Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
válasz tototos #290918 üzenetére
VOlvotól félek kicsit amióta sárga a background.
Atávolkeleti autók között kevés van ami megfelel az ízlésünknek, a prius pl nekünk pici. Meg hát nem sokban van pl éjjellátó ami meg jó lenne mert már kétszer mentett meg őzike gázolástól.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Kickass
őstag
válasz tototos #290969 üzenetére
Nem ez volt a kérdés
Hanem eladásnál milyen alku reális erre hivatkozva.Egyébként szvsz nem kellene az egész elemet fényezni, a horzsolás nagy részét egy polír kihozná, csak a lepattant festék körül kellene ‘megködölni’. Csinálnék képet, de garázsban falnál áll az autó, most emiatt nincs kedvem kiállni.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz tototos #291124 üzenetére
Egy kúton elfogy az üzemanyag, akkor még eldöntöd, hogy maradt-e annyi, hogy a következőig elgurulj és ott szinte biztos, hogy lesz. Egy elektromos töltőnél ha sor van, szinte biztos, hogy a következőnél is az lesz. Cserébe a sor gyorsabban halad, mint a tartálykocsi.
Ezért is szeretem a dízelt: nem illik negyed tank alá kijárni, de ilyen esetben az még vagy 200 km, ha muszáj lenne...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
szőröscica
addikt
válasz tototos #291355 üzenetére
Sokan parkolóbérlet helyett vesznek PHEV-et, ha megszűnik Bp-n az ingyen parkolás, szerintem a kereslet csökkenni fog. Nem hinném, hogy valaki emiatt eladná, de biztos, hogy kevesebb vevő lesz a komplikáltabb technikára.
Én 5 évet jártam Amperával, és nagyon bejön az elektromobilitás, de ha nem lenne zöld rendszámos kedvezmény, eszembe nem jutna pl. 530e-t venni 530i helyett.
-
Kickass
őstag
válasz tototos #291355 üzenetére
&többiek
Szimplán a kedvezmények megvonása miatt számítok erre. Nem gondolom, hogy szignifikáns, de százezrekben mérhető lesz.
A prius hype-t én se értem.Qru: Blob/Bugeyenál már a kasztni zavarna. Meg egy ilyen idős autóval poén elmenni a Mátrába, de Spanyolországba nem biztos hogy elindulnék vele.
-
brumi1024
veterán
válasz tototos #291372 üzenetére
Amiknél én számítok esésre az adózás miatt megvett nagy köbcentis/soha fel nem töltött hibridek amik zöld rendszám nélkül elvesztik az előnyüket.
Szerintem a soha nem toltott hibrid inkabb a ceges autokra jellemzo, ahol a ceg allja az uzemanyagot es a felhasznalot kozvetlenul nem erinti az adokedvezmenyek elvesztese. Ha valaki sajat dontese alapjan, sajat penzbol megvette 3-4-5 millios felarral a plugint akkor valoszinuleg megprobalja kihasznalni az elonyeit.
-
nagyúr
-
addikt
válasz tototos #291839 üzenetére
semennyit nem vesz el a hideg motortól, mert amíg nem elég meleg a motor annyira, amennyire szeretné a rendszer, addig csak a benzin megy
pedig hidd el, szuper óvatosan vezetek“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
sagesz93
addikt
válasz tototos #291842 üzenetére
Ha szabadban állna a kocsi, hosszú állás után hidegindításkor azonnal durrantja be a motort.(kb 5-10 fok körül/alatt kezdi el csinálni így, akkor onnantól egyből a fogyi +1 liter ) Kb 2 percig járatja bárhogy is mész vele, aztán leállítja, ha bír akksival menni. De ha megy a fűtés akkor jár a motor is mindenképp.
Nyáron amikor éjjel 20-25 fok van, simán el tudok indulni úgy, hogy az utcánkban végig villannyal megyek.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz tototos #291842 üzenetére
ez az első telem a Lexus-al, és egyszer sem tapasztaltam (vagy láttam a műszerfalon) hogy akár csak rásegítene a villanymotor. az meg, hogy konkrétan azzal menjen CSAK, az teljesen kizárt, azt csak üzemmeleg motorral hajlandó megtenni. van ugyan benne egy "EV Mode" gomb, amivel 30km/h-ig kikényszeríthetem az EV haladást, de hideg reggeleken egyszerűen azt mondja, hogy a "hibrid rendszer nem áll készen" és dafke beindítja a benzin motort.
nekem kinn áll az utcán sajna, mert a garázsban az asszony autója van#291843 Tom1939 igen, a fűtésben biztosan segít, mert nagyon hamar melegszik az autó, a dízel Skodához képest, ami 10km után kezdett csak meleget fújni ez tiszta felüdülés, hogy az utca sarokra érve már meleg jön a szellőzőből. szerk: sőt azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a motort is melegíti valahogy, mert az üzemi hőfokot is irreálisan gyorsan éri el a motor, úgy nagyjából 1km megtétele után a vízhőfok középen van.
[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
szőröscica
addikt
válasz tototos #291980 üzenetére
En a SUV kategoriat sem, hacsak nem faj a hata az illetonek vagy nem jar annyira rossz utakon, hogy kell a nagyobb hasmagassag. De autot nem csak racionalis ervek alapjan valaszt az ember, szoval ha a SUV tetszik, hat vegyenek azt.
En rajottem, hogy a vegleteket szeretem: vagy egy igazi tankot vagy egy kicsi, konnyu es eros autot. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tototos #291984 üzenetére
Mivel egymás közt vagyunk elárulom nektek az én érveimet amiért Kugát választottam.
Első sorban azért, mert szívóbenzin motoros Fordot szerettem volna. Egyedül Kuga hibrid ilyen Fordnál.
Másodsorban a Focus (legalábbis az előző évjárat) ablakai elég kicsik. Alig látni ki belőle. SUV nagyon jól megoldja ezt a problémát, egészen addig míg nem minden autó SUV lesz az utakon (de ilyen sosem lesz).⭐ Stella
-
-
Reggie0
félisten
válasz tototos #292245 üzenetére
Szerintem az mar reg elveszett ember, aki az ido miatt megy gyorsan Jellemzoen balesetet is a sietok szenvednek, mert amugy nincsenek hozzaszokva a sebesseghez.
#292242Qru: En allandoan kapom, szerintem inkabb a kocsi formaja miatt van(es a kis legellenallas miatt). A kocsi eleje mar ugy nez ki mint egy capa orra.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tototos #292245 üzenetére
Egy Prius amúgy sem csábít száguldozásra. Általában én is a 120-at célzom be mert felette erős a szélzaj ami főleg hosszú távon fárasztó. Gyorsabban meg csak akkor ha sietek. Múltkor pl időre kellett menni egy helyre és persze késésben voltunk egy útépítés miatt. Na ott azért kikormoltam a gépet.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Honor Magic7 Lite lesz az X9c-ből
- Azonnali processzoros kérdések órája
- PH! aranyköpések
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja