Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivan15
senior tag
válasz zoo8800 #22498 üzenetére
sohasem ertettem, hogy mit lehet az autovezetesben elvezni....na jo friss jogsival, uj autoval meg lehet mert ott vannak az ujdonsagok, de egyebkent...
regi jogsival, ismert autoval borzalmas...naponta 2x25-öt megyek de most fogok venni inkabb egy berletet mert nagyon tele lett a vezetessel a tö..... -
Ivan15
senior tag
válasz zoo8800 #22510 üzenetére
reg volt berletem es azert tertem at autora, hogy ne kelljen neznem a sök örült savanyu kepet -ennek ellenere a szept. berletes lesz, majd kiderül mennyire jön be
Most ugyis jön lassan a tel es az ablakkaparas naponta 2x (munka utan a parkoloban fel 11 -kor este pl), nem szeressük -
twine
veterán
válasz zoo8800 #22510 üzenetére
5 éve lakom az agglomerációban! 10-12 éve van jogsim, és folyamatosan használom is!
Az utóbbi pár hónapban ültem fel a vonatra....először azért, mert spórolni akartam...az első hét után viszont azt vettem észre hogy sokkal nyugodtabb vagyok miután be, vagy haza értem! Egy két cikket, vagy könyvet elolvasok,,vagy nézem a kiscsajokat...és nem a sok iq szinten alultáplált ősember között idegeskedek! (EZ annak rossz aki próbál intelligensen, kultúráltan vezetni)
nekem bevált....tetszik,,,,pedig szeretek vezetni is.....(és néha itt is szar ha késik a vonat)
A lézerblokkoló nagy találmány de ilyenkor b@szhatod Szóval azért még óvatosan karácsony után is...... (mert elkapnak "hátulról élesben" )[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz zoo8800 #22524 üzenetére
Melóba én is busszal járok, mert kényelmesebb, nem lassabb és parkolóhelyet se kell keresni. Hozzáteszem, hogy nem Pesten, ott én se buszoznék. Felénk a buszozás úgy néz ki, hogy 20 perc a 15 km (90% lakott területen kívül), kényelmes ülés, mindig van hely és rendes légkondi/fűtés van. A BKV ehhez képest kb. a lovaskocsi szintje.
-
runner 125
nagyúr
válasz zoo8800 #22819 üzenetére
Nyilvánvaló, de az ilyen esetek nagy %-nál már az ütközés előtt meghalnak.
Nem rég adtam el az autóm, egy utasként csont ilyen balesetet szenvedett fickónak. A kollégájával tartottak haza melóból, mesélte, h 5 perccel az ütközés előtt még az arcára nézett, és mosolygott, kifejezetten jó kedve volt. Ő meg a szélkerekeket nézte, pont akkor épültek, a következő pillanatban már arra eszmélt, h felcsapódik a motorháztető...
Szerencsétlen örökre megsántult, és bottal jár 5 műtét után."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
őstag
válasz zoo8800 #23231 üzenetére
"egy bmw.s sose lesz spicli.még jó hogy a 4karikába ültél.mert akkor szégyen lenne.vagy épp egy bömit köptél volna be.ilyen esetben .spicli.!!vagy 5x volt részem ilyenben.mindig arra gondoltam, te jó ég..de ő bevállalta és sikerült és nem lett baja senkinek"
Ezt nem gondolhatod komolyan!!! Nem tudom mit szólnál, ha egy családtagod szeretne átmenni a zebrán, aztán éppen elcsapná az a bmw-s, akit épp hagytál ámokfutósdit játszani az utakon, mert őneki BMW-je van! (tudom, hogy nagy fan vagy, neked is az van, de ez akkor is nonszensz!)
-
lujó55
addikt
válasz zoo8800 #23351 üzenetére
A 4-es főút Püspökladány környékén igazi román vadászmező. Borzasztó, milyen állat módon vezetnek.
1.) alsazanak, mert egy huztomban elvezetnek Bukarest-Hamburg meg még aznap vissza
2.) rengetegen képesek beülni egy kocsiba
3.) még ködben is lámpa nélkül mennek, mert az olcsóbb. -
DeadMeat
nagyúr
válasz zoo8800 #26446 üzenetére
mert nem látsz ki azon az oldalon talán?Pláne ha előtted és mögötted is állnak.Ha nincs előtted senki akkor persze kilátsz,de ha nem szembe parkírozol a forgalommal csak pelepillázol a tükörbe és látod szabad -é az út.Szerintem ilyesmi lehet az oka?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
zsid
senior tag
válasz zoo8800 #30161 üzenetére
A nullás elején egy darus Mercedes teherautó kicsit lezúzott egy -szokás szerint szabálytalanul- jobbról előző személyautót. Félrehúzódtak, de a bámészkodók miatt betorlódott a nullás felhajtója és az M5, majd - ha jól láttam - egy kék nyerges Actros kicsit összetolta a sort. Mivel rendesen lezúzta a a kamion elejét, így meg sem tudott mozdulni a külső sávban, e miatt szépen feltorlódott mindenki.
<tRucKdriFteR>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest