Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz 6030D #201971 üzenetére
Próbáltam a realitások talaján maradni és 10 milla alatt nézelődni. Egyébként meglepődnél, hogy mennyire nem hangos pályán a Passat. Nyilván van nála is csendesebb, de mindent a helyén kell kezelni.
(#201972) brumi1024: Meg lehet írni az 1,4-et is úgy már a GTE-ben. Van pár vadállat akik csináltak már ilyet a nemzetközi csoportban. Mindamellett jó nagy baromságnak tartom, hogy vesz egy csendes hibridet valaki amiből kiüti a hibrid módot és jó hangossá teszi.
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
nagyúr
"...kérdés, hogy a 2 literes benzin milyen a pályán?" - 140km/h-ig az eddigi leghalkabb autóm a 330e - pedig volt már Lexusom is! Szélzaj/motorzaj alig van, csak a 19-es kerekek "zajosak" valamennyire. Gondolom ebben jelentősen közrejátszik az akusztikus üvegezés, illetve az alacsony cw érték is (0,23). Szval a durrogó kipufogón kívül valószínűleg minden kritériumodnak megfelelne egy ilyen autó.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Csatlakozom a többiekhez, illetve egyszer ha lesz topiktali és tudunk menni a pluginekkel, nagyon szívesen megmutatjuk őket neked!
Öregemnek Mercijei voltak az elmúlt 15 évben (2db ), eddig azt hittem azok viszik a prímet, bár a Focust is dícsérte csendességben, de a BMW az más kávéház.
Sajnos Passathoz nem volt szerencsém, de nem hiszem, hogy sokkal zajosabb lenne, az is német utazóautó.
Plusz H. Ezredes elmondása szerint eme 530e olyan szinten jól és hálásan tuningolható, hogy a számomra már így is "letépi a fejem sport módban" leszakítja mindenem IS lehet.
Cserébe eljárok városban csendben nyugalomban, pályán majd tesztelem, de szerintem 7-8l körül fog enni, ami egy ekkora dögtől nekem több mint OK.
És akkor még nem ültünk a többi prémiumnak nevezett gyártó autóiban.
Plusz a friss G30-ból már van 545e a hathengeres benyással. (ez egy távlati tervem lesz, én már látom )#201981ziyan: El kéne már terjednie annak a rohadt fúziós erőműnek
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest