Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
A Durock Daybreak a leghalkabb. A bobagum egy picit hangosabb nála, viszont a bottom-out is egy kicsit keményebb (a keményebb bottom-out szerintem pozitívum). A Silent INK v2 még egy picit hangosabb a bobagum-nál is, viszont a bottom-out még keményebb (ami ismét pozitívum szerintem). A boba u4 halkított taktilis kapcsoló a másik 3 halkított lineárissal szemben, de azért bevenném a sorba összehasonlítás képpen:
Kb így néz ki halkság tekintetében (füllel, nem mértem ki):
Daybreak > Bobagum > U4 > Silent INK v2.
A hang tekintetében nagyon miniális a különbség, úgyhogy ha figyelembe vesszük az árat is, akkor szerintem a Gazzew Bobagum vagy az U4 éri meg a legjobban halk kapcsolókból jelenleg (azokból amiket próbáltam), attól függően, hogy lienáris vagy taktilisat szeretnél. Ha nagyon fontos szempont, hogy minél halkabb legyen, vagy nem zavar a picit puhább bottom-out, akkor ott a Durock Daybreak, ha pedig az U4-nél taktilisebb kapcsolót szeretnél a Zilentnél olcsóbban, akkor ott a Durock T1 Shrimp.
A Gazzew kapcsolók mellett szól még az is, hogy Cherry profil R3-ra se kell hozzá o-ring.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Keygemnél egyébként a szállítás se vészes, € 5,88 és viszonylag hamar megjön, úgyhogy mielőtt berendelnél 80 vagy több darab kapcsolót 1 fajtából, szerintem érdemes lenne kipróbálni több félét. Pl keygemnél van bubagum, u4 és shrimp is, ha halkított vonalon nézelődsz, illetve ha van készleten szerintem a Durock POM-ból is érdemes rendelni egy csomagot mindenképpen hogy kipróbáld. Azt azért érdemes hozzátenni, hogy nem mindig van mindegyik kapcsoló készleten, néha kifogynak, és várni kell, mire érkezik készletük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amatőr csillagászat
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Dell notebook topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.