Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Van itt 6700XT tulaj Hiveos alatt? Kéne egy kis segítség beraktam a rigbe a kártyát fel is ismeri rendesen, de egyszerűen nem akar elindulni 0 mh/s.
A többi vga megy szépen, de ez nem. Phoenixminerrel menne a móka.
Ötlet? Kell vmi extra beállítás neki? Vagy újabb driver? De gondolom ha driver lenne a gond, akkor fel sem ismerné, nem?
-
SzlobiG
félisten
Hát ez szívat engem rendesen.
Újra húztam a hiveot, de úgy látszik feleslegesen, mert Phoenixminerrel továbbra sem megy a 6700XT, csak teamredminerrel sikerült beindítani. Viszont itt a többi vga kevesebbet tud, mert egyenlőre az rxboostot se sikerül beállítani, na meg a -gt parancsot se ami a phoenixnél volt.
Mi lehet vajon a phoenix baja, nem isermi a 6700xt-t?
Valaki aki vágja a reamredminert tudna segíteni, hogyan lehet többet kihozni az RX580-ból? Mert ezt egyáltalán nem ismerem, se a parancsokat.
Mod: Nah rxboost megvan, de még mindig hiányzik a phenixminerből -gt parancs ami még hozott kicsit. Erre ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz animatrix11 #69655 üzenetére
3090 a lehető legrosszabb választás, ahogy koxx mondja azt ilyen melegbe szobába még klíma mellett is necces lehűteni. 3060 Ti/3070 a legjobb választás főleg a 3 ventis verziók azok még viszonlyag halkan tudnak üzemelni, de szobába oda is kelleni fog a klíma másképp kibírhatatlan meleg lesz. A 3080 is még jó lehet, ha tudsz szerezni.
Amúgy aprón simán beszerezhetőek amiket keresel...
3080 FE se a legjobb választás, újrapadozás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz animatrix11 #69662 üzenetére
Hát, akkor még számolgass bőszen. Tegyük fel 500k-ért tudsz szerezni 3080 FE-t a jelenlegi árfolyammal számolva minimum 10 hónap a megtérülés.
Ugye az tiszta sor, hogy ez lehet több is és kevesebb is...
És akkor még a rig nincs megépítve, bekonfigolva, megfelelően elhelyezve, karbantartva.Nem akarom a kedved elvenni a te pénzed, csak legyél tisztába ezekkel, mert több buktató is van.
-
SzlobiG
félisten
EVGA RTX 3080 XC3-al kapar itt valaki? A memória hogy bírja rajta?
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
válasz pn4hvq #70144 üzenetére
Kíváncsi leszek ennek hatására megint csökkeni fog-e a global hash, mert a 4.6 dollár/100mhs igenkarcsúnak hangzik, amikor jött a nagy esés hirtelen menekülni kezdtek jó páran tele volt az apró eladó rigekkel meg VGA-val, aztán most pár hete kiürült az emelkedés hatására.
Érdekes hetek elé nézünk, pláne ha az árfolyam benézne megint 2k alá.
-
SzlobiG
félisten
Szépen kilőtt megint, asszem várhatok még a 40-es Gwei-re, hogy kiutalja, mert per pill 120.
Viszont most megint volt egy nagyobb kiugrás hiába az eip, igaz közel se akkora mint előtte...
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Ismét átléptük a 3000-et.
-
SzlobiG
félisten
Én ebbe a 6600XT-be nem látok olyan nagy rációt oké 30-35 Mhs kicsi fogyival, de sok kéne belőle, hogy legyen is mellette teljesítmény pláne így eip után.
Legalább egy 12 vga-s rig lenne belőle jó, de cirka 200k-s áron nekem biztos nem kéne.
-
SzlobiG
félisten
válasz Shkiz0 #70620 üzenetére
Én nem gondolkozok új kártyákba, ezáltal számomra a 6600Xt 200k-s ára nem opció a teljesítménye szempontjából, mert egy majd felennyiért vásárolt használt kártya ugyanezt a teljesítményt tudja. (tudom dupla ekkora fogyival)
Pl a te esetedbe is tuti a 3090-et választanám pláne hogy aprón kapni 700k alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest