Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#25451) aggleány


aggleány
addikt

Zsolt_72

Húúú! Örülök, hogy nem írtam hülyeséget. :K Blade-et nem ismerem, csak sok helyen olvastam, amit leírtam, és erősen reménykedtem, hogy csak nem írnak mindenhol hülyeséget. :DDD

esox

Remélem, sikerül olyat választani, ami tetszeni fog. Mellesleg a fehér Galaxy Mini szerintem állat jól néz ki, ha nem lenne kockás a kijelző, lehet, hogy olyanom lenne. :K

(#25452) esox válasza aggleány (#25451) üzenetére


esox
senior tag

Egyre inkább a mini felé tendálok és a párom is, mivel a move sajnos nem kapható csak fekete színben, így a mini ál nyerésre jelen pillanatban.

__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>

(#25453) Dhampir válasza Bdanyy (#25429) üzenetére


Dhampir
félisten

Wi-Fi gondra ez az applikáció nem jelent orvosságot?: [link]

(#25454) aggleány válasza esox (#25452) üzenetére


aggleány
addikt

A Mini tényleg nagyon szép kis telefon, fehérben szerintem kifejezetten csajos. :K

(#25455) Dhampir válasza aggleány (#25454) üzenetére


Dhampir
félisten

Egyszer a villamoson láttam egy tetszetős telefont hölgy-kézben, a Mini volt az béka színben.

(#25456) Bdanyy válasza Dhampir (#25453) üzenetére


Bdanyy
addikt

Ez arra jó, hogy nem hagyja sleepbe menni a telót, szal óránként 10-15%-ot merül ha hozzá sem nyúlsz. De nagyjából jó, bár néha így is ledobta nekem a wifit. Van egy blade wifi fix nevű progi is, ami arra jó hogy feloldás után automatikusan felcsatlakozik a wifire, ha esetleg csak időszakosan kell neked a net, akkor ez is jó lehet. De ha msnt skypeot ilyesmit futtatsz akkor arra nem lesz elég.

Minden telónak van valami gyengéje :P Viszont bladeben jó nagoyn a sok ram.

http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

(#25457) aggleány válasza Dhampir (#25455) üzenetére


aggleány
addikt

Annál csúfabb szín szerintem nem is létezik. Talán még a rózsaszín verizót sem találnám annyira horrornak, mint azt a hígított libavégtermék-zöldet. :U

(#25458) blt.62 válasza CHIPman (#25434) üzenetére


blt.62
őstag

Szio!
Megírnád,hogy milyen problémák vannak az SGS-el? Nagyon fontos volna a véleményed,mert nekem is most kell döntenem. Van egy fél éves független,karcmentes,fekete Nokia N8-m,külföldről kaptam,gari papírja nincs. Semmi gondom vele,hibátlanul működik. Lenne egy cserém egy Telenor-ból függetlenített,augusztusig garis Samsung SGS-re, +14 ezerrel toldanom kellene az N8-m. Az SGS mellett szól az Android,és a szebb kijelző. Másban szerintem veri az N8,habár azt nem tudom,hogy képek és videókészítés terén milyen az SGS?? Aksi időben is jobb az N8,mert 3 napot lazán elmegy, az SGS pedig úgy hallottam inkább 1 napos.
Nagyon köszönöm a segítséget előre is tőled,és mástól is. Azért is érdekelne a véleményed mert te biztos elmondod a negatív dolgokat is az SGS-ről. :R

MegtorloXp

(#25459) Dhampir válasza blt.62 (#25458) üzenetére


Dhampir
félisten

Megosztanám a véleményemet: Az SGS fos képeket készít, nincsen vakuja, 1 napot eldöcög, nyekergő, gagyi műanyag burkolata van, laggol, előfordul, hogy beragad valamelyik program és elkezdi felzabálni a memóriát.
Az N8 pedig a jelenlegi legjobb fotósmobil. Dönts.

(#25460) blt.62 válasza Dhampir (#25459) üzenetére


blt.62
őstag

Köszi az őszinte véleményed.
Szerinted létezik olyan tudású okos mobil mint az N86 csak modernebb változatban? Lényeges hogy lehessen fogadni és bezárni a hívásokat a flipjével. Oldalra csuszkás nem kell,csak a fel-le változat.

MegtorloXp

(#25461) Loituma69 válasza CHIPman (#25439) üzenetére


Loituma69
őstag

Azt írod pénz szűkében vagy, erre az igényed minimum iphone4 alá nem! hát ez lol! Az a gond, hogy a nagy jólétben nem tudod mit csinálj! Az emberek 90% magyarországon nem iphone telója van, tehát használhatatlan nem lehet semmit átküldeni se videot se zenét se képet havernak mert csak iphone kompatibiis az iphone-val. Ez nem amerika, hogy az emberek 70% iphone-t használ!

(#25462) Teaway válasza Loituma69 (#25461) üzenetére


Teaway
veterán

Küldeni vagy fogadni nem tud? Vagy egyiket se? :F

Nincs itthon csokid??

(#25463) Domxc válasza Dhampir (#25459) üzenetére


Domxc
senior tag

"nyekergő, gagyi műanyag burkolata van, laggol, előfordul, hogy beragad valamelyik program és elkezdi felzabálni a memóriát."

Én nem tapasztaltam nyekergést, se laggolást. Ezeket csak úgy vaktába beböfögöd, vagy volt már ilyen telefonod? A programot be tudod zárni a feladatkezelő segítségével, vagy Task Killer. Ez minden telefonban előfordul.

"Az N8 pedig a jelenlegi legjobb fotósmobil"

Jelenleg is az Innov8 a legjobb fotósmobil, és azért ha már elkezdtük sorolni a SGS hibát, az N8-al 2x ennyi sz@rakodás várható, mivel az általánosságban laggol, belassul, ez köszönhető a még nem Annásított Symbiannak ami rajta van. Szvsz a kijelzője sem egy Super Amoled/Super Amoled Plus. Ráadásul, ha töltögetsz az OVI-ból vírusírtó nélkül nem tudsz megélni.

(#25460) blt.62 Samsung Innov8. Nagyjából ugyanaz a két telefon csak az Innov8 jobban fotóz nála.

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#25464) Cyberpunk válasza CHIPman (#25443) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Hát én ezt másképp látom. Itt például van egy rakás program ami ingyenes és elég jó funkciókat add hozzá a készülékhez. Persze iOS-en is van bőven ezt nem tagadom. Vagy tudsz RAR-t kitömöríteni iOS-en? Ja igen van rá mód fizetős app-al ;]
Magában meg ki használ okostelefont? Azért vannak a programok hogy szépen mindenki saját igényeire szabja, okosítsa a készüléket.
Aztán ha a gyári lejátszó nem játszik le mondjuk mkv-t nagy cucc egy rakás jobb van.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#25465) picur220 válasza CHIPman (#25443) üzenetére


picur220
veterán

Egy iOS használható eléggé magában is, míg egy AOSP droid aligha.

Mit tud az iphone, amit egy androidos telo nem?

(#25466) Domxc válasza picur220 (#25465) üzenetére


Domxc
senior tag

Semmit ezt tényleg csak az alma jel miatt veszik. Még a játékokra vonatkozó kivétel sem igaz.

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#25467) BiaPeti


BiaPeti
csendes tag

Sziasztok!

Szeretnék új telefont vásárolni és szeretném kikérni a véleményeteket ezügyben. Elsőre a Nokia C6-00-ra gondoltam. Nagyjából 25-30k-ért beszerezhető. Ennyiért megéri vagy hasonló árkategóriában tudtok ajánlani vmi telefont?

Előre is köszi a válaszokat!

üdv.:
BiaPeti

(#25468) Domxc válasza BiaPeti (#25467) üzenetére


Domxc
senior tag

Szvsz nem. Inkább vegyél használtan egy ZTE Blade-t, vagy egy Samsung Galaxy Gio-t. :K

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#25469) umek7 válasza BiaPeti (#25467) üzenetére


umek7
őstag

Mik az igényeid?

(#25470) BiaPeti válasza umek7 (#25469) üzenetére


BiaPeti
csendes tag

Nincsen semmi konkrét elképzelésem még vele kapcsolatban. Csak érdeklődök. Tegnap láttam ezt a telót nem volt rossz, de inkább kikérem olyanok véleményét akik értenek is hozzá!:D

(#25471) umek7 válasza BiaPeti (#25470) üzenetére


umek7
őstag

Mivel a "Melyik okostelefont vegyem?" topikban vagyunk ezért kénytelen vagyok megkérdezni hogy biztos Symbianos telefont akarsz venni? Android, WP7, más nem vonz esetleg?

(#25472) BiaPeti válasza umek7 (#25471) üzenetére


BiaPeti
csendes tag

Mindenre nyitott vagy vagy max ilyen 30-40k-s árkategóriába érdekelnének olyan telefonok amik jók ár/érték arányban. Aztán amiket tudtok ajánlani azokat megnézem és eldöntöm nekem melyik tetszik :)

[ Szerkesztve ]

(#25473) umek7 válasza BiaPeti (#25472) üzenetére


umek7
őstag

Hát ez a kör így elég tágas, ha eldöntenéd hogy mégis mi érdekelne a legjobban akkor könnyebb lenne belőni. Meg valami igényed csak van mellé (jó kamera, bla bla).

(#25474) Cyberpunk válasza BiaPeti (#25472) üzenetére


Cyberpunk
félisten

ZTE Blade például. 40k feltöltő kártyásan a T-nél.

[ Szerkesztve ]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#25475) CHIPman válasza Bdanyy (#25450) üzenetére


CHIPman
nagyúr

A Sensation-nél a HTC is megtörni látszik, 160k-ról indult, és ugyanúgy esik, mint az s2.
blt.62: Dhampir kollégia kicsit elfogult, a műanyaggal az első hónapban voltak nyekegési bajok, és a fényképezőnek sincs semmi baja. A többi stimmel.
Cyberpunk: 11 hónap alatt egyszer volt szükségem kitömörítésre, talán tudom nélkülözni a jövőben. Az AOSP androidban pedig nekem az rohadtul nem tetszik, hogy ha a böngészőből úgy lépek ki, hogy nem zárom be egyenként a lapokat, és a böngészőt kilövöm task killerrel(vagy mindegy, akár magától is bezárhatja, ha épp nem használom), akkor a következő megnyitásnál újratölti az összes oldalt, és ez nem éppen kíméli a 40MB-os adatforgalmi korlátomat, főleg, ha éppen csak 0.facebookozni szeretnék, a háttérben meg letölt egy PH főoldalt. És ez ellen nincs megoldás, csak ha bezárod a lapokat. Samsungnál a böngészőket teljesen kilövi a gyári task killer, így arra még azt mondom, hogy használható.
picur220: Minőségi appokat kínál, még ha kevesebb is az ingyenes. Kicsit unalmas, hogy egy darab használható messenger kliens van(eBuddy), amivel nem léptet ki gépről, ha véletlenül be szándékozom jelentkezni mobilról is.
Loituma69: Köszi a véleményedet, kár, hogy lószart sem ér. :DDD Majd akkor tárgyaljunk, ha ki tudod fejezni magad értetően, az első mondatodnak kb semmi értelme. Azt meg sajnálom, ha nem érted meg, hogy iPhone4 és sgs között talán van egy-két okosteló, amit érdemes lenne megvenni, ezekre nem vagyok kíváncsi, rosszabbat meg a rák se akar venni, főleg nem drágábban. :N
Domxc: A Te véleményedre sem építenék látva a más topicokban prezentált gondolkodásmódodat. :DDD Tapasztalatokat ossz meg, ne ilyen légből kapott használhatatlan hasraütéseket. :W

hardverapro.hu/tag/chipman

(#25476) Cyberpunk válasza CHIPman (#25475) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Megfelelő böngészőt kell használni. Nem a gyárit ;)

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#25477) blt.62 válasza Domxc (#25463) üzenetére


blt.62
őstag

Szio!
Szerinted lehet még kapni független új,vagy újszerű innov8-at?

MegtorloXp

(#25478) BiaPeti válasza umek7 (#25473) üzenetére


BiaPeti
csendes tag

Legyen jó rajta a zenelejátszó, ne kelljen naponta tölteni legyen strapabíró az aksija, jó kamera, gps-re nincs feltétlenül szükségem, lehessen usb-ről tölteni, micro SD kártya bővítés legyen benne. kb első körben ezek jutottak eszembe. :)

(#25479) Cyberpunk válasza blt.62 (#25477) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Újonnan biztos hogy nem árgép sem dob semmit. Használt piacon kell körül nézni itt az apróban vagy Vatera például.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#25480) zero977


zero977
tag

Melyik telefont ajánljátok?
HTC Desire HD vagy LG Optimus 2X?
Mindkettő 85 ezer ... csak nem tudok dönteni.

(#25481) umek7 válasza zero977 (#25480) üzenetére


umek7
őstag

Nálam az Optimus játszana.

(#25482) molnarpeter válasza zero977 (#25480) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Optimus 2X szerintem is :)

mp

(#25483) zero977 válasza umek7 (#25481) üzenetére


zero977
tag

Kösz!
Vagy van még vmi életképes telefon ebben az árkategóriában (80-90 ezer), amit ajánlotok?

(#25484) Dhampir válasza CHIPman (#25475) üzenetére


Dhampir
félisten

HDR Cameraval talán többre mentem volna. Sajnos nem ismertem korábban a jobb fotóminőség elérésének ezen módját: [link]

(#25486) umek7 válasza zero977 (#25483) üzenetére


umek7
őstag

Ennyi pénzért szerintem tökéletes választás az Optimus.

(#25487) Dhampir válasza blt.62 (#25477) üzenetére


Dhampir
félisten

Nem vitatkozok az Innov8 nagyszerűségével, de az őskorszakba ne menjünk már vissza, ugyanis már nagyon "archív" termék. :U

(#25488) Dhampir válasza #40993792 (#25485) üzenetére


Dhampir
félisten

Bocs, ha helyette válaszolok, innen merítette, és az Android: [link] :)

[ Szerkesztve ]

(#25490) picur220 válasza CHIPman (#25475) üzenetére


picur220
veterán

És ez ellen nincs megoldás...
Van megoldás. Androidon egyébként senki sem használ gyári böngészőt, ott a dolphin meg az Opera, mindkettő jobb, és van exit gomb.

Én nem tudok olyan kliensről, ami kiléptetne egy másik helyről. Hogy férhet amúgy is hozzá a másik géphez, hogy kiléptessen?

Szerintem vannak olyan jó és olyan mennyiségű appok Androidra, mint iOS-re, ezért külön nem látom az értelmét, hogy váltsak.

A Sensation-nél a HTC is megtörni látszik, 160k-ról indult, és ugyanúgy esik, mint az s2.

Nyilván nem fogják 10 év múlva is kezdőáron nyomni a zászlóshajójukat, el is kéne adni valahoyg a telot, annyiért meg necces a dolog. Szerintem valameddig még 100 felett lesz, attól függ, mennyi konkurencia születik (kétmagos).

Mindegy, látom, hogy nagyon elfogult vagy az eppöllel, vegyél iPhonet, adjál ki érte 150k-t aztán élvezd a térerőt.:D

[ Szerkesztve ]

(#25491) Cyberpunk válasza zero977 (#25480) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Ha gyári rendszert akarsz használni akkor a DHD a nyerőbb ;) Vagy reménykedni hogy hamarosan jön a 2.3 az LG-re és megoldja a hibákat ;]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#25492) molnarpeter válasza Dhampir (#25488) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Pontosan :)

mp

(#25493) blt.62 válasza Dhampir (#25487) üzenetére


blt.62
őstag

Maximálisan igazad van! Ajándék lenne a mobil,és olyan okos telcsit szeretne,amelyik nem érintős,de mégis jó anyagminősége,szép kijelzője,jó kép és videó legyen. Legfőképp csuszkás,de legutolsó sorban a síma is jó. Mit vegyünk???? :F

MegtorloXp

(#25494) Bdanyy válasza Dhampir (#25459) üzenetére


Bdanyy
addikt

Szépen megfogalmaztad, bár azért egy DHD képminőségben bőven alá tud menni ha ugyanott automatán fotózol mindkettővel.

A burkolatot egy jó tokkal meg tudod oldani, gyári rommal tényleg nagyon beakadt néha.

Amire viszont tényleg semmi megoldást nem találtam az az iszonyú idegestő ramkezelés. Tök "sok" (60mb) szabad ram van mindig, mert folyamatosan lelövi a háttérbetett dolgokat. Próbálj meg egy skypebol operába átváltani, már szépen töltögeti újra a kezdőoldalt is.

Nálam az out of the box iphone annyit jelent hogy nem kell egyből romot cserélni hogy ne legyenek nagyon durva szoftveres hibák.

Innov8 ha olyan szar szoftveresen mint az I8910, lévén s60 mindettő, akkor menekülj előle az N8 felé :P

[ Szerkesztve ]

http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

(#25495) Domxc válasza blt.62 (#25477) üzenetére


Domxc
senior tag

Lehet, csak viszonylag drágán. :K Igazából, nagyon ritka a készülék, konkrétan mikor egy Samsung márkaboltost megkérdeztem, azt sem tudta mi az. Használt GSM-eknél érdemes nézelődnöd.

Chipman Eltekintve attól, hogy neked szúrja a szemed az, ha én írom a tapasztalataimat, attól még én leírhatom mit gondolok, ugye? Tudd, hogy egy rang birtokában, nem feltétlen kötelesség lekezelőnek lenni a fórumtársaiddal.

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#25496) Domxc válasza blt.62 (#25477) üzenetére


Domxc
senior tag

Lehet, csak viszonylag drágán. :K Igazából, nagyon ritka a készülék, konkrétan mikor egy Samsung márkaboltost megkérdeztem, azt sem tudta mi az. Használt GSM-eknél érdemes nézelődnöd.

Chipman Eltekintve attól, hogy neked szúrja a szemed az, ha én írom a tapasztalataimat, attól még én leírhatom mit gondolok, ugye? Tudd, hogy egy rang birtokában, nem feltétlen kötelesség lekezelőnek lenni a fórumtársaiddal. Egyébként még meg is érteném, ezt a kijelentésedet, ha nem egy SGS csücsülne ténylegesen a zsebemben.

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#25497) batorpeti


batorpeti
tag

Sziasztok
Mostanság gondolkozom okostelefon vásárlásán és nem igazán tudok dönteni hogy milyet vegyek. Eddig GalaxyS-t nézegettem, de az anyaghasználat nem győzött meg.
Ti mit ajánlanátok? Elsősorban zenehallgatás, netezés, kamera lenne használva. Ha lehet használtan venném, max 80k-ért. HTC IncredibleS-ről mi a véleményetek? Van egyéb készülék ebben a kategóriában amit ajánlanátok?
Köszönöm

(#25498) Loituma69 válasza Teaway (#25462) üzenetére


Loituma69
őstag

Egyiket se. Nem kompatibilis más készülékkel az iphone csak saját magával.

(#25499) GALARDO válasza Loituma69 (#25498) üzenetére


GALARDO
addikt

JB után bármelyikkel. ;)

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#25500) CHIPman válasza Cyberpunk (#25476) üzenetére


CHIPman
nagyúr

Opera Mini, Opera Mobile, Miren Browser, Firefox kipróbálva, Dolphint meg se néztem, mert majdnem ugyanaz, mint a gyári. Egyéb javaslat?
(#25490) picur220: Lásd feljebb. Exit gomb lehet hogy van, de ha már használok task killert, akkor igazán kinyírhatná azt is. Ha nem láttál olyan klienst még, akkor mondjuk a Marketen második legnépszerűbb Mercury browser kipróbálását, a hozzáférési dologgal kapcsolatban meg a Windows Live rendszer áthatóbb tanulmányozását ajánlom.
A HTC-vel kapcsolatban meg arról volt szó, hogy tartja az árát, ami eddig igaz is volt(HD2 lassan 2 éves, és a sgs árában lehet kb megvenni használtan), viszont a Sensation ára ugyanolyan gyorsan esik, mint a sgs2. Egyébként meg nem az iOS-el vagyok elfogult(ugyanis az iPhone4 csak az egyik alternatíva, de szokás szerint nem olvastad el a hozzászólást, csak a neked tetsző részt), hanem az Androidból van elegem. WP7 is jöhetne, de annál még nagyobb lenne az áresés, mint a sgs-nél.
(#25495) Domxc: Ha tapasztalatot írtál volna le, akkor nem szólok egy szót se, de le merem fogadni, hogy egy napnál hosszabb ideig nem volt a kezedben iOS készülék. A játékos dolgot egyáltalán nem gondoltad meg, ugyanis egy Real Racing 2 egy 800MHz-es 1magoson 256MB RAM és SGX535 mellett 960*640-es felbontáson(iPod Touch 4G) sokkal szebb és gyorsabb, mint a sgs-en 1GHz+512MB+SGX540(kb 1,5x teljesítmény az 535-höz képest) mellett 800*480-as felbontáson bármelyik androidos játék.

Még egyszer, s utoljára leírom. Nem az a kérdés, hogy mire váltsak, hanem hogy hogyan. Azt, hogy miért itt érdeklődtem, feljebb leírtam.

[ Szerkesztve ]

hardverapro.hu/tag/chipman

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.