Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
addikt
-
hobizoli
nagyúr
ez az olcsositas annyira fillerbaszo erv, amikor ugyanaz az auto FWD es 4WD modellejenel mas felepitesu a komplett hatso futomu, mert nem annyit csinaltak, hogy a FWD-ben nincs ott a diffi meg a kardan meg a ket feltengely, de amugy ugyanaz mindene, hanem terveztek egy tok masikat
igy meg kettot kell gyartaniGolf-nal anno 400k-s ardiffi volt a haldex 4WD hajtas, ami miatt hatso futomu szekcio is mas lett
ebbol mennyi volt a haldex resz kompletten a vezerlovel meg a hardverrel?
es ebben 400k-ban a profitjuk is benne voltez olyan mint amikor az elso futomu segedvazkeret is mas alaku a 4WD-snel, hogy hatra tudjon menni a kardan vhol, de akkor miert nem csak azt a fajtat gyartjak eleve, amit ehhez ugy prepsel ki a gep?
aztan ha FWD az auto, akkor max nincs ott semmivagy mennyivel dragabb egy hatso torzios foutomu, ami pl a pug205/306-ban volt egy sima csatolt lengokarosnal?
a helyigenye annak se sok eppenseggel, csak kanyarodni jobban "szeret" az auto veleaminek "okos" futomuve van, azokbol lett verseny/rally auto is, ami elegge megdobja az eladasokat mindig, mert nepszerusiti a tipust
ennyi erovel lehetne ma is minden alatt merevhid + laprugok
amcsiknal evtizedekig bevaltmeg ilyenkor eszembe jut 147/GT/156 hatso futomuve 6 db lemezbol preselt lengokarbol all, megcsak nem is vmi ontveny, ami 55-60k-bol vadi ujan meg tudsz venni az Autodoc-rol, es azon is addigra legalabb 3-n kerestek mar penzt
es ezt is eleg jo kanyarvadasz futomunek tartjak...es amugy az isaz autogyartonak ez is mennyibe lenne, amikor ~9-10millio egy beugro ar is manapsag?
mert qrvara nem arrol van szo, hogy az egyik gyarto autoja azonos felszereltseggel 10.212.354 forint a masike meg 10.215.577 es akkor vegyuk persze az olcsobbat, hanem ugyanazt a kategoriat sulyos szazezrekkel meg neha millioval is tobbet adja a masik, szoval az olcsobbnal is beleferne hogy jobb legyen, de kozben azert olcsobb is maradjon
8gen Civic Thai/-nel is a EU/USA verzion csatolt lengokaros hatso futomu van a JDM verzion kettos keresztlengokaros
de ha megveszed a JDM verzioet 1:1 felmegy az EU-sra
mennyit sporoltak ezzel, amikor igy is 11millioba kerult?
irja ra hogy 11,5 aztan hello, aki Thai/-t akar a seggs ala, az akkoris megfogja venni
egymas ellen nezve meg egy koron a JDM verzio siman otthagyja az EU-t, mert jobban kanyarodik[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
Micsurin
nagyúr
...igen pl valaki megsúghatná, hogy a hunyadi 1.6-nál tekercses vagy piezzos-e az injektor?
Mert ha tovább hergel a Denso a Piezzo csúcsokkal az Opelben akkor betolom az árokba és veszek egy gen2-es i30-at a pékbe.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
szőröscica
addikt
Minden olyan szakaszon, ahol területi képviselők, managerek és "vállalkozók" nagy arányban reprezentáltak, ott a türhő közlekedés az alapvető. Melléjük jön még a frusztrált csokos apuka/anyuka, aki csak az agglomeráció utáni halál f*szán tudott 30 év hitelre venni egy sorházi lakást három gyerekkel a nyakában, ezért napi 2*90 percet tölt jó esetben munkába járással de az életet kockáztatná, hogy 88-ra leszorítsa, és máris kész a tökéletes mix az élvezetes autópályázáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
gyulank
addikt
De nem veszek, hanem nyerni lehet elvileg(vagy kamu játék), lényeg, hogy ki kell választani, melyiket akarnám, és valaki megnyeri amit választott ezekből. De ha nyerném, akkor is azt akarnám nyerni ezek közül, amelyik nekem jobb. Ez egy elég fontos gyakorlati szempont, hogy nem tudok elmenni vele a szomszéd településre se hazahozni egy sütőt. Értem, hogy másnak az semmiség, mert újat vesz, de én nem vagyok tele pénzzel. Szerintem régen mi még az egész, centi vastag farostlemezeket is tetőcsomagtartón hoztuk haza, meg akármit a tüzépről. De a Wartburg csomagtartójába is sok minden befért. Nekem ez a szempont, a vezetés, a biztonság, kényelem, meg a hatótáv. Ne legyen rosszabb a Wartburgnál... Ahogy ezeket elnézem, hely se nagyon van bennük a lábnak. De persze elsősorban a kormánynál érdekel, de jobb lenne ha mindenhol jó lenne.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
gyulank
addikt
180 centi vagyok, az a kényelmes, ha tudok mozogni. Meg az ülés mondjuk nem lejt előre. Az egyik videóban ezekről H. András ilyenről is beszámolt. Az biztos nem jó, ha csúszok lefele.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
tboldi
nagyúr
Én is meg szoktam csinálni, ha érkezik egy új autó a flottába. Az előző Ypsilonban még egy kibontakozó élettel is találkoztam.
-
zgospel
őstag
A javasolt az szerintem túlzás Az 1.6 CDTI motor hátulján van a vezérlés, ami bár láncos, de alultervezték (volt rá visszahívás is), így egy idő után cserélni kell. Hogy mikor az lutri, van akinek 100 ezer km-nél már kellett. A cseréhez le kell szedni a váltót, szóval egy elég drága mutatvány.
Pluszban még az olajpumpa lánca is hajlamos a szakadásra.
A 2.0 CDTI jobb motor, de az szerintem K Astrában nem is volt.https://www.flickr.com/photos/zpapa/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest