Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Paxker315

addikt

válasz KadamQQ #146157 üzenetére

Hali

Mondanám, hogy vedd a 3733-ast, DE ilyen órajeleknél sajnos nincs garancia, hogy tényleg menni is fog azon. És amennyire nekem lejött: A 3200Mhz-hez képest játékokban marginális a 3733 v 3600 Mhz előnye. Semmi sem garantálja, hogy a 3733-as kit tényleg menni fog stabilan akkora órajelen, de, még a 3600-at sem kell biztosra venni. Ezért vennék jóval olcsóbb 3200-as kitet, amiről tudom, hogy mikron-E v Hynix C-die. Simán előfordulhat, hogy semmit sem vesztel teljesítményben, de pénzben meg spórolsz.

Amúgy úgyis javasolni fogják a RAM-finombeállítást, az meg nem bonyolult, csak türelem kell hozzá, meg egy kis kísérletezőkedv.

CPU hűtő: ez csak egy javaslat volt, mert szép. És most akciós.

A PureWings opcionális, nem rosszak az NZXT gyári ventijei sem. 3 ventivel (2 beszívó elol, 1 kifújó hátul) már szerintem teljesen baráti lenne a csomag. Akkor érdemes PureWings-ben gondolkozni, ha a gyári ventik hangerejével v légszállításával nem lennél elégedett :B

• palfitom

félisten

válasz KadamQQ #146157 üzenetére

Ha szeretnél spórolni pár ezer Ft-ot, akkor vedd meg a 3200-ast, nem leszel vele lényegesen hátrébb, viszont ha nem annyira lényeges számodra, akkor mehet a 3733-as.

Egyébként az alaplap QVL-jében sem a 3733-as, sem a 3200-as nem szerepel konkrétan, ezért a gyári sebességük nem garantált.
    A nálam járt 3733-as Patriot KIT-et 3466 CL16-on tudtam stabilizálni, de kellett vele foglalkoznom sokat. Egyébként jó móka, ha van hozzá kedved, affinitásod!

Igen, az új RTX-ekkel is működhet a Freesync, maradhatsz annál, ha az szimpatikusabb.

SSD: mehet!

Elég az NZXT 3 gyári ventije.

Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés