- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
mi kollektíve indultunk a nettel, a mostani 40-50 éves korosztály világa volt az főleg, és nyilván mi hasonlóan is fogyasztunk tartalmat (vagy legalábbis nem idegen nekünk a klasszik módi: sallangmentes honlap, hosszú szövegek, magyarul, értelmes embereknek írva, meg egy erős fórum). csak hát sajnos "mi" már jóval kevesebben vagyunk, és az oldalnak mindenféle igényt ki kell szolgálnia, különben nincs hirdető, akkor meg nincs pénz, akkor meg nincs oldal.
abban biztos vagy, hogy pont az idősebb korosztályból van kevesebb?
szerintem itt az oldalon inkább fordítva lehetnem is tudom, hogy a fiatalok egyáltalán hogyan találnak rá az oldalra
-
KROK640
nagyúr
Én tudom, de ha figyelted akkor a végén ezt is írtam, hogy "Itt maximum a régi oldal visszahozásában lehet reménykedni, de azt sem tartom túl valószínűnek, mivel ezen meg sokat dolgoztak. Esetleg ennek finomításait tudom elképzelni".
Itt az a nagy probléma, hogy kénytelenek vagytok mindenkit is célcsoportnak váltani. Én üzemeltetek 2003 óta egy helyet, kicsi, tele régi tagokkal, (a legfrissebb aktív tag is 2012-ben csatlakozott) ahol pont az egyik kérése a usereknek, hogy semmi se változzon, biztonsági frissítéseken kívül minden maradjon a 2010-es szinten. Ott is a ma 40-50-es korosztály van. Szerencsém van, mert nem ebből akarok megélni, így reklám sincs, a szervert meg egyéb költségeket meg a tagok összedobják 3 évente.
Egy ilyen nagy oldalon, úgy, hogy bevételt is akartok ebből, ez sajnos nem lehetséges, így megértem abszolút azt, hogy fejlődni akartok, sőt üdvözlöm is, csak ilyenkor meg benne van, hogy a régi tagok (most nem magamra gondolok, én semlegesen szemlélem az új oldalt) esetleg nem tetszésüket fejtik ki. Nekem az aláírások kikapcsolása nem tetszett, de azt tök jól megoldottátok, én azóta (meg a ceruza ikon) örülök -
Alogonomus
őstag
Az egyértelmű, hogy hozzászokunk majd az új kinézethez, ahogy eddig is hozzászoktunk a Világ egyéb változásaihoz is, de egyénenként eltérő ideig azért hiányolni fogjuk a régi jólmegszokott kinézetet. A szoftverekben is lenyeltük a mindenféle "ribbon" menürendszert, de azért vágyakozva gondolunk vissza a hagyományos menük korára.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest