Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
válasz raczger #96285 üzenetére
Köszönöm szépen az összefoglalót!
A 2.0-es erejével,hogy vagy megelégedve? Esetleg más autóval össze vetve?
Néztem Ytb-on ilyen gyorsulós videót, de mindegyik kicsit gagyi (rossz szögből felvétel, képminőség stb...)
szóval nem sokra mentem velük...Mennyit tudtál alkudni belőle? Ilyen 1.5 max nálam ami belefér...
Néztem most Toyota Avensis-eket is, Passat, A4, de valamiért a 6-os felé húz a szívem...#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
runner 125
nagyúr
válasz raczger #97230 üzenetére
Probléma ezzel, h tényleg nagyon kevés műhely van, aki úgy csinálja ahogy azt a nagykönyvben megírják. Iszonyú tróger meló, hiszen a fejed fölött kell dolgozni, hullik rád a mocsok, hiába vagy beöltözve. Nyilván sok maszek tele van munkával, h őket idézzem, "nincs idejük bohóckodni ", még felár ellenében sem. (WTF?)
Az alvázvédők 90%-a lemossa hellyel közzel, majd rögtön felviszi a legolcsóbb, kikeményedős rücsit és le van tudva. Ez a legrosszabb módszer, hiszen a felületi korrózió tovább burjánzik a "védelem alatt", ráadásul a klasszik occsó rücsi nagy hátránya, h idővel kikeményedik, megreped, ami elősegíti, h bejusson alá a víz.
Egy fokkal jobb módi, ha tisztítást követően lefújják a felületi korróziót rozsdapassziválóval. Ebből is létezik többféle gyártó, de ahogy olvastam, igazán ez sem tuti. Pár évig valóban megfogja a korróziót, de utána ugyanúgy mit sem ér, én ki is húztam a sorból.
Olvasgattam veterán forumot is, fejemben így állt össze a folyamat, ehhez ragaszkodva kerestem szakit. Persze 10-ből 9 helyen elhajtottak.Szóval a bohóckodás:
- alapos mosás, tisztítás, levéve mindkét lökhárítót, műanyag küszöböket, kerékjárati műanyag dobokat
- szárítás vagy pár nap száradás
- a felületi korrózió alapos kicsiszolása koronggal mindenhol (rozsdapssziváló NÉLKÜL!)
- epoxis alapozófesték felvitele
- fedőfesték felvitele
- alvázvédelem majd üregvédelem felvitele minőségi szerekkelS, persze minderről fényképes dokumentációt kértem.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
-
TaaT
nagyúr
válasz raczger #98364 üzenetére
Az nem érdekel senkit ha én nem tudom mert én is csak az állítólagban láttam, és csodálkoztam hogy hoppá.
De egy igazságügyi közlekedési műszaki szakértő ne mondjon ekkora sületlenséget mert neki ezt csípőből tudnia kéne.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
runner 125
nagyúr
-
deicide
veterán
válasz raczger #99442 üzenetére
6.0 körülit csak utána, igen. Ha elváltom 4000-nél, akkor mehet, de az meg biztos +2-3 sec.
Viszont bejárással tavaszra bőven le fog telni a táv, lecseréltetem az olajat és már nyári gumival megadom, ami jár. Viszont drága mulatság lesz évente nyárigumit cserélni.Laraxior: de messze van még a chip, bár egyelőre nem tudom, a 280/400-al is mit kezdek.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Declare
őstag
válasz raczger #100156 üzenetére
wow de jo kepek! Gratula
Amugy az hogy megy ha az ember elmegy egy ilyen vezetestechnikai treningre sajat kocsival, vagy a hungaroringre, akkor viszel magaddal valami hasznalt csere gumit? Ezen agyaltam multkor, hogy azert ha ilyen versenypalyas probalgatasra kimegy az ember, akkor azert ott kopik a gumi
-
lenox
veterán
válasz raczger #100192 üzenetére
Szerintem is be kene tartani, ettol meg teny, hogy ha elsobbseget kell adni, arra nem hivatkozhatsz, hogy de a masik tullepte a sebessegkorlatot, tehat neked nem kellett elsobbseget adni. Mert kellett.
Van egy csomo bosszanto helyzet, el kell kerulni ezeket az autokat/vezetoket minel messzebre, hogy nehogy valami kart okozzanak. -
Declare
őstag
válasz raczger #100170 üzenetére
+ (#100176) [rvilike] köszi!
Ez logikus jah. Jo lehet egy ilyen trening nagyon....kivancsi lennek ezekre a ranti padokra, hogy reflexböl hogy is reagalnek. Eddig egyszer volt olyan kisebb megcsuszasom, ami para volt, azt jol kezeltem, de hálIstennek komolyabb manöverezest igenylö veszhelyzetben meg nem voltam...kopp kopp kopp kopp......
Hungaroringen nagy tempoval probalgatni a tapadas es a kocsi hatarait az is nagy moka lehet....de az 1.7 dizel azert nem az a motor amivel ez a legnagyob fun azt gondolom
-
m3tr0
őstag
válasz raczger #100879 üzenetére
Tök jók ezek az ítéletek.
Nincs hátul hely a Lexusban...aham, akkor miért azt vette meg?
Mert a 3-as BMW-ben k*rva sok hely van, nemhogy hátul, de elől is éppen.(Ültem benne 330 XD, vezettem is)
Nem a legkisebb Lexus-t kell megvenni, meg nem 3-as BMW-t.Szintén ilyen,hogy nem elég kényelmes,komfortos.
Aha,ja. Tényleg mekkora szar lehet egy GS300 belül,biztos hely sincs benne meg kényelmetlen...Szóval hagyjuk ezt.
-
deicide
veterán
válasz raczger #101025 üzenetére
69-től jön a csekk lakott területen (50), 65+3km/h a műszer esetleges pontatlansága. Az óra 6-ot csal 70-nél, így akkor csak 64-el megyek.
Az 5K az helyszíni bírság kellett legyen, ha megállítanak, akkor 55-ért is büntethetnek.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
!Overdose!
őstag
válasz raczger #101635 üzenetére
A K20 Accord is eljár 10 liter alatt városban, ha nem extrém rövid távon van használva. Egyébként te végül próbáltál 7gen Accord-ot? Csak azért kérdezem, mert úgy tűnik a hozzászólásaidból, hogy a Mazda 6-ot jobbnak tartod valamiért. Én épp fordítva érzem és indokoltnak tartom a két modell közötti árkülönbséget. Nem bántásnak szánom, valóban érdekel a véleményed.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Viszlát
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest