tag
válasz -royalflush- #2127 üzenetére
milyen VGA-t veszel?
-
Skyer
senior tag
mit gondoltok a gigabyte házakról?Van asus ház is 13000 ft ért 350W os FSP táppal. az kihajtja a 8800 as szériát?
[ Szerkesztve ]
-
Skyer
senior tag
Melyik monitor bírja az 1440x900 as felbontást? csak a 20 colos? nekem a notiba 17 colos WXGA+ van annak van ilyen felbontása és ezt szeretném majd asztali pc-n is látni. Van valami ötletetek milyen monitort vegyek?esetleg link 17 es ből van WiDE?
[ Szerkesztve ]
-
Skyer
senior tag
Gigabyte P35-DS3L<-- ez a lap támogatja a 4 magos cpu-kat?mert hol ezt írják hol az.Erről vélemény? : Gigabyte G31MX-S2
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest