Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz DroiDMester #18689 üzenetére
1. a másik gép azért nem opció, mivel a látja/nemlátja dolgot nem fixen csinálja, hanem amikor ő úgy gondolja. most adjam oda valakinek egy hétig, hogy nézegesse, hogy dobálja-e?
2. a Bios-ban konkrétan egy (át)állítás történt: 1333-asnak látta az 1600-as memóriákat, ezt állítottam be.
3. op rendszert rohadtul nincs kedvem megint elölről csinálni, driver alaplapiból legfrissebb van (meg úgy általánosságban is, csak egy driver van még jelenleg a laphoz) az íróhoz pedig konkrétan semmilyen driver/firmware nincsen!!!! - igazság szerint pont ez a legnagyobb gondom ezzel a típussal
én erre gyanakszom, de mivel se neten, se lemezen nem volt mellé semmi, alapból meg valami 2006-os dátumú illesztőprogramot ír, ezért másra nem tudok tippelni.
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
dark2
tag
válasz DroiDMester #18686 üzenetére
Köszi az infót!
Egyet nem tudok - csak a drd+r-t vagy a dvd+rw-t is dvd-romnak írja meg? Ez azért érdekes, mert plusszosból csak újraírhatóm van, ahol én veszem a lemezeket, ott mínuszos szokott lenni - igaz mostanában keveset írok. -
Flashget
félisten
válasz DroiDMester #18718 üzenetére
író fw-t a nero cd-dvd discspeed progi is mutatja ha az már fen van.
Realme GT Master Edition
-
headhunter
addikt
Plextor PX-891SA írónál, 1.06-os a legutolsó firmware?
-
balintka
addikt
Nekem az Asus 24B5ST a progi szerint 1.00 FW-es.
-
paquito
csendes tag
válasz DroiDMester #18731 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
válasz DroiDMester #18735 üzenetére
HD sentinel jó barátod, és háttérbe jelzi előre ha kezd szarakodni a winyó, na ekkor azonnal ha nincs pénzem akkor is kölcsön kérek pénzt és azonnal veszek újjat, a kölcsönt majd vissza adom idővel, és vissza átmásolok mindent róla gyorsan az újra, ennyi! Amúgy nekem is wd green 2 terrás winyók vannak 4 db, több mint két és fél éve, és hibátlan mind a 4!
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
válasz DroiDMester #18735 üzenetére
Nekem sem megy fel a plextor firm.
mod.: De mindjárt megnézem úgy, hogy a samsungot közben lekötöm a gépről hátha az a baja.
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
válasz DroiDMester #18739 üzenetére
Pedig én úgy tudom/tam szervizes ismerőstől, hogy bent ők is ezt használják mesélte, és jelzi valahogy a smartban a galibát, látja előre ha már haldoklik a winyó...
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
válasz DroiDMester #18739 üzenetére
Nálam sem oldotta meg a problémát, sajna egyelőre fel kell adnom a küzdelmet. Nálam Z68 van úgyhogy gondolom nálad sem a Z77 a hunyó.
-
Flashget
félisten
válasz DroiDMester #18765 üzenetére
A módszer TÖBBSZÖRÖSEN TESZTELVE!!!! és nem kell semmiféle CROSSFLASH -el bíbelődni!
onnantól kezdve, hogy nem a gyári fw van egy írón azt már crossflashnek hívják
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz DroiDMester #18768 üzenetére
jó én meg leírtam mit hívnak crossflashnek..
Pio 215D-ből 215L-re is az..pedig mindkettő japán fw csak az egyik japánba készűlt a másik azon kívűlre, de mivel nem gyári ergo gari vesztéssel járna ezért crossflash az is.
Hogy a módszerét miként lehet megejteni az más kérdés.Realme GT Master Edition
-
smiti
veterán
Köszi a tippet, de közben már eladtam az írót.
-
balintka
addikt
válasz DroiDMester #18775 üzenetére
Lehet, h kipróbálom, az biztos, h ilyen formában nem maradhat nálam a B5ST.
-
Ereshkigal
őstag
válasz DroiDMester #18778 üzenetére
Én semmilyen átalakítóban sem bízom (amiben van elektronika). Talán paranoia, de ez van.
-
balintka
addikt
válasz DroiDMester #18775 üzenetére
Lementettem az eepromot és a firmware-t is, sikerült Plextorrá alakítanom. Arra leszek kíváncsi, h Plextorként is el fog-e tünedezni a drive Win 7 alatt (ilyenkor a tálca se nyílik ki, csak újraindítás után jön rendbe minden).
Plextorként jobb minőségben ír DVD-t?
Ha visszaállítanám Asusra, akkor is kell eepromot menteni, vagy csak elég a firmware-t felülírni?
[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
válasz DroiDMester #18780 üzenetére
-
Flashget
félisten
válasz DroiDMester #18778 üzenetére
Tény, hogy működnek vele, de írás tesztnél mit ad az így megírt lemez? Látatlanba kb. külső író mínőséget tippelnék az pedig régebben sem teljesített jól vagy elhasalt teszteken.
Realme GT Master Edition
-
balintka
addikt
válasz DroiDMester #18784 üzenetére
De őszintén, milyen gond lehet egy frissen összerakott új Haswell rendszerrel? Vadonatúj a táp, a SATA kábel is.
Ha megmarad Plextorként is a hiba, eladom a drive-ot, visszarakom a régi Optiarcot, vagy veszek Samsung 224DB-t.
Nekem ez vmiféle inkompatilitásnak tűnik. De magyarázat nincs rá.
Azt se értem, ha nem látszik a meghajtó, miért nem nyílik ki a tálca. Mindenesetre a táp megy vissza gariba, a régi Corsair CX400-at rakom vissza ideiglenesen a helyére.
Visszaflasheléskor is kell eepromot menteni?
Szerk.: nem hiszem h táp hiba lenne az eltűnés, mert Frod-nak más tápja van, illetve az alaplapja is más (de H87-es chipes). Esetleg chipset szinten lehet vmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny001
senior tag
Hi!
És hali DroidMesternek! Most akkor veszek egy ilyet, még búcsúzóul, maximum feláldozom a tudás oltárán, de biztos vagyok benne, hogy jó lesz! Még rendelek pár lemezt is, aztán csinálok teszteket. Közzéteszem a másik topikban!
By.: Johnny.
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
jeni
félisten
válasz DroiDMester #18824 üzenetére
ime
alul a kommentek,érdemes elolvasni -
balintka
addikt
válasz DroiDMester #19042 üzenetére
Öcsém! Az Asus B5ST alapból egy f.stalicska! ez van!
Ki istenítette itt a Plextort? Tudsz te olvasni, értelmezni?? Mit írtam? az írtam, h a B5ST ÁTALAKÍTÁS NÉLKÜL sz.r! Nem azt, h a Plextor az isten.
Ahhoz meg semmi közöd, h nekem van-e 12 ezer Ft-om Plextor íróra! Azért adtam el a B5ST-t, mert elkapott az ideg, ha ránéztem és megláttam az Asus feliratot rajta. Nem kevés ideget okozott nekem.
MÁSRÉSZT! ÉN SENKIT nem beszéltem rá, h adjon ki rá 12 ezret! Ne hazudozzál már itt össze-vissza. Arra meg nagyban sz.rok, ki mit vesz.
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
válasz DroiDMester #19042 üzenetére
Másrészt anno pont az itteni fórumozók tanácsolták, h vegyek B5ST-t, amivel befürödtem! Erről nem tehet, aki javasolta, mert nem tudhatta. De ezek után semmiképp nem javasolok olyan cuccot, amivel másnál is kompatibilitási problémát okozhat!! szerencsére magától meg is fog ez oldódni, mert lassanként kikopik a boltokból a B5ST.
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
válasz DroiDMester #19048 üzenetére
Ez igaz. De azért mert a te gépeddel inkompatibilis, azért nem cserélik ki gariban! Erre nem vonatkozik a gari.
Az az Asus hibája, h nem orvosolja ezt fw frissítéssel.
-
Flashget
félisten
válasz DroiDMester #19048 üzenetére
Sorry nem jót írtam megszokásból mert nekem is Z77 van
Z87-es chipset okozta a gondot.Realme GT Master Edition
-
Recyclicator
csendes tag
Téma : ASUS DRW-24B5ST to Plextor PX-891SA 1.06
Köszönöm!
A Flash Utility nem volt képes -az általa lementett- firmware-t visszarakni. Ez a "ráhúzós" módszer bejött. ( "Falsh Utility" Másodszorra ugyan. Tartaléknak szántam ezt az írót, de Plextor-ként nagyon nem vált be. Mivel szükségem lett az árára; így könnyű szívvel adom el. Sőt a flashelés közben, jól meg is útáltam.)[ Szerkesztve ]
Pálinkában ázott májjal. Küllők közé szorult lábbal. Vajon meddig bírom , háton? Útközépen fekve, nyáron. P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest