Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
válasz Viktor77 #68290 üzenetére
Félelmetes input lag van benne, ~24 ms, mindezt vezetéken tudja. Ráadásul nehéz, még kicsavarozott súlyokkal is. Látszik a grafikonon, hogy még input lag korrekcióval sincs sok köze a tényleges sebességhez (G100s).
Összehasonlításképp egy átlag wireless irodai szarban 125 Hz-en ~6 ms.
Ha a G502 súlya és görgője nem zavar, az lehet a legjobb választás. Nem adok neki sok esélyt, de egy Roccat Kova 2016-ot is érdemes megnézned.
G402-nek a görgőklikkje zavaróan kemény, ettől eltekintve első osztályú.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
dobragab
addikt
-
copass
veterán
válasz Viktor77 #79942 üzenetére
melyik klikkek? mert az oldalsó az vmi lowprofile kailh switch.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
-
Evil Snowman
őstag
válasz Viktor77 #90780 üzenetére
Magyar nincs sajnos. Nagy hirtelen ezeket találtam náluk.
Legközelebb a magyarhoz a német kiosztást esetleg a nordic-ot szokták ajánlani, mert az ezek állnak talán a legközelebb a magyarhoz.
Szvsz a sima US kiosztás is megszokható idővel. Én így használom valamivel több mint egy éve a billjeimet meg a laptopot, megszokás kérdése.
Esetleg veszel egy ilyen keycap szett-et nem kapcsolod be a világítást és akkor le van a gond.
Buy Razer Phantom Keycap Upgrade Set - Black | Gaming Keyboards Accessories | Razer.com
-
-
-
válasz Viktor77 #90928 üzenetére
Én most jelenleg ott tartok, hogy egy 60 grammos Zygen NP-01-ért szomszéd belső szerveket áldoznék.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
HUNited
őstag
válasz Viktor77 #91015 üzenetére
Olyan egeret keresek, aminek az oldalán van legalább két gomb, melyek tetszőleges, billentyűzettel is elérhető funkcióra programozhatóak (esetemben törlés és másolás), emellett az egéren van további pár (minimum 5az alapokon felül) gomb (a mostani asztali gépes egeremen konkrétan 15 gomb van ami programozható - Bloody ML 160), amiket beillesztés, enter, számológép indítása, intéző indítása, kivágás, minden kijelölése stb. funkciókkal tudok ellátni, és vezeték nélkül stabilan működik, valamint nem érzékeny a felületre amin használom (lézeres). Értelemszerűen ez a laptopomhoz kellene. Az sem baj ha blútyúkos, hogy ne kelljen hozzá külön usb-s vevő (a notiban van alapból), és így szabad maradjon az USB port.
Hatékony munkához kell, tehát a led és undorító kinézet nem szempont, sőt.
-
válasz Viktor77 #91044 üzenetére
Fogja. Ott van a topikban. Amúgy elemmel együtt 32 gramm.
Ideje lassan nyugdíjba küldeni azt a mázsás Duracellt, és beszerezni a helyére egy AAA-s Energizer Ultimate Lithiumot.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
fatpingvin
addikt
-
válasz Viktor77 #91517 üzenetére
Mondtam már neki, hogy fel kell tölteni egy kis horgászólommal gazdagon meghintett malterrel, oszt kirakni a napra kicsit szikkadni.
Szerintem ez a része már csak troll. Ha nem, akkor rábízom az entrópiára, nevelje a vadon.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Zaied
Topikgazda
válasz Viktor77 #91542 üzenetére
Különben azt írja hogy előtöltött, olyankor ezeket föl kell tölteni teljesen, ha megvan akkor bírja 1 évig eltárolva elvileg.
Az újrahasznosítás szép dolog, de nem lesz mindig olyan jó a végeredmény, Energizer ide vagy oda...Valami Ni-MH fajta kellene, cellásra érdemes törekedni(mint egy minden modern aksinál), a fentebb linkelt remek példa rá.
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz Viktor77 #91621 üzenetére
Ja persze, az is, és a lítiumos elem van benne.
szerk.: ha másképp nem megy, akkor azt csinálom majd, hogy leszedem róla a gumit, a maradék kereket kifurkálom, a gumi helyére meg próbálok nyomtatni valamit, aztán elválik, hogy beválik-e.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
-
m.lala
aktív tag
-
MaTpr0F
senior tag
válasz Viktor77 #92472 üzenetére
Próbáltam. Model O, Hati. Nem állítom, hogy nincs különbség. Számomra nem mérvadó.
#92474 KaqXar19
[link]
Ez csak egy, de van redditen is, corsair support fórumon is bőven példa rá.#92477 Synthwave
Nagyjából meg vannak a jó WL tech gyártók, jelenleg is egy G903 Hero a daily egerem, csak amikor nem dolgozok és nem kell az infinite scroll, vagy nem online fps -t játszom, akkor jó lenne egy "palmos" lazább fogást engedő egér.
Azt mondjuk nem gondoltam, hogy pont az Asus az aki le van maradva wl téren. De a Logi után eldöntöttem, hogy vezetékes periféria a portára nem jön többet, szóval lehet marad a modding, vagy bepróbálom ezek egyikét. Max, ha nagyon sz@r, akkor visszaküldöm.Gyanítom, hogy a wl Naos-ból nem lesz semmi, mert már 7-8 éve mutatták be a protípust. A pulzusmérőre biztos nagyobb szükség volt...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Viktor77 #92903 üzenetére
Kicsit kiábrándító, hogy lukacsos. A magnéziumötvözet miatt ez is röhögve Finalmouse árban lesz.
-
mzso
veterán
válasz Viktor77 #91539 üzenetére
A NiMH-es akkuk feszültsége kisebb mint a szokásos elemeké. Csak 1,2V. Úgyhogy az is csoda hogyha 100%-ot mutat valaha egy sima elemre konfigurált töltés jelző.
Viszont ettől a töltésük az meg van annyi amennyi kell. A kérdés az, hogy az egér hány voltig hajlandó működni. Ettől függ, hogy mennyire használható ki a töltés.
Végül mi volt a tapasztalat? Meddig tartott az akku?
-
mzso
veterán
válasz Viktor77 #94140 üzenetére
Hm. Nem valami sok. Ahhoz képest valaki arról beszélt, hogy egy év után is 80%-on van (vagy ilyesmi) a mellékelt akkuval. Ami annak tudatában is nagy különbség, hogy az egy 3500mAh-ás lítium elem.
Én most megpróbálkozom egy ilyen li-ion-nak mondott USB-vel tölthető AAA-akkuval: https://www.aliexpress.com/item/1005003974984186.html
-
-
mzso
veterán
válasz Viktor77 #94641 üzenetére
Majd elválik. De mondjuk elképzelésem szerint legalább ki lehet használni a teljes kapacítását, míg egy szokványos NiMh akkunak a névleges 1,2V-ja miatt nem. Amúgy is egy 900mAh-os Nimh már 12,3g, több mint 50%-kal nehezebb.
Amúgy amit látok még Lítiumos tölthetőt az is csak 800mAh (600 helyett), de drága, 9g és még külön speciális töltő is kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Öregszem
- BestBuy topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Házi hangfal építés
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Hardcore café
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Milyen egeret válasszak?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs