Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Huawei Mate 20 Pro telefonom utódját keresem, mert a benne lévő Huawei 256GB-os NM Cardot kinőttem és ennél nagyobb kártya nem vásárolható bele.
Ha ki tudnám cserélni egy 1,5-2-szer ekkorára, akkor nem cserélném a telefont.Sajnos nem lelek olyat, mely a fenti telefon képességeivel mind rendelkezik csak nagyobb kártya rakható bele.
Követelmények:
- kamera, kijelző, RAM és CPU, akkumulátor, mint a mostani jobb több nem kell
- Android és GMS
- Memória bővíthetősége
- 3D arcfelismerés
- ujjlenyomat olvasó
- vezeték nélküli töltés
- dualSIM (lehet hibrid, de ha van külön SDcard foglalat az előny)
- automatikus hívásrögzítés
- infra
- értesítési led
- IP68
- Telenor VOLTE támogatásaÁrat nem írok, mert először egyáltalán találjak olyat, ami a fentieket mind tudja.
-
Fifi
őstag
Ha a 3D arcfelismerésről és az értesítési LED-ről is lemondok, akkor se tudtok ajánlani készüléket?
Ha még ez sem elég, akkor az infráról is lemondok, de a többi már tényleg kell.Nem hiszem el, hogy nincs a Mate 20 Pro tulajdonságaival felvértezett újabb Androidos telefon.
-
Fifi
őstag
válasz ChrisGhost #165239 üzenetére
Szia!
Köszi!
Én csak az S21-eket néztem már és azokban nincs microSD, nem is gondoltam, hogy eggyel előbbi generációt nézzekA Samsung Galaxy S sorozatból a 3, 5 és 7 verziókat használtam, ez után váltottam a Huawei Mate 20 Pro-ra, de akkor ránézek erre az S20 sorozatra! Köszönöm!
Szerk:
#165240 Sgr_A
"Azt is tedd hozzá hogy a mate 20 pró-hoz képest kb fele annyi lesz a kijelző ideje"
Huha, akkor ezzel gondok lesznek, de azért utánaolvasok.[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
válasz ChrisGhost #165245 üzenetére
"Én tényleg megpróbáltam a lehető legjobban segíteni, de inkább hagyom."
Ne tedd! Nagyon szépen köszönöm!Te voltál az egyetlen aki ajánlott a jelenlegihez képest egy kompromisszumos megoldást.
Én nem is gondoltam volna, hogy nem a legújabb modellek között keresek, hanem egy generációval régebbit.Pár összehasonlító oldal alapján gsamarena.com, phonearena.com, versus.com lehet, hogy az S20 Ultra még jobb választás lenne.
Most jön a teszt és fórum olvasása, valamint ahogy nézem az sem lesz könnyű feladat, hogy "zúgGSM"-en túl ezt hol fogom tudni még megvenni.
Köszönöm neked is Sgr_A a kontra hozzászólásokat a kiegészítésekkel!
Így együtt vagytok jók _számomra_, nem egymás ellen! Peace! -
Fifi
őstag
válasz Ádám16 #165252 üzenetére
"Igazából az igényeidnek tökéletesen megfelelő készüléket használsz jelenleg."
Igen, ha az NM card lehetne nagyobb, nem is gondolkodnék tovább.
"Semmiképp sem opció, hogy felhőt használj, vagy lementsd az eddigi 256 GB adatodat egy külső meghajtóra, és formázd a kártyát?"
Az igazság az, hogy van "saját felhőm", otthoni szerver, amit VPN-nel érek el és az szinkronizálódik több helyre, köztük a telefonom memóriakártyájára is, ha nincs internet kéznél legyen offline is. Eddig még nem volt rá szükség
Itt van minden fontos iratunk rendszerezve az elmúlt ~2X évből (közműszámlák és szerződések, bankkivonatok, számlatörténetek, ingatlan adásvételek, vásárolt eszközök számlái és lementett manualjai, hiteleink, beruházásaink, megtakarításaink iratai szerződései, orvosi leleteink stb.) és egyre csak hízik ...A telefonra persze nem kerül minden, csak a legfontosabbak, de lehet ezt kellene tovább szűrnöm és nem lecserélni a Mate 20 Pro-t, amivel tökéletesen elégedett vagyok.
Most az S20 Ultra fórumát olvasgatom és még hezitálok. Ha üzemidőben tudja a jelenlegit, akkor lehet, hogy a hiányzó funkciók ellenére kipróbálnám újra a samsung világát.
-
Fifi
őstag
Tudom, hogy ez nem a "hol vegyek telefont" topic, de itt kaptam ötletként a Samsung Galaxy S20 ultra-t, ezért bátorkodom megkérdezni, hogy Ti hol vennétek?
Soha nem vettem még kicsi GSM boltokban telefont, de ÁK szerint a "nagyok" már nem árulják. Az elmúlt 23 évben nem volt garanciális problémám telefonnal, de ha pont ennél lenne rá szükség ...
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Kb. 5 hónapja már felmerült, hogy "a Huawei Mate 20 Pro telefonom utódját keresem, mert a benne lévő Huawei 256GB-os NM Cardot kinőttem és ennél nagyobb kártya nem vásárolható bele.
Ha ki tudnám cserélni egy 1,5-2-szer ekkorára, akkor nem cserélném a telefont."Ma már napi szinten kell gyomlálnom és max 600MB-ot tudok felszabadítani, így nagyon szorít a tárhely hiány.
Követelmények:
- kamera, kijelző, RAM és CPU, akkumulátor, mint a mostani jobb több nem kell
- Android és GMS
- Min 4 felhasználói profil létrehozása
- Memória bővíthetősége
- vezeték nélküli töltés
- dualSIM (lehet hibrid, de ha van külön SDcard foglalat az előny)
- automatikus hívásrögzítés
- IP68
A memória bővíthetőség miatt az akkor kapott tanácsok alapján a Samung Galaxy S20 Ultra és Note 20 Ultra merült fel bennem, mint váltási lehetőség és ezt az újabb modellek már nem is támogatják, ezért ezen 2 éves készülékek közül választanék.Mivel a penre nincs szükségem, nem látom, hogy a note annyival több pluszt adna, hogy megérné a felárat.
Kérdéseim:
1. Egyes tesztek szerint a kisebb akkumulátor ellenére a Note hosszabb üzemidőt adhat. Ez igaz?
2. A Huwaei Mate 20 Pro-hoz képest a gyengébb arcfelismerés és ujjlenyomat olvasó nagy visszalépés?
3. Az S20 ultrát egyetlen helyen látom már csak egy 3 hónapja létező cégnél. Van esetleg megbízható bolt, ahol megvehető?
4. Esetleg a fenti követelményeknek megfelelő másik készülék, ami elkerülte a figyelmem?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Fifi
őstag
Esetleg ebben #169718 valaki tud kicsit segíteni?
Találtam egy kicsit régebb óta létező boltot is ahol kapható még a Samsung S20 Ultra. -
Fifi
őstag
válasz Viktor0610 #169729 üzenetére
Szuper ez a kereső!
Megkönnyíti az ember dolgát, ha az elvárásait tudja.Azt nem lelem, hogy arra hogyan tudnám rávenni, hogy csak a Google Mobile Services (GMS)-szel rendelkezőket listázza. (Google Play Store miatt lenne fontos, a többi Google dolog nem érdekel.)
-
Fifi
őstag
válasz Viktor0610 #169753 üzenetére
Igen itt próbáltam (GMS, Google szavakkal), de ez a leírásban keres és pont azt találja meg, amiben leírják, hogy nincs GMS.
A Misc inverze lenne jó, de olyan meg nincs. -
Fifi
őstag
Sziasztok!
Tanácsért fordulnék hozzátok.
Édesanyám Samsung Galaxy S7 telefonjában az akkumulátor már nagyon a végét járja, de helyi szervizekben (köztük a hivatalos Samsungban is) azt mondják, már nem lehet kapni, ezért nem tudják cserélni.
Gondoltam veszünk 60eFt környékén valamit helyette, de úgy elszálltak az árak, hogy ebben a kategóriában magamnak nem vásárolnék. (Igaz mindig kifutó prémium modelleket veszünk pl. több Huawei Mate 20 Pro és iPhone van most is a családban, de édesanyámnak szerintem nem kell a felső polc.)
Android, minél hosszabb üzemidővel, SD kártya bővítésével, elfogadható anyaghasználattal a szokásos facebook/messenger/e-mail/fényképezünk vaktában és banki alkalmazásokhoz a többször is ajánlott Samsung A52s helyett (~145eFt) van valami olcsóbb ajánlat? Esetleg ehhez valami promóció, amivel lehet csökkenteni az árát?
Előre is köszönöm!
-
Fifi
őstag
Én az automatikus mentésre a Syncthinget használom.
Igaz ez több, nem csak mentés, hisz több eszközöm tartalmát szinkronizálja egymás között (telefon, notebook, otthoni szerver, tablet stb.) -
Fifi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs