Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
joey7
őstag
Év vagyok a 200. hozzászóló! :DD :C
I Luv Marsi Anikó! ;]
Vazze; ezzel a 200.-al Senior Tag lettem! :Y :DD :DD :C :C
[Szerkesztve] -
indexen itt [L]http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9113762&la=38222376[/L]
rtlen itt találtam 1et [L]http://www7.online.rtlklub.hu/hozzaszolas.php?topicid=36161&forumid=212[/L]
meg még2 [L]http://www7.online.rtlklub.hu/hozzaszolas.php?topicid=36170&forumid=202[/L]
[L]http://www7.online.rtlklub.hu/hozzaszolas.php?topicid=36159&forumid=214[/L]
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
Marsi Anikó: - Dávid az életét kockáztatja...:(
10 perccel előtte egy csávó : - Dávid nincs életveszélyben:)
Erről ennyit.
barátok köztből is kiírták a jó nőket, már azt sincs miért nézni!!!
No RtL, No Anikó (ahhoz hogy bemondó legyen, kitől vette a diplomáját)?
egyetlen jó rtl műsor a ponthu!!!:C -
mityku
aktív tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!
Most néztem az index fórumát, hát ment ott is az alázás ezerrel!
:C
Nagyon kíváncsi vagyok az rtl fórumára azt is megnézem rögtön! :) -
B.Kox
tag

:DDD:DDD:DDD -
Horbal
őstag
Nekem van vagy öt, adjak, olyan x, hogy még, akkora seggek írnak bele, hogy ha belerúgnál az olyan lenne, mintha belépnél egy fekete lyukba...
Zsótit se szeretitek, pedig akkora egy isten, és legalább egyenletes a teljesítménye, mint a Schuminak, csak neki nem egyenletesen jó, hanem...
''Olyan ritkán látlak, mint Baumgartner a kockás zászlót...'' -
joey7
őstag
Én gyűjtöm az FHM-et! Viszont csak akkor veszem meg amikor 150-200 Ft-ért lehet kapni a bótban. Csak néhány szám hiányzik belőle,a többi megvan. :)
Viszont a cikkek borzalmasak, alig egy-kettőt olvasok el.Igazából azért veszem,h a jobb képeket beszkenneljem majd eccer;aztán gondoltam már arra is ,hogy abbahagyom,eladom az egészet... :P -
joey7
őstag
Nem értem az egész csesztetést! Az FHM szerint ő az egyik lexebb magyar sztárnéni! :DDD
Itt senki nem olvas ''újságot'' ? ;] -
Integra
titán
csak azt tudom remélni, hogy jövőre is csinál egy -de most már tényleg- 170-es buktát, lehetőleg megint a bukókeretbe kapaszkodik az öve helyett és lehetőleg egy bandita környéken... aztán vagy megeszik, vagy kútba dobják, vagy megtartják udvari bolondnak, bánom is én....
-
Integra
titán
azon röhögtünk a legjobban mikor indexen darabokra szedtük és bebuktattuk a nagy 170est:) aztán jött TC cikk is azonnal rá és szegény barni makogott egy nagyon LOL-t:)
aztán valaki talált egy sebészklinika honlapot ahol a tuktuktuk hirdette magát, mert velük rakatta össze a csuklóját:)) -
-
Gambit
őstag
Kicsit off, de nem tudjátok mikor lesz pontosan az a Legyen Ön is Milliomos, amikor azokat a debil valótlan világosokat alázzák a porba? Mert mindenképpen meg szeretném nézni, de nem tudom mikor lesz.
-
LK
addikt
Megvan a hozzászólás másik fele is!... Egyébként 3 dolog van:1. soha többet nem lesz a képernyőn a Merlíni, 2.(ha nem tanultak a dologból) újra lesz hasonló minőségben,ekkor egyértelmű lesz ,hogy csak a reklámbevétel számít,az emberek szava nem(lásd politika,MaSZoP,fityesz), 3.(ha tanultak a dologból) csinálnak egy Merlíni Műsort kb. 2év múlva vérprofi tálalásban (valószínűség:0) :(
[Szerkesztve] -
LK
addikt
Olvastam JÓÓÓÓ! képet nekik képet nekik képet nekik De azért titkosítottad a címet,nehogy kapj pár zaffi a,b,c vírust.:))
-
Horbal
őstag
Ezt a ratyi fórumot, nem fért be a hsz, a vége teljesen lemaradt...ehhheh
-
Mannon
tag
Még a rádió is ezen ciccelődik... nem lennék a kedves helyében... :DD
-
Horbal
őstag
Ezek nagy rohadékok, már szarrá kódoltatták a fejem, de ki fogok tartani, életem és vérem a közönségé:)
-
Horbal
őstag
Regisztráltam magam, most kapni fognak he he!:)
-
LK
addikt
A fórum 2. oldala a legjobb! Cenzúrázták is a szemetek.Olvassátok!:Y
-
LK
addikt
GYEREKEK!!!!!! Az Rtlclub.hu fórumában is megy az alázás!!!!!!!!! :C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C Na ezt már el kell hogy olvassák! A Médiában profikra van szükség nem idiótákra.:))
-
Digital
addikt
Nekem ez jött be naoooon:C:
Még egyszer felhívnánk a figyelmet: senki se próbálja ki! Holnapra minden cementárus táblával jelezze: 14 éven aluliakat betonkészítés céljából cementtel nem szolgálunk ki; hátha valaki léket vág lakása padlóján; vagy készülő házukban Kőműves Kelemenként ezúttal nem feleségét, hanem önmagát fikszálná a falba bele. Aki ezt megteszi, az pedig jótékonyan jár el, nem csak a társadalommal szemben, hanem felszabadít egy neki előkészített ágyat az elmeosztályon.
LOOOOL:C -
Integra
titán
ez nagyon ott van:)
''Mire azonban Marsi Anikónak a kiejtést sikerülne is 64kbyte-os memóriájában rögzíteni, pontosan a Palik által tanított ''hoppácska'' és ''puttyputty'' közé, addigra vágóképbe kerül Gönczi Gábor, aki az eddigi eredményt egy szimpla Davidezéssel kőbe vésés helyett porrá zúzza, hasonlóan a süllyesztést végző munkatárs.'' -
Digital
addikt
Egy kis csemege: [L]http://www.antibulvar.hu/index.php?page=cikkolvas&id=76[/L] Nemtom miért,de szeretem ezt az oldalt! :C:DD
-
Horbal
őstag
Az igazság nem lehet csúnya, legfeljebb fájhat...
Én lemaradtam a kókuszról, mert havernál el kellett pusztítani egy rekesz sört, meg kép pezsgőt mert le akarta olvasztani a frigót, az ember mekkora áldozatokra képes a barátságért...:)
Szegény Anikó miért bántjátok, hiszen annyira tehetséges( hahahahahahahihihihi),
meg szép, meg okos(bruháhaháhiháhu), és intelligencs(vííííhhááááhuhuhiháha)...
Nem tudom min mer egyáltalán felháborodni, különbenis belűlünk (nézőkből) él, nem is tehetné meg szvsz, hogy visszapofázik, mert a vevőnek mindig igaza van, még ha hülye is, le kell nyelni a békát és úgy kell műsort csínálni, meg vezetni, hogy ne legyen kifogás, másrészt ennyi ember egybehangzó véleménye nem lehet csak szemétkedés... -
LK
addikt
Könyörgöm valaki küldje el a Marsi e-mail címére ezt a topicot.:U Légyszi....Az rtlclub honlapján biztos ott van a címe! Én sajana most dolgozom,címét sem tudom még...:F Megnézném,hogy más néven beírna ide hogy milyen csúnya dolgokat mondunk itt róla.
-
mityku
aktív tag
Jaj az a gép überbrutál!!!! :C :C
Állítólag az index fórumán is komolyan ment az alázás!!! Ezért szólt be. Gondoloma ph fórumot nem igazán olvassa, pedig nem ártana neki!!! ;]
''Az őt hülye 3,14csának nevezőknek nem szól be? '' -- ez nagyon LOL!! :DD
Ezt a totyikot nem merték neki biztos megemlíteni!!!! -
simonzé
addikt
Én is lerúgnám az ágyamról, már ha odáig el tudna jutni. Csak fogom a fejem, hogy itt elég sokan egy körre alkalmasnak találnák a hőgyet. Na én nem! Ez egy gizda, mindenütt lapos, végtelenül szerencsétlen picsa. Abszolut nem nőies, ráadásul amikor néz, olyan, mint amikor más hány. Süt róla a butaság. Egy egyszerű tőmondatot nem képes baki nélkül elnyögni. Az meg hogy a ''helység'' és a ''helyiség'' közül a megfelelő szót használják szinte megoldhatatlan kihívást jelent. (Pl. ''Fazekas Róbert mintaadása alatt két orvos tartózkodott folyamatosan a helységben.'' - Mármint Athén területén? :((()
-
simonzé
addikt
Báz Mosquito - majdnem betojtam a Marsitasziklábanbenyomjákadunába c. képnél.
A Kókuszt nem láttam, mint említettem gyakorlatilag nem nézek RTL-t (a TVtuneremen be sincs fogva). Marsi a Dévidfikázókat pöcköle verbálisan? Az őt hülye 3,14csának nevezőknek nem szól be? Ezexerint már ő is tudja... ;]
Utálom szegényt, és bátran vállalom, hogy a szemébe mondjam! -
Digital
addikt
válasz
TudorVigyor
üzenetére
''Valami szépet súgott a fülembe'' hmmm szerintem azt mondta neki a tyúkmutter:''fogd má be a pofffád Te kis kurva! Mingyá beleb@szlak a dunába waze!'' :C:C:C
-
_az
senior tag
hozzátenném:
hhööhöhöhöhöhöhööhöhhöhháháháhááháháháhihihihihihihiheheheheheheheh :DD
Ja, amúgy nem láttam, de el tudom épzelni mi volt. A Merlini gyerer télleg ügyi bűvész, vagy nem is tudom, hogy híjják ezt a fajta szabadulós műfajt.
Csakhogy 1 gyereket tudtommal bebetonozták, majd 10 óráig ott állt. Eztuán 2 percre bedobták a dunába. Ebből tudtommal készült egy 2 órás műsor...
Mint a forma 1. A kedves ''bemondók'' óráko át tudnak beszélni a SEMMMMIRŐL, ez már csak ilyen...
megoldás: kövessétek apéldám, nem kell nézni :DDD -
Petisz84
tag
Az egész olyan színvonaltalan volt, h szerintem az a 2 év amit el*asztak rá időpazarlás volt! Ennyi idő alatt kereshettek volna egy értelmes műsorvezetőt is!
-
Integra
titán
mivel azért valamennyire szorult belém valami jóindulat a marsival szemben, azon gondolkodtam, hogy lehet hogy nem is önszántából igyekezett a végén a pezsgős poharat szerencsétlennek a kezébe erőszakolni...
ugyanis ''lehetséges'' hogy a műsor főszerkesztője üvöltözte a fülébe a mikroporton keresztül hogy: add már a kezébe a poharat te hülye k...a, különben ki vagy rúgva!!!! :))
ha ez így történt, nos, akkor szimpatikus a főszerki... :D
[Szerkesztve] -
Dave™
nagyúr
válasz
Anya-banya
üzenetére
De nem szégyellem lenne a helyes, ne haragudj, bántja a szemem:D
-
joey7
őstag
válasz
Anya-banya
üzenetére
TexT-BoY! jófej mamád van! :DD :C
-
Loretto
veterán
hát nekem is gyanus volt-erre ''após'' hívta fel a figyelmet- egy kérdést tett fel ami igy hangzott: '' Hogy érzi most magát?'' , de mielőtt ezt elmondta volna. jól megnézte a súgólapot.
ehhez minek kellett a lapot nézni? :F -
mityku
aktív tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Hy!!!
Na akkor mikor is lesz a nagy kitörés??????
Az én ''spéci'' betonnomból nem szabadulsz ki!!! :DD :DD
Az összetevők:
brutál csemperagasztó
portland cement (legalább 3 mázsa)
homok
kavics
mész
meg egyéb titkos összetevők!! :C :C
Ebből ha kijössz, akkor a fizetem a köv. kitörésedet is! :DDD -
Dave™
nagyúr
Megnéztem a kókuszt, egy nagy vicc az egész:) Anikó hiába kacsintgat, eláshatja magát - de olyan mélyre, hogy Dévid se tudja onnan kiszedni. Amúgy az indexes cikk (Linked by Lesaux) nagyon ott van, hozták a formájukat:) Érdemes meghallgatni a kókusz nézői kommentjeit is, az első elég tanulságos. Nem tudtam hirtelenjében, hogy a 6. sör csúszott-e le nemrég a torkán, vagy csak szimplán ennyire hátráltatott helyzetű:F Anikó, kész vagy, de én még az ágyamról is lerúgnám (van nekem jobb:DDD)
-
Na vazzer... Ezt nem gondoltam volna! A Fókusz szerint név és arcnélküli hangadó vagyok, például én is. (Pedig nekem nevem is van, és arcom is. Egy intelligencs majom vagyok.) Feltéve ha az Internet alatt a PH-t is értette az Anikó drága. Bár szerintem csak az index vagy az origo fórumát olvasgatják. Esetleg a sajátjukat. /Nem baj, az indexen is beszóltam. :)/
Szóval ez szánalmas. Ahelyett, hogy kiértékelnék a kritikát, levonnák a következtetéseket, egyből vádaskodnak. Nyilvánvaló, hogy maguk is érzik a hozzászólások igazságtartalmát, ezért ugatnak, mint a veszett kutyák. (Amikor a Csisztu elkezdte magyarázni a bizonyítványát, akkor is egyből nyilvánvaló lett, hogy ő van a filmen.) -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Anya-banya
üzenetére
még szerencse hogy teksztbojnak nincsenek ilyen irányú merülési tervei,vagy legalábbis nem tudunk róla.:D
-
Anya-banya
csendes tag
Szép estét Mindenkinek!
Keresgéltem, hogy hol is szidhatnám a tegnapi közvetítést.
Én mint anya jól bemostam volna már a 2. kérdésnél a Marsinak. Persze, ha anyaként ilyen közvetítésre hívnának el sem mennék, nem tudnának annyit fizetni, hogy bármilyen kis veszélynek kitéve, egyenes adásban izguljak a gyerekemért:((. Nem tudom mennyire volt veszélyes a mutatvány, de azt a balfék szervezetlenséget, amikor a legalapvetőbb dolgokra nem gondoltak /takaró, vagy bármi ami melegíthette volna/, ez nem csak nem volt szórakoztató, hanem még kifeljezetten dühített is. Az meg nagyon jól nézett ki, hogy a csónakban az emberek nyagig beöltözve, sapkában a főszereplő meg egy szakadt ruha maradványaiban...
A mikrofon pedig egyenesen katasztrófa volt, ha semmit nem tudott megfogni, ami tényleg látszott is, akkor miből gondolta az a tyúk, hogy a mikrofont majd tudja tartani?
Bocs, hogy így őskövületként írtam, de az itteni hozzászólások nagy részével teljesen egyetértek. -
Mosqu!to
addikt

no comment ;] -
Biff Foot
csendes tag
Ez a Anikó 1 Zéro/0 mindíg is az vót de a nagy osztálytársak össze tartanak Kolasi igazgatóbá, Varnyú Márta, Batik Bandi, Na és Merkúr Anikó megy itt is a tili toli a sok kancsó jókór volt jóhelyen és jó pártban sicc:F
-
harry
veterán
jaj szegény anikó megfagy. és hogy érezheti magád dávid 10perces reptetés után tisztára átázva. biztos örült a hideg pezsgőnek. lol. egy csésze meleg teát meg pokrócot összeszedni nagy mutatvány.
-
mityku
aktív tag
hali!!
Na azt hittem valami komolyabb dolog lesz a fókuszba,de hát kezdetként leparasztozott szinte minket (arcnélküli szemét banda, hogy meri kétségbe vonni a nagy mágus tudását). :DDD
Ja a nagy kulisszatitok, hogy fázott anikó!!! :C :C
''jobban is járnánk, ha bebetonozná magát és a dunába ugrana betonostul Fókuszostúl.''
ez nagyon jó heihachi!!!! :DD :DD
Sajnálom, de ez az igazság kedves Anikó, hogy az ötlet jó volt, de kivitelezés harmat gyenge!!! A konyhában vacsi közbe szinte kitaláltam az egész trükköt (már ahogy én csináltam volna). :Y
Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest