Hirdetés
Aktív témák
-
zzola
titán
üdv.
Jelenleg Nokia C7-et hajtok. Fix fókuszú kamerája miatt le szeretném cserélni. Tudásban hasonló szeretnék.
Főbb szempontok az alábbiak lennének:-jó minőségű fényképeket készítsen (autofókusz)
-ingyenes navigáció legyen benne
-wifi
-magyar nyelv
-ne kelljen hetente programokkal, fw-ekkel pöcsölni vele
-max 100k az ár, új, lehet T-Mobile függőAmire használnám:
-sok telefonálás
-kevés wifi és navi
-fényképezés (munka miatt)Nokia N8-cal szemezek, de a kijelzőjével sok a hiba.
Javaslatot tudnátok tenni?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz korpicschess #25836 üzenetére
ok,köszi!
Akkor csapó 2:
üdv.
Jelenleg Nokia C7-et hajtok. Fix fókuszú kamerája miatt le szeretném cserélni. Tudásban hasonló szeretnék.
Főbb szempontok az alábbiak lennének:-jó minőségű fényképeket készítsen (autofókusz)
-ingyenes navigáció legyen benne
-wifi
-magyar nyelv
-ne kelljen hetente programokkal, fw-ekkel pöcsölni vele
-max 100k az ár, új, lehet T-Mobile függőAmire használnám:
-sok telefonálás
-kevés wifi és navi
-fényképezés (munka miatt)Nokia N8-cal szemezek, de a kijelzőjével sok a hiba.
Javaslatot tudnátok tenni?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
zzola
titán
válasz aggleány #25845 üzenetére
Igen, jónak tűnik! Igazából a Symbian felé húz a szívem, egy Commtiva Z71-ről (Android 2.1) váltottam Nokia C7-re.
Viszont a Nokiák minősége hagy kívánni valót maga után, az elavult (szerintem) hardverről nem is beszélve. Emiatt kicsit félek az N8-tól. Egy modern "ütőképes" készüléket szeretnék, jó kamerával!
A Neo valóban szép és okos is!
Köszi a megerősítést, mindkettőtöknek!Esetleg boltot tudnátok ajánlani? Pécsről vagyok, csak webről tudok rendelni! Megbízható boltok: Nextel, GSMHome, XXLGSM?
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Épp a határon találtam készüléket:
HTC Incredible S. HTC garanciával,black:99900Ft.
Kamera 8 MP-es, közép szintű, autófókuszos.
Van benne navigáció is. Csak fél megoldás..."A Sense 1.00-hoz képest a 2.00 egyik legfontosabb újdonsága a Locations nevű offline navigációs alkalmazás. Az alkalmazás a Route 66-en alapul, és a mai divatnak megfelelően 3D-s nézettel és 3D-s épületekkel is rendelkezik. A térképadatokat nemcsak menet közben tölthetjük le, hanem utazás előtt, országonként vagy nagyobb területeknél régiónként is, így ha külföldre utazunk, akkor is használható marad a navigáció."
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
üdv.
Ha kivesszük az egyenletből a 100k-s határt, mik jöhetnének szóba? iPhone 4 16GB black-et találtam gyártói garanciával 149900-ért...
Nem tudom, ennek a kamerája van-e SE Xperia Arc/Neo szintű? -
zzola
titán
üdv!
Köszi a tanácsokat.
A választásom HTC Incredible S-re esik/esett.
Röviden vázolnám a miértjét:
Nokia N8 jó kamera, de elavult hardver, kisebb kijelző
Samsung Galaxy S 2 és HTC Sensation túl tepsi méretű, illetve ~130k-t nekem nem érnek meg
LG Optimus 2X tele van buggal, 4" kijelzővel akkora méretű mint az előbb említett 2 csúcsmobil
SE Xperia Neo kisebb kijelző, az alsó gombok nincsenek megvilágítva
iPhone4 is túl drága
HTC Sense felület gyönyörű + nem vagyok egy modder...
HTC-ben 8 MP kamera van, és nem olyan rondák a képekLényegében egy 4"-ost szeretnék. Sensation S-nek nem csúcs a hardvere, de Én nem akarok játszani rajta....talán tényleg ez az arany-közép út, és az ára is a megadott keret közelében van (101850-)...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
üdv!
Mindenkinek köszönöm a segítséget, végül HTC Incredible S készüléket vásároltam... -
zzola
titán
Múlt heti átb@szás után [HTC Incredible S], újból nekifutnák a készülék vásárlásnak. A választék ez lenne:
-Google Nexus S ~80000- (független gyártói garis)
-HTC Incredible S ~120000- (független gyártói garis)
-HTC Sensation ~130000- (T-Mobile Domino)Nexus S vagy Incredible S ? Megér 40k felárat a HTC? Sensation ennyiért?
-
zzola
titán
Üdv! Most hitelkártyával 84.915 Ft lenne egy LG P940 Prada phone by LG 3.0 kártyafüggetelen készülék. Ennyiért bestbuy lenne? Ilyen olcsón nem lehet kapni 2 maggal szerelt készüléket, a design-ról nem is beszélve....
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Interactive Brokers társalgó
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest