Hirdetés
Aktív témák
-
tundramaci
csendes tag
sziasztok!
új telefont keresek, ebben kérnék egy kis segítséget... annyiból problémás a dolog, hogy kínában vagyok és szeretném kihasználni, hogy az itteni "nagybani" piacon jóval olcsóbban lehet új telefont venni, mint otthon. a mostani egy lenovo A30t. kínai, nagyon ratyi, 0 támogatással, frissíthetetlen androiddal. ellenben olcsó volt. nagyon. azért kell lecserélnem, mert otthon valószínűleg nem fog működni.
itt mindent lehet kapni (kedvenceim a Noika, HCT, Samsing és az IPhoen) de a lényeg, hogy androidos készülék legyen, nem féltégla méretű. (sajnos nem áldottak meg lapaj-tenyérrel, a kisebb kényelmesebb. a mostani 240 x 320, de ez már a túl kicsi kategória.)
nem törekszem csúcskategóriás készülékre, nincs semmilyen kedvenc márkám. a legfontosabb talán az, hogy megbízható, stabil és frissíthető legyen. ha épp nem viszi a legújabb 3d-s játékokat, az sem egy érvágás, de ki tudja, lehet, hogy még játszanék is rajta. az ár magyar viszonylatban szerintem 60-80 ezer között még korrekt.
előre is köszi a tippeket! itt leszek még pár hónapig, tehát nyugodtan lehet egy hosszabb eszmefuttatást indítani, mert tudom, hogy nem mondtam valami sok konkrétumot...
-
tundramaci
csendes tag
válasz dropopi #40361 üzenetére
dropopi: az itteni kínálat jóval nagyobb, mint otthon. rengeteg kamu készülék van, rengeteg európában nem kapható, de amúgy normális telefon van, és persze ugyanazok a nagyobb nevek, mint otthon.
a különbség csak az, hogy itt lehet nagyker áron venni, szerződés és függőség nélkül.
-
tundramaci
csendes tag
olyan garancia van, hogy ha elromlik, akkor adnak egy ugyanolyan, új készüléket. nem nagyon éri meg itt szervizelni... mondjuk miután hazamentem, ez kicsit problémás lesz. de épp ezért keresek megbízható, stabil gépet
otthoni viszonylatban mondtam a 60-80 ezret. és inkább a tavalyi, vagy régebbi magasabb kategóriás telefonokra gondoltam, nem akarok "még nem bevált" újdonságot venni. inkább vennék olyat, amivel már többeknek van tapasztalatuk.
-
tundramaci
csendes tag
@agabe:nem tudom, a samsung s2 itt kb. 50-60 ezerből már megvan, lehet, hogy fájna a szívem az otthoni árától ha csak az árat nézzük, biztos, hogy itt kint vennék telefont. a garancia viszont aggasztó dolog, nem hiszem, hogy később megérné csak ezért repülőre szállni. (a kínai posta felejtős, decemberben adtam fel levelet otthonra, még mindig nem ért oda )
ha egy kategóriával lejjebb megyünk, ott melyik a leginkább strapás, hosszú életű teló?
nem sietek, csak júliusban megyek haza. addig még bármi történhet
-
tundramaci
csendes tag
@agabe: ez a defy jól hangzik, főleg a defy+. a frissített, plusz-os konstrukció szerinted mennyire használható? mi a legtöbb, amit ki lehet belőle hozni? az otthoni telefonom egyébként egy samsung b2100, szóval nem lenne nagy újdonság egy ilyen strapafon
a samsung s2-vel igazából csak az a baj, hogy szinte biztosan nem használnám ki eléggé azt, amit tud. ha még rá is raknék egy-két izmosabb gépet kívánó játékot, azokat se futtatnám éjjel-nappal. így meg felesleges annyit kiadni rá, akár itt, akár otthon.
-
tundramaci
csendes tag
sziasztok... moto defy/defy+ és samsung galaxy s között forgolódok. szerintetek melyik a megbízhatóbb hosszú távon? (legyen szó akár frissítésekről, konstrukcióról, típushibákról..)
-
tundramaci
csendes tag
válasz Rotate #40591 üzenetére
@Rotate: a Nexus S eddig eszembe se jutott, az ár pedig még belefér. abból a szempontból előnyös, hogy (ha igaz a cikk, amit olvasok) akkor a telefon alapból szolgáltató-független. ez itt kínában elég ritka, viszont így szerintem valószínűbb, hogy nem lesz otthon probléma a készülékkel. köszi a tippet a hardveres része lényegében ugyanaz, mint a galaxy s? mi a legtöbb, amit ki lehet belőle hozni?
@Moleman: dobálni talán nem fogom, de tényleg emiatt vonz a Defy
-
tundramaci
csendes tag
válasz premete #40603 üzenetére
@premete: ez nem valami jó hír... mondjuk segít dönteni, az tény
@Rotate: szerencsém van, ugyanis nem szeretek rádiót hallgatni, inkább hallgatom a saját zenéimet. és a 13 gigának elégnek kell lennie, ha eddig 2 gigával kibírtam
a rom szempontjából mennyire előny az, hogy a nexus s egy referencia készülék? kíváncsi vagyok, hogy mennyi ideig kaphat majd frissítéseket a kütyü, ha megveszem.
[ Szerkesztve ]
-
tundramaci
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs