Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Sziasztok!
Egy Iphone 3GS-t fogok lecserélni valamelyikre majd közeljövőben íme a játékosok:
LG Optimus 2X
Nexus S
Samsung Galaxy S 2 (Drága)
HTC Sensation (Drága)
Iphone 4 (Drága,kezd zavarni a 3,5 kijelző kicsi mérete,viszont nagyon bevállt az IOS)Az LG viszonylag olcsó tudásához képest, és tényleg gyönyörű kijelző, jó kamera,gyors a készülék, itt megjegyzem Androidos készüléket 2 mag alatt nem is nagyon vennék mert félek hogy nem lesz meg az a "Smooth"-ság mint az Iphone IOS rendszerben, bár ezt nézve a nexus s kakukktojás.Szóval az LG tényleg szép olcsó és tetszik DE nagyon félek hogy szoftveresen nem jó és frissítés se fog érkezni rá gondolok itt az ice cream sandwich-re,abból meg már kinőttem a symbianos időszak alatt hogy most hackelgessem meg főzött romokat keressek hozzá,apropó az igaz hogy az LG-be és a Nexus S-be is Wolfson hangchipek vannak?Mert ez plussz bónusz,fontos a jó hangkeltés.
Nexus S volt a kezemben a valamelyik nap,szép nagyon szép és gyors is viszonylag,de a gyenge hardver miatt félek hogy hamar akadni fognak rajta a dolgok,pedig a Nexushoz főleg azért húz a szivem mert kapná rá a folyamatos frissítéseket amiket megszoktam már az Iphone esetében,lehet röviden írtam róla,de nagyon tetszik a ketyere olcsó viszonylag és szép is jó is frissítéseket is fog kapni folyamatosan de a hardver miatt félek (komolyabb játékok,programok akadni fognak rajta)
Samsung Galaxy S 2 mindig is gyűlöltem a samsungot bár tény hogy régen volt samu készülékem de ha volt mindig csak a probléma volt velük, hol a szinkronizációval,hol valami elromlott bennük,akadtak a szoftverei, de tény hogy ezt most nagyon összerakták,de szerintem drága,és nem tudom hogy ő hogy fogja kapni a későbbi frissítéseket,na meg hagy kivánnivalót maga után az anyaghasználat összeszerelés,nem ezt várná az ember egy csúcskategórás géptől.Viszont az a kijelző és az a hardver fúú hát nagyon komoly.
Htc Sensation, jó anyag használat,gyönyörű a Sense felülete (viszont pont erről olvastam hogy ezért sokidő mire új frissítést adnak ki rá mert nehéz és sokidő a Sense felülettel egybe kötni az új OS-t) Jó kamera,gyors két magos,jó videochip, ezért gondolom gyors is a cucc,hatalmas kijelző, viszont itt jegyezném meg hogy nem ér fel se az LG,se a samsung, kijelzőjével és ez nagy mínusz pont részemről,és igen ez is elég drága szerkezet.
Iphone 4: A megszokott jó anyag használat,a retina kijelző nagyon szép viszont én már nagyon kicsinek érzem a 3,5 kijelzőt,viszont cserébe megkapnám mindig a megszokott minőségi programokat,a folyamatos rendszer frissítésket (IOS 5) a minőségi programokat játékokat,a kamerája gyönyörű képeket csinál ezért azzal sincsen gond,lényegében az iphone 4 miatt csak azért tartok mert már több mint egy éves szerkezet és az itt felsoroltak közül mindegyik készülék veri hardveresen, és kicsinek érzem a kijelzőjét,meg kicsit csalogat hogy kipróbáljam az android rendszert És ahhoz képest mikori készülék még mindig drága.
Elnézést hogy hosszúra sikeredett de sok utána járást írtam le röviden pro és kontrákat nem tudok dönteni tényleg,segítsetek
We are here for a good time, not a long time.
-
szika87
aktív tag
Sziasztok a jelenlegi samsung Galaxy S II-t (a telefon már elvan adva) szeretném lecserélni egy olcsóbb telefonra,minél olcsóbb annál jobb,nem számít milyen márka,az oprendszer android legyen,sajnos a közép/alsó szegmensben nem vagyok otthon,ami kitétel lenne:
-legalább 3.5colos kijelző (a technológia mind1,de mindenképp kapacitív,üveg legyen az érintője ne plexi műanyag)
-Hotspot fukció(a mobilnetet wifin keresztül megtudjam osztani)
-Legalább egy 3,2-5megás kamera
-GPS
-3.5mm-es jack csatlakozós legyen a headset rész
-Ha jó zenei képességekkel rendelkezik az pirospont
Szerintem nem kérek túl sokat
minél olcsóbb annál jobb.
köszönömWe are here for a good time, not a long time.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest