Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
t.imi
üzenetére
Köszi a reakciót! Én ilyen négy sarkos képet már nem szoktam lőni, ebben nem bízok, talán túl ügyetlen is vagyok hozzá. Templom oldalát szoktam lőni vagy a Batyiról a Parlamentet, illetve a rakpartot. A lényeg, hogy szimmetrikus legyen, hasonló mennyiségű fényt kapjon a téma jobb és bal oldala is. Ha van eltérés, ez a módszer ki szokta hozni, míg pl. amikor négy sarokra raktam a témát, néha véleményes volt, így erről a módszerről én leszoktam.
Az objektív képe nekem tetszik, lágyul 300-ra érkezve, de még mindig használhatónak találom, sok fény kell hozzá, de én tájból részleteket emelnék ki vele elsősorban és nem mozgó dolgokat fotóznék, oda meg jó lenne, talán pont ezért fáj, hogy decenteres. De még bőven 14 napon belül vagyok. Szerintem a Pana sem lesz ettől sokkal jobb, maximum mozgó témáknál jöhet jól a 0.5 stop előny, viszont számomra a 75mm aranyat ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest