Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maggi1886076
addikt
Nexus 4, Galaxy S3 (LTE verzió). Xperia SP, Lg Optimus G. Optimus-al vigyáznék, az IPS kijelző miatt pixel hibás lehet.
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
batai15
félisten
-
buek1967
tag
Én is hasonlókban gondolkodtam. Előbb Androidos középkategória (Acer CloudMobile) volt, de az egy hét nyúzás után nem vált be. Végül WP lett. De abból felsőkategóriás és nem Nokia, mert az üzemidő nekem fontos. Persze az ár is. Egyszóval ATIV S 200 Euróért, két év gyári garival (beregisztráltam a magyar samunál, megkaptam a +2 hónapot is). A kamera videóban kimagasló, fotóban S3. Üzemidőben, ami nekem fontos volt, elképesztóen jó. Nekem nagyon bevált. Ráadásul egyre jobb a rendszer, egy hét alatt is fejlődött. Nem mondom, hogy tökéletes, de egy hét Android után egyértelműen jobb. Pl. biztonságosabb, GPS villámgyors és offline, Office fullos, sorolhatnám még. Ezzel szemben a hátrányok (nincs rá pl. Wulala kliens, Norton Online Identity, fapados a zenelejátszója, nem játszik le annyi formátumot, mint az Android, nincs arcalapú védelem) eltörpülnek. Zavaróak, de nem annyira vészes. Cserébe még telefonként is jobb.
Más: miért éri meg függő telefont vásárolni Magyarországon, ha az EU-ban online sokszor a függetlenek is olcsóbbak? Tényleg nem értem, hiszen még a gari is megbízhatóbb.[ Szerkesztve ]
Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
Gery1987
őstag
-
SOAD19
addikt
válasz Eraah #121909 üzenetére
Ezzel kapcsolatban, nekem is lenne egy kérdésem. Bicajjal közlekedek és általában elől a farmer zsebében hordom a telefont, mert tekerés közben zenét hallgatok, amit a telefon szolgáltat. A kérdésem az lenne, hogy bicajozásnál az 5,5"-os méret mennyire zavaró. Jelenleg 4,5"-os telefonom van, ezzel annyira még nem vészes a tekerés.
-
galuska95
aktív tag
válasz Eraah #122027 üzenetére
Xiaomi esteben felejtsd el a mediat, eustockrol rendeld, ugyanolyan gari van ra de olcsobb. 50-70ert a mia1 a legjobb de ha kisebb kell akkor huawei p9lite 2017 vagy p10 lite is jo valasztas, bestbuy pedig a redmi 4x (3/32)ami dragabb telefonokra jellemzo sebesseget produkal de kameraban el van maradva, igy ha az nem fontos akkor jo valasztas.
Esetleg motorolak kozott is szet lehet nezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest