Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
redzsi
senior tag
válasz Lajdzsi #26552 üzenetére
Nincs vele bajom, de nagyon tetszenek a már számítógépes képességekkel felruházott kütyük. Amivel mellesleg telefonálni is lehet.
Már csak meg kell tanulnom "androidul". Belekukkantottam a Blade topikba, nem túlzás, fogalmam nem volt róla miről beszélgetnek oldalakon keresztül.
-
redzsi
senior tag
válasz molnarpeter #26555 üzenetére
Köszi! Ha nem találok valamire választ, akkor élek majd a lehetőséggel.
-
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Akadásmentes teljes flash lejátszás neten a videókhoz - animációkhoz a teljes web élmény miatt. Gyors, megbízható.Ezekkel a tulajdonságokkal felvértezett telefon kellene minnél jobb áron lehetőleg új. Ti mit ajánlotok és milyen op rendszert?[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
üdv!
Mindenkinek köszönöm a segítséget, végül HTC Incredible S készüléket vásároltam... -
Cyberpunk
félisten
válasz molnarpeter #26559 üzenetére
+1 az SGS2-re.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Davidoff91
aktív tag
válasz pusi1981 #26558 üzenetére
Egyértelműen a Galaxy S2. Megrögzött maximalista vagyok telefonok terén, de egy rossz szót nem tudok mondani az SGS2-re...Öcsém valamelyik nap startlap játékokat játszott rajta, simán mentek. Én is mindenféle földi jóval szoktam kínozni böngészőt, eddig nem találkoztam oyan oldallal, ami szaggatott volna.
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
blt.62
őstag
válasz molnarpeter #26549 üzenetére
Szerinted sokkal többe kerülne 8 ezernél ha bevinném a Telenorhoz,hogy hivatalosan függetlenítsék? Gondolom én nem is vihetem be csak az aki vette.
MegtorloXp
-
redzsi
senior tag
válasz #40993792 #26562 üzenetére
Bizony pont az utóbbi napokat olvasgattam, és érdekes diskurzusba csöppentem bele. Csak néztem mint az a bizonyos uszonyos a szatyorban
Amint beszerzek egy Blade-t (remélem holnap), biztos lesznek kérdéseim. Addig is olvasgatom/keresem az alap tudnivalókat, ill. hogy mivel kell kezdenem stb. (Froyo 2.2 update?)Bár egy igencsak debil kérdésem már most lenne hozzátok: még soha nem neteztem telóról. Szükséges valamiféle mobilinternet csomagot vennem hozzá, vagy a sim kártyámat fogyasztja amíg bírja?
-
blt.62
őstag
-
pusi1981
aktív tag
Hát egy s II ára elég zúzós...
Google Nexus S erre mit mondtok? -
blt.62
őstag
Szio!
Az N8-nak nagyobb a kijelzője mint a SE Neo-nak?MegtorloXp
-
Loituma69
őstag
válasz Davey7 #26570 üzenetére
Külső, energia takarékosság, a legújabb droid van rajta alapból 2.3, és az ár 3 naposan 65.000ft-ért vettem. A tulajnak céges ajándékteló volt. Egy dolog ami nem tetszik az a fülhallgató hangminősége, a régi omnia 2-öm fülese 2x jobban szólt mint ez, nem is tudom milyen fülest vegyek helyette valami sennheiser lesz!
-
Loituma69
őstag
Feleségemnek ma vettem egy Samsung galaxy mini-t használati utasításában ez áll : " Ne harapdálja és ne szopogassa a készüléket és az akkumulátort, ha mégis így tenne a készülék felrobbanását okozhatja!"
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
válasz CHIPman #26577 üzenetére
Haverom galaxy s telója 3 napig nálam volt minden nap tőltenem kellett este. akkor Lg optimus 2x is volt nálam pár napot annál volt olyan, hogy kora estére lemerült, tehát nem, hogy 24 órát, de még 20 órát sem bírt ki. A mostani Htc incredible telóm 51 órája megy és 28% van az akku. De nem is értem miért magyarázkodok neked! Na mind1
-
Davey7
senior tag
válasz Loituma69 #26575 üzenetére
jajj igy mar ertem.... 65ert en is azt vettem volna szerencses vagy. Nekem szerintem a Desire S lesz,mert alapbol az is 2.3al jon,es ujonnan 15kval olcsobb mint az Incredible S.
Meg annyi,hogy task killert erdemes hasznalni vagy nem? mert azt olvastam,hogy 2.2 felett nem erdemes... de az ismeroseim nagy resze megis hasznalja.[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz Loituma69 #26578 üzenetére
Ez mindig felhasználói szokás függő, mondjuk gondolom nálad mindhárom telefonnál hasonló volt a használat.
Nálam az SGS egy napot bírt ki kicsit keményebb használattal, de maradt egy kis tartalék nap végére. Öcsémnél ugyanaz a telefon +1 nap és hasonló a nap végére mint nálam az első napon. Szóval akadnak eltérések felhasználó és felhasználó között.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
pusi1981
aktív tag
válasz molnarpeter #26583 üzenetére
Galaxy S Plus-így nem találok rá a keresőben...
edigital.hu-n[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz redzsi #26566 üzenetére
Ha nincs WiFi kapcsolatod, akkor szükséges. Sőt, melegen ajánlott, ugyanis az android azzal kezdi bekapcsolás után a tevékenységét, hogy felmászik a netre. Ha nincs netelőfizetésed, ez elég sokba tud kerülni, a szolgáltatók pedig nem hívják fel rá a figyelmet. Még arra figyelj nagyon, hogy ne csak megvedd a netes csomagot, hanem szívózz addig, amíg be nem kapcsolják - ugyanis az, hogy megvetted, nem jelenti azt, hogy be is kapcsolták. Nem értem ugyan, hogy miért, de már többen belefutottunk ebben a dologba.
Mivel azt írtad, hogy teljesen kezdő vagy, ajánlom Neked a Logoutomban az Android kezdőknek című irományomat, szépen végigvezet az első bekapcsolás utáni lépéseken. Tőlem is kérdezhetsz nyugodtan.
Mindenkinek, akit illet
5 percen belül nem kell új hsz-t írni, mivel lehet szerkeszteni. Benne van a fórumszabályzatban, és a modik szólhatnak érte.
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.
Szerettem volna venni egy neo-t, de nem lehet kapni a t-nél! Pfff, ez mekkora gáz, tiszta pipa vagyok! A mai fejlett világban, az ember egy bizonyos szolgáltatónál nem tudja megvenni az általa kiszemelt készüléket. Nem értem, hogy miért nem forgalmazzák?.
Köszi
battletag: bossi#2666
-
pusi1981
aktív tag
válasz molnarpeter #26588 üzenetére
THX!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz bajtokarpi #26590 üzenetére
Esetleg függetlenül, gyártói garival?
mp
-
bajtokarpi
őstag
válasz molnarpeter #26592 üzenetére
Üdv.!
Igen, nézegettem, de így azért lényegesen drágább lenne sajna. Pedig mindenre megfelelne, amire nekem szükségem lenne. Bezzeg az arc-ot forgalmazzák.
Köszönöm
battletag: bossi#2666
-
CHIPman
nagyúr
Hagyd csak, szélmalomharcot tol. Ezer éve meglehet neki az IS, talán nem nyomkodja annyit, mint azokat, amik alig voltak nála. Meg írtam, hogy a SoC meg a képernyő többet fogyaszt minden másnál, ő meg erre ráírta, hogy sgs-ben a képernyőn kívül minden sokat eszik. Micsoda? A RAM?
molnarpeter: Az gáz, sgs az új flashekkel lazán viszi a 720p youtube-ot.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
Bdanyy
addikt
N8 3.5-ös Neo 3.7-es.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
csimpok
aktív tag
Van itt esetleg valakinek tapasztalat Galaxy S2 és LG Optimus 2X üzemidő témában? (melyik bírja tovább?)
-
r4z
nagyúr
válasz krisztian112 #26598 üzenetére
Én mondtam neki hülyeséget, engem tessék savazni.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest