Hirdetés
- MárkaLánc
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz IreN!CuS #26056 üzenetére
Kiegészítem a példámat: éjjel is dolgoztak. De én már láttam behajtott táblát is éjszaka, amit csak nappal hajtottak ki.
Nekem amúgy sokkal nagyobb problémám van azzal, hogy az önkormányzatok a település kezdete táblát kirakják a pusztába, utána megépítik a terelőszigetet és fél km múlva kezdődnek a házak. Tőlünk nyugatabbra pl az első ház vonalában van a település kezdete tábla. Igaz, ott rögtön a tábla mögött mér a rendőr. Nincs is olyan, hogy beesnek 90nel a faluba, aztán majd lelassulnak a falu közepére.... -
Rick4
félisten
válasz IreN!CuS #26056 üzenetére
Nézd meg mit írtam. A tewrelőoszlopok, felmart út meglévő szintkülönbséggel, vagy bármi más útakadály mellett mitől változik az a dolog, hogy az építési terület vagy sem? Csak azért mert hajnali fél három van? Nézem mire reagáltál, ő nem mondta hogy nem, ennek ellenére Te ezt hoztad fel gyenge ellenpéldaként... Számodra ez logikus? Ennyi ésszel inkább biciklivel kellene járni, de talán inkább gyalog..
Azt se vagy képes megérteni, hogy ha egy tábla kint van, akkor csak a szakasz után fogod fel, hogy nem kellett volna kint lennie, miközben már a szakaszon érvényes sebességkorlátozást megszegted... Nem érted, b@szki..
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest