Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Én is olvastam, és több esetben ritka rossz.
Pl. nem tünteti fel, honnét szedi az adatokat? én is hasamra tudok csapni, és mondani ennnyi meg ennyi emebr utazik vasúton.
Azt mondja , meg tudták az emebrek oldani a dolgot : Hát persze, csak hogy és iként, mennyi idegeskedéssel, időpazarlással, kerülőúton? Én pl. necces volt, beérek-e vizsgáram, merthogy felférek -e a mentesítő buszra pl.
Szegedre minden induláskor legalább 3 járatot láttam menni.
Ha neki a káosz , az, hogy sokan el sem tudtak indulni, meg az , hogy az emberek 60%a tud kocsival menni(ezt honnét szedte? Kelet Magyarországon? És ha 3 felé járnak dolgozni, suliba melóba, ráadásul 3 időpontban).
Szerintem nem igaz , hogy MO lakosságának 2% utazik napi rendszereséggel vonaton.
Szal nem tudom, én azért megnézném a közlekedésmérnöki diplomáját az illetőnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest