Hirdetés
Aktív témák
-
zazahoho
őstag
köszi,de csak moduláris táp jöhet szóba
erről valami vélemény?esetleg tapasztalat?[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
szabolcs83
tag
Hát tényleg nem olcsó, viszont amit nem rég vettem (még a régi gépbe) fsp-400 pnf-et az elég nagy csalódást okozott, annál még a régi Gaba tápom is halkabb volt
Szóval meggondolandó a dolog mindenképpen. Bár ha a crossair is elég halk, akkor azért kicsit sok az 5k. na ezt még meg kell gondolnom
-
Dyno
veterán
(#42472) kfron : 8,4kg....0,7mm lemez, akkor már inkább csifi ház, ami 1,0mm-es lemez, és 18kg.....
de szvsz a cm-ekbe is van annyi anyag mint a gigákba.Főleg hogy az olcsóbb gigák meg a cm elite megeggyeznek belsőre, vagy mint pl, ez a triton is a sileo 500-ra üt kialakításban, csak nincs benne szivacs.
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
Teszt gépem
2magos 5000+ amd
4 gb ram
1 500 gb hithaci +1 320 gb samsung +1 750 gb samsung
Gigabyte ga-m68sm-s2l alap lap
2 db nivida 9600 gt videocard
1 db liteon 1635S ide dvdíró
2db pio 215 sata dvd+-rwadtam már neki túlfeszt lekapcsolt ütögettem, rugdostam, vetit lefogva amint eléri a 80 celsius fokot automata kikapcsol
a táp egy 580w Hkc
Ui: van még benne tartalék[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
-
madarasz92
őstag
Én nem értek nagyon ezekhőz a dolgokhoz..Még most tanulom
Akkor lehet hogy lecserélem a picikét bár egy régi Codegent is használtam 5évig gond nélkűl és az is elég no name..
Egyébként milyen tápot ajánlanátok?
Ilyen a gépem:
Proci:Intel E8400+Arctic Cooling Freezer 7 Pro hűtő
Alaplap:MSI P4M900-M2-L 2GB RAM
Videokártya:Asus Ati Radeon 4670
DVD iró+3db rendszerhűtő+Tv kártya+BMW gépház ja és kártyaolvasó..
Ja és a vinyó:Samsung 250gb[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
Mivel is romboltam a topic renoméját, linkeltem egy tesztet és hozzáírtam a véleményem ? Nem szabad ?
Erre még mindig várom a választ, amit utána írtam meg gondolom nem olvastad .
Ha annyira védeném a corsair akkor írhatnék minden nap, ha okkal történik akkor ráadásul semmi bajom nincs vele, nem vagyok alkalmazott, semmi közöm a céghez, és nem is hibátlan gyártó, de ha ez új akkor már megérte írnod.
Még egyszer, olvasd vissza amit ma írtam, ha nem érted akkor sajnos ennyi, többet nem tudok segíteni.Mod paprika : Seasonic beles, viszont ebben a tesztben [link] nem vitézkedett, ha van más akkor inkább azt. A hx 650 [link] olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Akkor segítek, így egyszerűbb lesz : én [link], válasz /holott senkit nem említettem a hsz-ban/ [link], én [link], válasz [link].
Ennyi történet, magyarázd már el ezzel [link] kit sértettem, nem írtam igazat, rágalmaztam, gyilkoltam ? Ha hülyeséget írtam javítsd, ne engem bírálj, előre szólok nem fogok változni, felesleges erőlködni. Utoljára, ha az első hsz-ben valótlant állítottam azt cáfolhatod, ha nem tudod akkor felesleges a hsz-kat gyártani.Még annyi, Te az összes topicban említett táppal rendelkeztél, tesztelted őket ? Gondolom nem, ezért vannak a tesztek, velem együtt neked is az ad támpontot, gondolom ez sem új dolog. Ezzel az erővel írhatnám azt is hogy csak az szapuljon bármit akinek bedöglött, egy kicsit furcsa lenne, nem gondolod? Ennyit a "tapasztalatról".
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
14adam
addikt
Cwt,a tekercsekre rárakták azokat a színes valamiket(most nem jut eszembe a neve ) onan lehet könnyen kideríteni,mert csak a Cwt szokta rá tenni
kfron: mindjárt megyek,csak felnéztem,hogy mi a helyzet
(#43928) hfrankee: 25-ért találtam,az olcsónak mondható.Van drágábban is 750-es táp.Seasonic m12d-750w 58K
[ Szerkesztve ]
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Kösz a tippet, csak a Be Quiet! az 11-12k-ért elvihető és szerintem még az is túlerős a gépemhez. Azért kérdeztem hogy elég jó-e. A gyártóról eddig jókat hallottam, de az nem jelent semmit ha nem láttam még, illetve olvastam róla ahol szét van szedve. (kondik, hűtőbordák stb.)
szerk. Most látom a tesztet ECO 80+ -ról írják elég halk.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nem bolti! Mit járassam? Magamnak mert olyan jó érted. Azért van a gar ha esetleg eladom, ha meg nálam van olyan mindegy..... Gépet szerválni nem egyszerű mivel mindegyik be van építve nem bontom meg a vezetékeket.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
zazahoho
őstag
kfron: hiába mondtam akkor,bár 750 w táp sem bírt ki 3-4 percnél többet
esetleg ez? FSP Blue Storm Bronze 500 ,
ENERMAX Cylops 500W
a srác azt írta 20 k -t szánna rá,mert most már félti az új konfigját,esetleg corsair mert az 5 évet ad[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
zazahoho
őstag
ez volt az ominózus táp új gép összerak -bekapcsol-beállítottam a boot sorrendet win telepítő elindul ,és a gép kikapcsolt soha többet nem indult corasair-ről minden telepítve tesztelve jó ,ezt az aurórát vissza rakom gép nem indul ,az érdekes benne hogy alaplapon led zölden világított,
[ Szerkesztve ]
-
zazahoho
őstag
egy bezárt számtech bolt cuccait nála hagyták ,és nem jelentkeztek nál a 2 éve, erre gondolta most felhasználja,sajna csak ezek a vackok maradtak nála(gondolom nem véletlenül)
megyek olvasniAz idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Dyno
veterán
mer' az valami Balkán Edition az Enermaxon belül.
Hyper táp volt ami az Andyson elektronikára épül, már csak az a fura hogy miért árulja az Enermax, vagy csak ez is csak olyasmi mint anno a Modecom tápok?Olcsó szar, de amin az FSP logo rajta volt baromi jó táp volt.
(#48743) zazahoho : Ha 20K-ja van rá, akkor Enermax ECO80+ 400W, amit írtál FSP az is jó.Esetleg FSP SAGA2 500W, de a SAGA ami csak simán SAGA az nem jó!!!
De a Chieftec is baromi jó választás!Mármint a CTG500.A másik kérdésedre, az MTech vagy mi a rák, jó ha 200W-t kitud magából sajtolni, az meg pont nem elég a konfigjához a másik meg védelemmel nincs ellátva tehát még a gépe is veszélyben van.SuperFlower ugyan csak nagy szar, ez a hoc-hu vagy mi a frász, meg nevetséges előadják magukat, hogy húúú felső kategória, és úgy tesztelnek le egy tápot, hogy szét se szedik?Műszerekről még nem is beszéltem
Bemutatják hogy ezt meg azt meg amazt kapsz hozzá, meg a marketing csapda féle idióta grafikonokkal jönnek és akkor ebből az jön le nekik hogy ez felsőkategoria. Szégyen-gyalázat....[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest