Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz mirci18 #219802 üzenetére
Azért ez nem ennyire egyértelmű. Sok tényező befolyásolja az embert, mire megveszi az autóját.
Pl. ott van az asszony.Valahol ez is kicsit olyan téma, mint a kézi vs. automata váltó.
rengeteg tényező befolyásolja, befolyásolhatja a döntést.
(pl. dugózni milyen jó automatával, szokták mondani az érvet... én évente 1x vagyok dugóban. De hiába mondanának további érveket is, szimplán nem szeretem /még; lehet, hogy öreg koromra meg majd kell/, ej, ráérünk arra még!)Én nincs benne semmi törvényszerűség.
Vidék vs. automata vs. főváros vs. manuál vs. szép vs. lapos vs. magas, és akármi, bármi, vagy épp akármibármi.
Az a jó, ha leírjuk a tapasztalatainkat, a kérdező úgyis saját felhasználás, egyéi preferenciák alapján dönt majd.
Legfeljebb segítünk neki azzal, hogy leírjuk a tapasztalatokat....a hozzáértők meg a műszaki tartalmat.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz pepucs #220193 üzenetére
érdemi ugrásnak kellene éreznem
Biztos lehetsz benne.
Apósnak 105Le-s 16V Toledo-ja van, majd beült a 105LE-s (nem 120!) Giulietta-ban, aztán meglepődött, hogy hogy megy.
Elég más a karakterisztika, 2k GIRI-nél már érezhető, hogy mozognak a nyúlmódusok, 3k felett megéri taposni neki.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz grizlisandor #220254 üzenetére
Giulietta maradt.
Jópofa kisautó, bár hátul max 180cm-es ember fér el. Az is csak 60-70km-ig...
170cm alatt oké a hátsó ülés is.Viszont nagyon jól fekszi az utat, az 1.4TB 150 lóig húzható.
Nekem végülis bejött, de ami még fontosabb, hogy asszonykának is. Elvégre neki vettük.Ha tényleg realizálódik nálatok, akkor majd jöhetnek képek, tapasztalatok! 👍
-
nagyúr
válasz grizlisandor #220261 üzenetére
Nálunk sem ment át a vizuális vizsgán. 😁
-
nagyúr
Nővérem nézegeti a kis városi autókat. Eredetileg használtat akart, de inkább új felé kacsintgat, tekintve a használt árakat.
Eddig két autóra szűkítette a kört....
Hyundai i10
Mistubhsi Space Star, 1.2 MIVEC motorral.Utóbbi 500k-val olcsóbb, ezért rákérdezett, hogy szerintem okés-e. Merthogy tudja, hogy itt szoktam kérdezősködni tanácsért.
Vajh' ez a MIVEC motor miféle lehet? (annyit találtam, hogy 3 henger, Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control /VVT?/ , szívó benzin; de tényleg Mitsu saját fejlesztés?)Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Tom1939 #220499 üzenetére
mitsu fél lábbal már kb kivonult Európából
Hopp, ez új infó, köszi! Tehát akkor még az átcimkézett (ez is új infó) verzióknál is leáldozó a márka?Elnézést, a használati körülményekről nem írtam:
Anyataxi, városon belüli furikázás, néha egy-egy 60km-e s kiruccanás.
De 90% város.
Egy Daweoo Matiz 2004-et váltana. Szóval igazi városi kisautó kell neki.@#220500 dellfanboy
miert donto tenyezo, hogy sajat fejlesztes vagy nem?
Neki nem döntő tényező, ez csupán és pusztán az én kíváncsiságom volt, nincs köze a leendő vásárláshoz.a honda vonul ki a mitsu meg fejleszt ide egy uj 3 hengerest?
Ezt nem igazán értem.raadasul bunronda ez a verda kivulrol
Ez ugye szubjektív, de szerintem az i10-nél szebb, illetve a korábbi Space Star-nál is pofásabb.ez a mitsu jott indiabol?
Ez erős passz. Pont ezért kérdeztem itt, mert sok a tájékozott fórumtárs, pont egy éve ( ; na jó, +1 nap) vettünk az itteni segítséggel autót.@#220501 szebe
Yaris, Clio szerinte nagy.
Aygo meg hátul kicsi (abban az értelemben, hogy tesztek azt hozták, hogy kisebb, mint a Space Star).
Még azért szerintem nem nézett mindennek utána, szerencsére nem sürgős.Amit első körben javasoltam neki, hogy vigye el a fiát is (~180cm), és ültesse bele.
(Saját példával élve, amikor egyterűt kerestünk, és hát van egy 196cm-es fiam is... )B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Hát valahol pont csípem a maradi dolgokat, mert jellemzően kiforrot a technika, és még nincs agyonfojtva (talán).
@#220506shootme2
Köszi, hasznos infó volt!@#220507f4lcon & #220509f4lcon
A végkifejlet:
Hát most inkább mégsem vesznek autót, lehet, hogy belevágnak egy napelem programba... aztán majd autó, és az már lehet majd e-autó is.
(azért hogy egy Dacia Spring 9M, az mivaaaan?)szumma szummárum:
Köszönöm mindenkinek, szerintem nagyon hasznos dolgokat mondtatok el.
Abból a szempontból is jó, hogy ha már 4 jogsi lesz (lassacskán, még érettségi előtt)) a kis családban, akkor milyen kisautók felé mozduljunk.Ja, ismét köszönet rbalint88-nak , ami megint jól megdobált linkekkel. Legutóbbis ilyet tett velem, aztán lett belőle Giulietta.
-
nagyúr
válasz KoVee84 #220550 üzenetére
Hát akit a vonat füstje megcsapott... én is nehezen engedem el az egyterű vonalat.
Nagyon megszoktam a méretét, a pakoláshoz kapcsolódó mopromisszummentességet, és legfőképp tényleg az egyforma üléseket (jó, az újabb generációknál már nem..)
Tényleg mindegyik ülés egyedi igény szerint állítható.
👍B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz SirRasor #220567 üzenetére
Ha ez az 5 fő 3 gyereket tartalmaz, akkor javaslom az egyterűekkel történő megismerkedést.
Többiek már unják biztosan, de én 3x játram végig a keresgetést.
15 éve egyterűzök, mert 5-en lettünk.
Azt hittük lesz valami jó kombi, ami elég, de nem.
Ugyanis azokba normáisan nem fér bele 3 gyerekülés.
Vannak kisebb egyterűk, mint a Honda Jazz, vagy Ford C-Max. A hátsó üléssorban a középső ülés itt is keskeny, de élhetőbb, mint a kombikban. Viszont a csomagtartó az kisebb a kombikhoz képest.
Kollégámnak Toyota Corolla Verso volt, nekik az bevált.
A Kia Carens is élhető, de ott az 16GDI motor kerülendő.
VW Touran lehet még esetleg, az kicsit kisebb, mint a Sharan/Galaxy, de nem mondanám aprónak...Nehéz kérdés az 5 személy + elférjünk + benzines.
Mi a Galaxy mellett döntöttünk egykoron, majd S-Max, és megint S-Max (jelenlegi).
@#220571SirRasor
Ezt elolvasva már tuti, hogy egyterű a javaslatom.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tibbike01 #220631 üzenetére
Nekem van jó és rossz tapasztalatom is VAG vonalon.
Pozitív: Ford Galaxy (persze a neve Ford, de a Sharan unokatesója), Seat Toledo 1 és 2. Ezeket nagyon szerettem. Após is imádta ezeket (övé volt a Toledo, enyém a Galaxy)
Negatív: Polo Classic 1.4 - közútálatnak örvendő semmirevaló autó volt a családban - ha após utál egy autót, annak oka van.
Szerintem minden márkának meg van az előnye és hátránya is egyben.
Majdnem bevállaltunk egy Touran-t (1.5 TSI moto, aztán végül más lett helyette. De val'szeg nem lett volna csalódás.
Kicsit sajnálom, hogy a Passat kimaradt az életemből, mert rengeteg jót hallottam róla.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz dokee78 #220659 üzenetére
1.6 8szelep? x16szr?
Mi is indultunk H Astra-val, aztán beleültünk a Focus-ba (szintén 1.6), és el is felejtettünk az Astra-t.
Eddig két F Astránk volt. A második még meg is van (24 éves)Nagyon Renault Mégane-t akartunk venni tavaj, pont olyat, amit néztél, linkeltél. Többen javasolták, hogy azt érdemes megvenni. Csak akkor épp nem volt igazán a piacon.
Kia 1.6 ha GDI, akkor kerülendő (kollégámnak most újítják fel épp a motort a Carens-ben)
Mindenképp szaladj egy-két próbakört, főleg az üléspróbát javaslom erőteljesen, bármilyen autó is lesz a végén.
-
nagyúr
válasz dellfanboy #220664 üzenetére
Ugh.... bocsi
"tavaly"
Köszi!Biztos azt akartam írni, hogy teavaj...
-
nagyúr
válasz youckey1981 #220706 üzenetére
Seat-on gondolkoztam, ha már szembe jöttek jó áron. Kérdés a márka megszűnés jelenthet-e valami negatívumot.
Miííiiíí? Megszűnik a Seat?B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
, még akkor is, ha spanyol.
Kedvencem a 2. generációs Toledo. Szép, elegáns sedan. Apósnak még meg is van, 24 éves... 1.6-os benzin, 105LE. Igaz, már foglalkozós, de azért megy. (Szegényt egyszer meg is törték - hál'istennek nem ültek benne, kívülről látták az esetet.)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz cappa72 #220530 üzenetére
Na hát végül kiderült, hogy nem lehet nővéreméknél napelem (statikai okok miatt), így maradt az autóvásárlás:
Végül mégis a Space Star lett a befutó náluk. A 3. felszereltségi szintet választották, tehát lesz benne audio is (durva, hogy az első két "felszereltség" még rádiót sem tartalmaz)
Kipróbálták, mindenkinek tetszett a családjukban.
Nekem is tetszik kisautónak.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz rbalint88 #219426 üzenetére
Huh.. igaz régi hsz, de ez egy fontos kérdés. Ez nagyon jellemző?
Kollégámmal ma beszélgettem, fontolóra vette egy Ioniq vásrlását. 2018/19 körüli példánnyal kacérkodna.
Inkább engedje el?
(még azért nem égetően sürgős a téma, tapogatódzik jelenleg - mintha 6-7M közötti árat emlegetett volna)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kisza25 #220833 üzenetére
5.54 lett a vége.
Gondolkodtak, hogy az egyel kisebb felszereltségi szintet veszik, aztán amit még bele kértek volna pluszban, azt már nem adta volna ki a matek.Aygo-t is nézték, i10-et is, és végül ez mellett döntöttek.
Én nem tartom hátránynak a régi vágású motor választását.
Városi (Pécs) közlekedőedény lesz, néha temetőjárat a 60km-re lévő másik városba.
Erre szerintem alkalmas lesz.Agyament árak vannak
Totál egyetértek.
4 éve ennyi pénzért kb. 2 kategóriával magasabb lett volna elérhető. Nagyon durva....Még jót nem olvastam róla
Keresgettem cikkeket, nem találtam róla igazán rossz véleményt.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz szebe #220845 üzenetére
Ennyiért már korrekt Yaris is van ... az a válasz jött, hogy nagy
Hát igen. Vagy mondjuk úgy, hogy sajnos igen.
Más nővérem és az én méretfogalmunk autóban. Nekem a kicsi az tényleg a Yaris és társai, a nagyocska az S-Max, a nagy mondjuk egy Vito. Nála/náluk a nagy autó a Hyundai Accent, az a családijuk, és a Matiz a kisautó, a városi rohangálós.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Reggel ment előttem egy jó nagy merci'. GLE AMG (3 literes dízel, 190kW). Nézem, nézem, a kipuffogó csak a bal oldalon füstöl. És nem is a krómozott lyukakból, hanem alulról.
Létezik, hogy ekkora prémium járgányon a jobb oldali csak egy kamu-kipuffogó dizájn elem, mint az 1.4-es ufó Civic-en?Na... ezt az autós topikba szántam, bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Ádám16 #220903 üzenetére
Itteni kollégák segítségére szorultam én is, 1.4TB alapesetben 120LE, egyszerű turbó motor.
Fogyasztás terén nem a legjobb... 7.2
Amiket olvastam, hogy a legkevésbé problémás motor Giulietta esetén ez az 1.4TB, nem MultiJet.
Az 1.75 az már 235LE (300LE-ig húzható), ekkora kasztninál szépen megindulhat, de erről is csak olvastam, hogy rendben lévő motor.Nekem nagyon tetszik a futóműve. Egy baja van, a magyar utak. Apró hibákra is jelez. Viszont kanyarban nagyon bent marad. Én laikus hobbivezető is be merem tenni a kanyarokba úgy, hogy nincs határon, de a mögöttem tolakodók eddig mind lemaradtak a kanyar kijáratáig...
Hátul kicsi a hely, ez tény - oda max 178cm-ig szabad embert "tervezni".Aztán lehet ám, hogy egy Golf racionálisabb választás lehet, de a hozzáértők majd úgyis kisegítenek ebben.
(Megjegyzem, másfél hónapig boldogítottam az itteni közönséget, és készségesen segítettek. Így lett az eredetileg Renaul Mégane/ufó Civic elképzelésből egy Giulietta.. )
-
nagyúr
Ford S-Max 2.0tdci.
Mondeo alapokra épül.
4 éves fogyasztási átlag 6.3l/100km.
Hely bőséges. Még akkor is, ha magadnak állítod be az ülést, akkor is simán beülsz magad mögé.
Csomagtartóba minden is befér.
A 2 literes pözsó dízel jó, a 4 év alatt csak a kötelező szervizeket kapta (de azt mindig időben).
Jó futómű, magas üléspozíció.
Jól variálható ülések; minden ülés - ide értve a középső üléssort - külön állítható.
Ha a fFcus kombi kicsi, akkor egyterűben gondolkodnék.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz pècsimunkás #220999 üzenetére
Egyetértek.
Három gyereknél is van tapasztalatom. Az Astra 500l-esét ugyanúgy tele tudtam pakolni mint a Galaxy 800-asát.
Amikor családi nyaralásra mentünk, mindig vittünk mindenfélét, és mindig tele volt a csomagtartó. Igaz ez arra, amikor csak 1 gyerek volt, aztán 2, aztán 3.... Most meg nagyjából visszafelé számolunk... 3, 2, 1... Idén is csak 1 gyerekkel megyünk. De már tavaly is így volt. (az is hozzá tartozik, hogy sportesemény miatt, és a sportoló másik gyereket vitték az egyesületek)
A legnagyobb már külön megy (meg viszi a Kisüreg Astra-t).
Viszont megtanultam pakolni rendesen. Amolyan "Cappa lego", amikor pakolok.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz kisza25 #221002 üzenetére
1 év alatt 1M Ft-ot csökkentek az árak az 5M Ft kategória környékén
Ezért nézelődünk mi is, hogy mit lehetne.
Közben Tbányán találtam egyet, megnézem fenékpróbára mit is mutat.
Kb. tényleg 5M-ig kezdek el kereséglni. Hátha van értelmes választás, ami még kényelmes is.
A kényelem lesz a marginális kérdés, illetve a motor megbízhatóság.Ránéztem a Lancia Delta-ra is, de abból 2013-as a legfiatalabb benzines. (1.4 TB)
Kiváncsi leszek, S-Max mennyi idő alatt talál új gazdát.
Aztán ha nem jön össze, akkor marad a nagy dög.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nyeh... kezdeném így.
Ma nagy családi kupaktanács volt, és ennek folyamányaképp felkerült a hahu-ra az S-Max.
És már van rá vevő jelölt. Elvileg elég komoly. Magam is meglepődtem. (Igazából közvélemény-kutatásnak szántam eredetileg a meghirdetését.)Igenám'... mi legyen helyette?
Arra gondoltam, hogy 5M (max 5.2) lenne a megcélzott határ.
A választások között a prio:
- benzines
- kényelem (deréktámaszos mindkét első ülés; egy HR nyaralás során se essen szét senkinek a dereka. Hátsó ülésen sem.)
- megbízhatóság
- kombi ("legrosszabb" esetben sedan)
- manuál váltó rulez
- 2017+ évjárat
- nem baj, ha #nincsbennetarcsiAlapvetően a felhasználás módja már változott, inkább a hosszú távú utazás az elsődleges cél. A mostani csapatszállító is egyre inkább erre felé ment az elmúlt évben.
Már nem jellemző az 5 személy.
Viszont fontos, hogy a vezetőülés mögött is elég nagy hely legyen, ami alatt azt értem, hogy egy 196 cm-es ember mögött én (180cm) is elférjek.Kicsit barangoltam természetesen a hahu-n.
- i30/ceed'
- Leon kombi (anyókának nagyon tetszik még mindig; nekem is)
- Tipo (tudom, visszalépés)Most így hirtelen ez a 3 jutott eszembe, igaz, hogy a Mégane vonal is tetszett annak idején, az 1.6-os motor vállalható-e...
Nem vagyok SUV vonal párti, bár derékfájós is vagyok, de valahogy idegen nekem ez a trend.
Hát úgy hozza az élet, hogy megint boldogítalak titeket.
Legutóbb is itt kaptam segítséget, hathatós volt, sokat tanultam belőle, és bevált az akkori választás.
Bízom a fórum erejében.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bandus #221053 üzenetére
Igen, tudom , hogy visszalépés lenne az említett választás.
Már tényleg nagyon ritka, hogy 4-en megyünk. Öten meg pláne.A lányok nem érik el a 170cm-t, legfeljebb hátra ülnek
Most már azon is gondolkodom, amit régebben írtatok, hogy ha csak nyaralni kell egy ekkora dög, akkor arra az egy hétre meg lehet bérelni is - ekkor nincs éves költség, stb...
Meg a gondolkodás rendesen.
Ha meg mégis veszünk, lehet, hogy dájzel is lehet, hisz anyókának ott a Julcsika.
Én meg nem idegenkedek a dízeltől.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz molnarpeter #221089 üzenetére
Van ahol adnak olyan kamatot, ami kézpénzre vátható?
-
nagyúr
válasz kisza25 #221097 üzenetére
Full hülye vagyok a pénzügyhöz, befektetésekhez. Sosem volt még annyi, hogy bármibe befektethettem volna, így teljesen tájékozatlan vagyok, mik a lehetőségek.
Egyszer kötöttünk egy 10 éves lejáratú életbiztosítást, állítólag befektetés alapú, majd kevesebbet kaptunk vissza, mint amennyit befizettünk. Soha többet nem kötöttünk ilyet. Azóta meg sem fordult a fejemben, és nem is lett volna rá lehetőség.@#221099Pttypang
Mondom: hülye vagyok a pénzügyekhez. Így nem is néztem ezeket.
Félretenni teszegetünk valamicskét havonta, ennyiben ki is merül financiális tudásunk. Na meg az említett "tapasztalat".
Van aki kriptózik, aztán bejön neki.
Én a Revoltunál, amikor volt "tréning" anyag, és lehetett "ingyen" tán 3700Ft összegben kriptót kapni, akkor végig csiáltam a tréninget, megkaptam a jutalmat érte, 2 hét múlva a felét érte. Ezek azok a kerseű tapasztalatok, amik miatt nem is merek talán még keresni sem...
Ha a boltban beállok egy sorba, akkor az tuti megáll. stb...[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Gombinyó #221152 üzenetére
Basszus, kerestem az Acenta meg a Tenka modellt, aztán rájöttem, hogy felszereltségi szintekről beszéltek...
#221150Yany
"Tekna volt a legmagasabb elérhető modell anno"@#221151szabonagyur
Mindegyik, amikre rákattintottam, az beérkezés alatt... Persze ez nem jelent semmit, nálam a Microsoft termékek sem úgy működnek mint másnál, az IT-sok is csak lesnek, hogy nálam milyen bug-ok vannak... aztán kiegyezünk, hogy "hát ez májkroszoft".[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha végül úgy lenne, hogy mégis dízelt vennék, akkor ha Ford vonalom maradok, akkor 1.5 vagy 2.0?
(2.0Tdci-m már volt, bírtam)
Igazából csak azért kérdés, mert van 1.5-tel is, meg 2.0.
Ha netán 1.5-tel venném, akkor mennyivel problémásabb konstrukció?B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz vzsryl #221181 üzenetére
Kollégám keresett meg, Laguna 3-at gondolt venni asszonykájának, 1.6 110LE-s motorral.
Mivel a Mégane-ban is ajánlott motor az 1.6, szerinted lehet benne buktató a Laguna-nál?(A srácnak Mégane 3, 2.0l turbo RS van... - vitt egyszer... elindul na'...)
-
nagyúr
válasz TeeJay #221344 üzenetére
Taxis ismerősömnek is Galaxy-ja volt. Kettő is.
Azt mondta, hogy mivel hosszú távon használja (nem városi taxi, hanem cégekkel szerződott személyszállító - vendégeket fuvaroz gyárak és repterek között), nem fél attól, hogy baja lesz.
Valahol 700k környékén volt az egyikben, amikor VAG csoportra váltott.
Még hozzátette, hogy "karbantartás, odafigyelés".B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz tboldi #221374 üzenetére
A Delta hátsó ülése közül az egyik (a szimpla) tuti, hogy dönhtető háttámlás, képeket már vadásztam róla. Kompakt kategóriában ez nem igazán jellemző. Még anyókának is tetszett.
Marhaszívesen' kipróbálnék egyet.szerk.: találtam Tbányán 1-et, szerintem megsasolom, milyen belül, milyenek az ülések.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tboldi #221377 üzenetére
Megnéztem a Delta-t. (A motor beindítása nélkül...)
Érdekes, hogy az első ülést nem annyira sikerült beállítani jól, mint amennyire szerettem volna.
Viszont magam mögött kb. úgy elfértem, mint egy Mondeo-ban. Lehet, hogy túlzás, de így éreztem.
És a 2/3-os, az 1/3.os ülés is előre-hátra toligálható, illetve dönthető a háttámlája. Egész meggyőző.
A csomagtartó szép nagy.Na egy negatívum. Amit néztem, annak a váltójánál a felhúzógyűrű nagyon lent volt. Olyan bugyután mélyről kell felhúzni. Fura, de az eddigi autóink zöme (Astra, Astra, S-Max, S-max, Giulietta) felhúzógyűrűs volt, de ez nagyon bugyuta...
4 személynek szerintem jól variálható autó. Kár, hogy nincs már újabb belőle, csak 10 éves. T-jet motorral (nem M32 váltóval ) megvenném.
-
nagyúr
válasz molnarpeter #221475 üzenetére
Autópályára ne ilyen emeletes szélkakasokat nézz.
A szélkakasnál hangosan felnevettem....
Vagy legyen áramvonalas szélkakas.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest