Hirdetés
Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz Satan_Claus #22150 üzenetére
Fsp 300 pnf, hasonló gépben ilyenem van, a procihűtő a leghangosabb, az sem nagyon mert a lap szabályozza .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
válasz birozoli7800 #22393 üzenetére
Igen el, max terhelésre egy kicsit zajos lesz .
Mod Henker2 : Pl. itt .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
-
-
lsc
nagyúr
válasz 3.Aragorn #24192 üzenetére
Nem bántom, de 233 nap alatt olvashatott annyit hogy senki sem fogja javasolni a két említett "levélnehezéket" . Akkor meg nem értem miért kell még is megkérdezni, hátha ? Ha meg Te vagy olyan bátor akkor ne velem vitatkozz, írd neki hogy jó lesz, majd két hét múlva meg veled fog balhézni hogy mégsem lett jó pedig azt mondtad .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz stage69 #24458 üzenetére
A ventikkel nem érdemes szórakozni, abban egyébként hangos a venti vagy miért akarod cserélni ? Mondjuk ha tudná az ember milyen proci videokártya páros van könnyebb lenne, viszont az a seasonic biztosan lead 400 W-ot, az meg sok mindenre elég .
Mod MattX :[link]
Mod zsolt1129 : Már írt, olvass vissza .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Mondjuk ha 10-15 óra után hangosodik akkor nem hiszem hogy gariban cserélik, a konfigod nem vesz fel szerintem 250 W-nál többet, ezért érthetetlen . Ha cserélsz akkor ne chieftecre, azok sem túl csendesek . Egy corsair vx 450 javaslok, az halk is, a terhelést is jobban bírja . A géped nincs egy asztalban vagy egy rosszul szellőző helyen ? A ventilátorok kifelé fújnak ?
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz stage69 #24469 üzenetére
A seasonic az egyik legjobb táp gyártó, a cwt-k gyengébbek . A videokártya ventijét att-vel tudod szabályozni /egy-két kivétellel/ . Mondjuk ha az adataidnál a cuccok részt kitöltenéd akkor könnyebb lenne segíteni .
Mod MattX : Mondjuk gondoltat olvasó nem vagyok, egész eddig a mostani konfigról volt szó . Akkor vegyél egy corsair hx 520-ast vagy egy vx 650-est, akkor az biztosan elég lesz .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- 7000 napja regisztráltam
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje