Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz aerosmith #54410 üzenetére
Ahogy lényegében írták már előttem,teljesen játékfüggő a dolog.Nyilván ne Cyberpunkot tolj mellé.
Sima kis wowozás alatt miközben megy egy youtube beszélgetős a háttérben, a kimaxolt 100 körüli MH leesik 60-70 közé. A rengeteg procimag és memória mellett semmi akadást nem okoz, ezért miért ne hagynám aktívan? Ugyanez igaz lehet régebbi játékoknál, egy jó kis HoMM 3 sosem unalmas.Annyi a lényeg, hogy a "ha bányászol, semmi mást nem lehet csinálni" kijelentés ilyen sarkított formában nem pontos.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
kzkz
őstag
válasz aerosmith #54356 üzenetére
A 3070 hashrate-je hogy-hogy csak így agyontuningolva éri el a 60-at?
Eszerint 61,8 lenne alapjáraton.
Mondjuk nekem is 60 alatt volt bőven, de órajelállítás után (-500/+1500) most 63,7-et mutat. A power limit miért 140%? Nálam 64, meg a hőfok is ennyi egy zárt, de ventikkel teli házban. -
kzkz
őstag
válasz aerosmith #54708 üzenetére
Hát most elgondolkodtam, hogy az eddigi egy gép mindent ellát funkciót mégis hanyagolom, és a fileszerver, fűtés, router funkciókra marad a szerver gép, a játék/bányára meg egy másik, és abban lesz mindhárom kártya. Csak kell építeni egy rig-et, mert a harmadik kártyát már nem tudom gyorskötözővel sehova elhelyezni
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz aerosmith #54904 üzenetére
Nekem havi 124 euro lesz a villany 550w al. Viszont ez nagyon erdekelne hogy tudsz 2200 -2400 at tolni rajtuk meg ez milyen progi?
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
-
-
-
Frozen
addikt
válasz aerosmith #55393 üzenetére
De igen arra gondolok én ugy használom. ( Igazából az a dugó csak rövidre zár jobb mint egy buherált gémkapocs vagy drót.)
Hogy a tápon ha semilyen fogyasztó nincs akkor tönkremehet hogy ez mennyire legenda és mennyire nem az nem tudom egy ideje nem vagyok képben. Viszont az tuti hogy ha megy és semmi nem használja el az áramot az valamivé át fog alakulni "fizika energia nem vész el csak átalakul" és ha megy a táp valamennyit tuti fel fog venni hiszen olyan hogy bekapcsolt állapotban szinte semmi áramot ne vegyen fel lehetetlen.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Dare2Live
félisten
válasz aerosmith #55796 üzenetére
120wattal sztem 55 körül lehet. 130wattal 59es PLen tudja a 63+t.
memo 1h alapján bírja az 1500öt amit fura. Mégfurább, hogy cct hiába veszem vissza minre -502 semmi sem történik. Visszavettem végül 1400ra még bejáratós a kari. [link]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
ferni
őstag
válasz aerosmith #55799 üzenetére
Egy egyszerű switch van csak beépítve, hogy a modemből direktbe lejövő UTP szét legyen osztva, kétlem, hogy az bekavarhatna.
Mókoljak akkor a modem beállításaiban, hátha ott van a bibi valahol?
Full egyszerű a helyzet, net, nem lett rajta mókolva semmi és ez a helyzet és nem értem.
Sajna ennyire nem értek hozzá, hogy subnet meg route. -
kzkz
őstag
válasz aerosmith #55817 üzenetére
V6-ot lehetett tegnap rendelni a PCX-nél szerdai szállítással, olcsóbban, mint amiért a hardveraprón van használtan.
Én már egy hete hiába írok bárkinek a hardveraprón, még válaszolni is csak a harmada képes. Aki meg megígéri, hogy másnap menjek 4-re érte, de előtte hívjam fel, az persze nem veszi fel, majd ma közli, hogy nagyon elfoglalt volt, de arra azért volt ideje, hogy amit nekem ígért azt másnak eladja...
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz aerosmith #55850 üzenetére
Az előtt sem ment amúgy meg itt javasolta valaki. ( És 1 riser vége lett vele megtakaritva meg 1 slot ) a tobbi slot amihez nem ert a cuc az sem jo meg ahogy irtam elotte sem. Szoval ez megint olyan mint amit fent irtam valamit mondani kell. [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Igy nez ki a bios[ Szerkesztve ]
-
prmcsk
addikt
válasz aerosmith #55850 üzenetére
Komolyan kérdem. Mi bajod a féktisztítóval, (mert én tanácsoltam neki), csak hogy tanuljak ?
Mi a negatívuma szerinted, az elektronikában ? Tehát, miért ne ?
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
madpapa
senior tag
válasz aerosmith #56068 üzenetére
Bekapcsolásnál nem lesz semmi. Ha netalán a nagytudású el tudja majd indítani, és rázuhan a teher a tápra, a túlterhelésvédelem leviszi a tápokat. Mert így egy tápra 3 kártyát fog rákötni és az terhelésen 900-1000W körül fog fogyasztani. Szerinted?
De ha valamihez nem értek mert sík hülye vagyok, akkor fogadok szakembert és kifizetem. Főleg így, hogy 6 milla értékű kártyával gurigázik? Felelős gondolkodás ez? Agyrém. De majd jön ide nyígni, és teli lesz spammelve a fórum Gizike hülyeségeivel. -
Frozen
addikt
válasz aerosmith #56435 üzenetére
De viszont ezt a gpu ra paszta helyett csak meretre kell vagni es korbe ragasztani hogy ne erintkezen massal. ( Ha tilos lenne a 2080 ti hez sem arulnak a casekingnel) csak gondosan kell alkalmazni.
Memoriara meg a 12.8 as hoparna eben egyetertek hatra ugyan ilyen 2-3mmHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Politika
- Microsoft Excel topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest