Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz ChrisGhost #163805 üzenetére
Asus-szal nekem ismerős elégedett, bár nem túl gyakori telefon itthon. Zenfone 8 annyira nem ajánlott, mivel a benne lévő 888 Snapi szinten rántottát szeret készíteni egyre több az ilyen tapasztalat legalábbis.
Motorolát ghiottone kolléga már nem szokta ajánlani fentebbi kategóriában, én most rendeltem egy alsóbb kategóriásat rokonnak majd kiderül
Sonyból ha olcsóbban úsznád még akkor Xperia 10 iii - el eddig jókat hallottam. A keret felett van kicsivel 5 ii, az hosszú távra végképp jó de borsos is az ára (Vodánál feltöltőkártyával kvázi független legolcsóbb talán)Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
somoe
lelkes újonc
válasz ChrisGhost #163839 üzenetére
Bizony. Az Asus Zenfone 7 Pro toronymagasan a legjobb mobil a ma választékban. Oppok: említést nem érdemel. Samsung S20 FE: csomó hiba Samsung A52: hitvány proci. Xiaomi Redmi Note 10 Pro : hitvány proci, és a borzalmas MIUI. Asus Zenfone 8,Asus 8 Flip, Realme GT, Xiaomi 11 család, One Plus 9 Pro: forró kályhák. SD 888 procitól érdemes távol maradni.
[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
válasz ChrisGhost #163984 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogyha lehetőséget adsz rá, hogy leolvassák az ujjlenyomatodat, akkor idővel biztosan le is fogja valaki. Én szeretném csökkenteni annak az esélyét, hogy személyes adatokat gyűjtsenek rólam. Ha tehetném, akkor szelfi kamera sem lenne a mobilon és a mikrofont is fizikai kapcsolóval ki lehetne nyomni rajta, de ilyen biztosan nincsen konzumer termékek között.
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
-
C_hris
tag
válasz ChrisGhost #164385 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik a tesztek alapján, lehet rendelek egyet mielőtt kifut teljesen a készlet.
-
insyde5
aktív tag
válasz ChrisGhost #164386 üzenetére
Értem, biztonsági frissítés nekem létjogosult. Nem tudom most hol tart supp.ban. samsungom van evek óta. Megszoktam. 1 honapja a Zen rajta volt a listamon, végül az alkalmazott rendszer vitt el a döntésem irányába.
-
maczera
aktív tag
válasz ChrisGhost #164626 üzenetére
SMS fogadásra én Samsung E1280 butatelefont vettem a SPAR-ban, kb, 5000Ft.
Kicsi, könnyű, havonta 1-2-szer kell tölteni. -
addikt
válasz ChrisGhost #165136 üzenetére
A hardwer nem minden
a miui nem mindenkinek jön beiPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1, Iphone 16 pro magsafe bőrtok eladó
-
ginola
addikt
válasz ChrisGhost #165138 üzenetére
Köszönöm segítettél, már csak azt nézem hol érdemes megvenni őket és hogyan tudok hozzájuk kameralencse védőt és védőüveget venni.....
-
Lorant88
csendes tag
válasz ChrisGhost #165126 üzenetére
Köszönöm a segítséget :)
-
virib
csendes tag
válasz ChrisGhost #165136 üzenetére
Köszi az összefoglalót. Én is hasonló telefonokon gondolkodom. 3 évre szeretnék telefont. A POCO -ban van IP védelem. A Redmi 5-öm úgy ázott be, hogy fürdőszoba közelében sem járt. Az nem szimpatikus, hogy nem bővíthető. Vajon ezt is úgy betölti majd a MIUI hogy hamar problematikus lehet? A realme os-e jobb ebből a szempontból? Mert amúgy a jobb kamera felé húz a szívem
-
virib
csendes tag
válasz ChrisGhost #165162 üzenetére
Most inkább 5g-s telefonban gondolkodok, mert az az érzésem, hogy 1-2 év múlva hiányozna. Megtetszett a Oneplus Nord CE de sokan panaszkodnak az aksijára. Így azt elvetettem. Így most leginkább a poco f3 vs Mi11 Lite a kérdés. Útobbi felé hajlok mert abban van Ip53 is meg a kamera sem nagyon vacak. A Realme-ben nem találtam hasonlót. Meg persze azon is múlik mennyire engednek az árból a black Friday környékén.
-
virib
csendes tag
válasz ChrisGhost #165170 üzenetére
Köszönöm, nagyon is. A Motorolával nem voltam képben, szimpatikus a majdnem stock Android. A Samsungnak utána nézek, hogy az milyen. Remélem mennek le egy picit árban a Black Friday alatt. A 90 000 ezret azért írtam, mert ez is soknak tűnik ahhoz képest, hogy jó esetben 3 évre veszem. De aztán átgondoltam, hogyha ezen múlik, hogy elfogadható fotók legyenek a gyerekről, ám legyen. Remélem nem vesztem el / zsebelnek ki néhány hónapon belül. ( Barcelonában élek, itt nem ritka az ilyesmi.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ChrisGhost #165195 üzenetére
Mennyire best buy lett már az A52s! Azt hittem sokkal drágább!
-
ginola
addikt
A52s hol van ennyiért gyári garanciával?
-
addikt
válasz ChrisGhost #165200 üzenetére
Hát nagyon nem így működik
a samsung hozzá sem nyúl a telehoz amit nem hivatalos forrásból vettél tehát a boltal kell rendezned a garanciátiPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1, Iphone 16 pro magsafe bőrtok eladó
-
jano_77
nagyúr
Köszönöm szépen az ajánlásokat. A52s lesz valszeg a befutó.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
addikt
válasz ChrisGhost #165239 üzenetére
Azt is tedd hozzá hogy a mate 20 pró-hoz képest kb fele annyi lesz a kijelző ideje
sajnos tényleg nincs a mate20 pró-hoz hasonló teló, sajnálom hogy elvágták a huawei-t a gms-től
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1, Iphone 16 pro magsafe bőrtok eladó
-
Fifi
őstag
válasz ChrisGhost #165239 üzenetére
Szia!
Köszi!
Én csak az S21-eket néztem már és azokban nincs microSD, nem is gondoltam, hogy eggyel előbbi generációt nézzekA Samsung Galaxy S sorozatból a 3, 5 és 7 verziókat használtam, ez után váltottam a Huawei Mate 20 Pro-ra, de akkor ránézek erre az S20 sorozatra! Köszönöm!
Szerk:
#165240 Sgr_A
"Azt is tedd hozzá hogy a mate 20 pró-hoz képest kb fele annyi lesz a kijelző ideje"
Huha, akkor ezzel gondok lesznek, de azért utánaolvasok.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ChrisGhost #165245 üzenetére
Az a baj az exynos 990-nel hogy nagyon melegszik és a készenléti fogyasztása is magas
átlagos napi használatban közel fele annyi (legyen 60%) a kijelző idő
az a baj hogy amilyen telót szeretne olyan még csak a közelébe sincs
sajnos a gyártók inkább visszafelé haladnak
egy csomó dolgot csak elvettek
dual aktív sim
jack
értesítő led
sd foglalat
infra
egyre inkább kompromisszumos a teló vásárlás[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ChrisGhost #165247 üzenetére
Én meg kiegészítettem hogy az akku idő kevesebb lesz
-
Fifi
őstag
válasz ChrisGhost #165245 üzenetére
"Én tényleg megpróbáltam a lehető legjobban segíteni, de inkább hagyom."
Ne tedd! Nagyon szépen köszönöm!Te voltál az egyetlen aki ajánlott a jelenlegihez képest egy kompromisszumos megoldást.
Én nem is gondoltam volna, hogy nem a legújabb modellek között keresek, hanem egy generációval régebbit.Pár összehasonlító oldal alapján gsamarena.com, phonearena.com, versus.com lehet, hogy az S20 Ultra még jobb választás lenne.
Most jön a teszt és fórum olvasása, valamint ahogy nézem az sem lesz könnyű feladat, hogy "zúgGSM"-en túl ezt hol fogom tudni még megvenni.
Köszönöm neked is Sgr_A a kontra hozzászólásokat a kiegészítésekkel!
Így együtt vagytok jók _számomra_, nem egymás ellen! Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest