Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Polllen #16120 üzenetére
A zenehallgatásról sem esett túl sok szó, pedig ez is a multimédia része. FM rádiót pedig nem hallgatok.
BT zenehallgatás megy? Minősége milyen? 3,5 saját füles csatlakoztatható hozzá?
Megmondom őszintén olyan baromi drága még 2 év hűséggel is, hogy csak akkor veszem meg, ha eséllyes hogy megtartom, ehhez pedig multimédiában tökéletesnek kell lennie, mert nem vagyok elvakult Apple fan. Tehát ha bármi kiderül menet közben, ami nem bejövős, simán veszek egy Nokia N8-at, vagy egy SGS-t, esetleg X10-et vagy X10 Mini-t.
Ráadásul amit most olvastam abszolút nem szimpi..Egy srác megrendelte Okt.15.-én és Január 22. környékén fogja megkapni az előrendelt 16Gb iPhone4-et.
Ha én megrendelem Január elején, akkor majd ápriilisban fogom kézhez kapni? Irreálisan drága, és még így is neked tesznek szívességet hogy megveheted tőlük, és iPhone felhasználó lehetsz. Ez már nem tetszik így kezdésből.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Dell notebook topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik