Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz lordjancso #100 üzenetére
jah, de a 3napos SR ''bérlet'' 17k, ami már barátibb...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
ithomas
őstag
Az igaz hogy kurva drága,a szigethez viszonyitva is,de az én zenei élettörténetembe annyira beletartozik hogy valószinüleg felemésztene a lekiismeret hogy nem mentem el...Úgyse jönnek ide többet szvsz,az igaz hogy úgytudom hogy Angliába van egy Pub ahol MINDEN HÉTEN!! fellépnek,de Angliába meg nem sűrün jutok el,legalábbis egy darabig biztos nem...
Én inkább forditva gondolkozom,a szigetre kimegyek két napra azt csá...Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Jajj mielött még elfelejteném:
Szedtem le múltkor egy magyar Metal Horror Filmet
Nem tudom hogy ismeritek-e,de ha nem akkor KÖTELEZŐ MEGNÉZNI!!!!
Ha szakadni akartok a röhögéstől akkor nem hagyjátok ki...A neve,a Gonosz Hykomat
Bővebben: link
JÓ SZORAKOZÁST!!Real eyes realize real lies!
-
xuldar
addikt
válasz lordjancso #95 üzenetére
Igen, itt vagyok. Tegnap írt Maniac, hogy hova tőccsem fel a képeket, de a tűzfalunk nem enged ki. Pár napon belül találok valami megoldást, és ő kiteszi a netre. Regisztráltam a tar.hu-ra, meg valami másikra, amit ajánlottatok, de nem volt kedvem és főleg időm tökölni vele. Meg nem is nagyon ment.
A lényeg, hogy kitartás, pár napon belül megnézhetitek. Többen is azt mondták, hogy nagyon jól sikerültek a képekAzért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
MacCaine
őstag
Hali!
Nemtom, hogy a Limp Bizkit mennyire számít metálzenének, de mindenesetre nagy zenekar, és volt velük egy tökjó élményem, ugyanis a haveromék (Space Monkeez) a magyar koncerten a Limp Bizkit előzenekara volt. Képek:
A képeket én csináltam, az egyiken rajta is vagyok.
Ezen:
Z.
[Szerkesztve] -
ithomas
őstag
Látom a filmet senki nem nézte meg...
Nem tudjátok hogy mit hagytok ki,de nekem mindegy...Real eyes realize real lies!
-
Dilikutya
félisten
a Tiamat nem a Szigeten lesz, hanem a Wantedon, Mezőtúron
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ithomas
őstag
válasz lordjancso #109 üzenetére
Hát nem is lett többnek szánva szvsz...de arra nagyon jó...
Sportszigetre jön valaki?Azért ingyé csak meglesem a Slipknotot.Real eyes realize real lies!
-
Móci
addikt
Jó lenne ez a sziget, de piz nélkül nehéz lesz. Slayer, Nightwish... Egyébként jó az új Nightwish zene a Nemo, pláne Tarja nagyon vadító lett mostanában...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
xuldar
addikt
válasz lordjancso #106 üzenetére
Írtam Maniacnek, hogy a hét végén megyek fel Pestre, és inkább cd-n vinném fel, mert a tűzfalunk miatt nem tudom feltölteni. Még nem válaszolt. Remélem, mihamarabb pótolja.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Dilikutya
félisten
válasz lordjancso #90 üzenetére
milyen volt? én mostanában ismerkedem velük, és a korszak többi emlitésre méltó zenekarával (Emperor, Burzum, Tormentor). van egy hangulata a De Mystheriis lemeznek.
még 1 hónap Tiamatig meg a Death Angel-t is váromNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ithomas
őstag
Én kiírom DVD-re....
Nem rég tudtam meg hogy COF elött Sear Bliss is lesz.Ez számomra nagy pozitívum...
Meg állitólag lesz szigeten In Flames,arra is kiváncsi vagyok,habár abból nekem csak a régi felállás bejövős,de biztos nem lesz rossz.
A franc egye meg hogy minden pénzemet ilyen szarságokra költöm...(Mondjuk még mindig jobb mintha a gépre költeném... )Real eyes realize real lies!
-
xuldar
addikt
válasz Dilikutya #116 üzenetére
Hogy milyen volt? Istentelenül jó Zsír hangzás, kicsit light-os színpadkép, korrekt műsoridő (bár nyilván egy 3 órás előadás ellen sem tiltakoztunk volna...) Ha minden jól megy, hétvégén maniacnél lesznek a képek, tőle lehet majd letölteni.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
-
xuldar
addikt
válasz Dilikutya #119 üzenetére
Kollégám stagepass-szel volt Osloban április elején. A Mayhem volt a 3 napos fesztivál főbandája.Na ott megvoltak a disznófejek, minden. A jövő héten remélem, már ideadja a 200 képet, amit készített. Aaarrrgggh!
-
ithomas
őstag
Szóval nem olyan volt a szinpadkép mint ezen a Gorgoroth koncerten?
Bővebben: linkReal eyes realize real lies!
-
xuldar
addikt
Hallottam erről a koncertről, kemény lehetett Különösen az ''a jelenlévő közönség elégedetten távozott, és senki nem érezte vallásos érzelmeiben sértve magát.'' mondat tetszett
De a 9(?) évvel ezelőtti visszatérő koncertjén Németországban állítólag Maniac is szikéket dobott ki a közönség közé. Na oda nem mertem volna elmenni. Még elrondították volna a szép pofámatAzért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
enzo_ferrari
tag
TMH forever!!!!!
---== Csajokat a paplan fölé, éljenek a kezek! ==---
-
enzo_ferrari
tag
http://www.extra.hu/tmhnet/
---== Csajokat a paplan fölé, éljenek a kezek! ==---
-
lordjancso
senior tag
Szeva' mindenki!
Nemtom, hogy van-e valaki, aki ismeri az Arch Enemy nevű bandát. Én mostanában kezdtem el hallgatni. Nagyon durva, és ami az igazán meglepő, hogy női vokál van benne... Ha valaki van olyan ügyes, keresse meg a We will rise c. klippjüket, és nézze meg!
Az együttes oldala: Bővebben: linkRip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
dante3
addikt
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Dilikutya
félisten
válasz lordjancso #126 üzenetére
Arch Enemy rulezz bár csak az utóbbi 2 lemezükön van női énekes, előtte még valamivel durvábbak voltak a régi énekessel, bár nekem az új, dallamosabb vonal jobban bejön. és a We Will Rise-ban egész dögösen is néz ki az új énekes
javaslom a 2001-es Wages of Sin lemezt, az szerintem jobb az anthems of Rebellion-nál is (amit egyébként tavaly szeptemberben a hónap lemezének választottak)
és van egy qrva jó feldolgozásuk a Maidentől, az Aces High, még a régi énekessel, hát az odatesz. kicsit üditően hat a műfajban a női hörgőhang nekem jobban bejön mintha operásan sipitozna mint pl a Nigthwish, persze izlések és pofonok.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ithomas
őstag
A szigeten ki jön In Flames-re?
Én kiváncsi vagyok csak legyen rá pénz mert ha nem...Real eyes realize real lies!
-
jakobkacsa
senior tag
hat ha nem hallottal meg In Flamest eloben... kotelezo
en nem megyek szigetre, akar jon Flames, akar nem, de tavaly vagy tavalyelott amit a PeCsaban Summerrockson lenyomtak, nem volt kissamli
meg eletemben olyan jo hangzasu koncerten nem voltam
(viszont csak 40 percet jatszottak grrrrrrrrrr...)
sajat kis eletem nagy banata, hogy nem voltam kinn Opeth koncerten, most volt tavasszal
[Szerkesztve]Dyslexia for cure found!
-
_Gudella
senior tag
válasz jakobkacsa #131 üzenetére
Summer Rocks-ra gondolsz? Mert ott én is voltam, és mintha azért nem csak 40 perc lett volna....
Vagy az előtte ősszel lévő koncertjükre gondolsz? -
_Gudella
senior tag
válasz jakobkacsa #133 üzenetére
tényleg, ha belegondolok átalogos milyen hosszúak a számaik.... lehet hogy nem volt több...
-
yarrofrobi
csendes tag
válasz jakobkacsa #131 üzenetére
Az Opethet sajnálhatod is. Én majd lefostam a bokámat tőlük.
Az élet csupa móka és kacagás... a vizsga napjáig.
-
yarrofrobi
csendes tag
Amúgy üdv mindenkinek, ti. új vagyok prohardverben, de az első tapasztalatok .
Jó látni, hogy még olyan topic is van, ami életem három szenvedélye közül kettőt is öszzekapcsol, hát ha még a harmadik is benne lenn...Az élet csupa móka és kacagás... a vizsga napjáig.
-
ithomas
őstag
Hello,üdv a fórumban!
Sajnos csajokkal nem szolgálhatunk,de hogy meglegyen az örömöd,és a feltételezhetően 3. szenvedélyed is:
Real eyes realize real lies!
-
yarrofrobi
csendes tag
Most már végre teljes!
-
anulu
félisten
kiderült, hogy okt 24-én Nightwish a PeCsa-ban! az új lemezzel jönnek, úgyhogy majd az első sor környékén megtaláltok!
Szigetre remélem marad szabadságom, mert Children of Bodomon ott AKAROK lenni!!!!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
yarrofrobi
csendes tag
Azért kiváncsi vagyok, hogy a Nightwish tud-e valami újat hozni, mert a mostani vonal (bár nem rossz) kezd kissé unalmassá válni számomra. Childrenen viszont találkozunk.
-
_Gudella
senior tag
Még a végén PH! tali lesz a Chindren-en?
-
Shagrath
csendes tag
válasz lordjancso #126 üzenetére
az Arch Enemy az joh...........rendesen nyomják ők is a death metal-t!(=
Angela Gossow-nak meg qrva joh a hangja sztem!(:Shag!
-
lordjancso
senior tag
válasz yarrofrobi #136 üzenetére
Mert mi az a kettő, amit összekapcsol? És mi a harmadik?
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest