- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezek amiket írtak jók vagy xp cd butul konzolba beír: fixmbr majd bebutulod cd-ről a knoppixot. majd konzolba beírod. dd if=/dev/hda3 (na igen ha hda akkor hda ha sda akkor az sda /mnt -ben és aztány egy szám, hogy melyik partició annak a száma. pl. nekem 3 partició c, d, és a linux akkor nekem hda 3 mert uhut használok de ha suse akkor sda (tuttommal pliz linuxguruk javítsatok ki ha noincs igazam) az tán mellé spész: of=/media/floppy/bootsek.lin bs=512 count=1tehát egyben:
dd if=/dev/hda3 of=/media/floppy/bootsek.lin bs=512 count=1
akkor most fllopyra kiírt egy filet. azt bemásolod gyökér c és a boot.ini szerkeszd így:
c:\bootsek.lin=''Knoppix Linux'' a legalsó sor a boot.ini -ben. én így töltöm az xp-t és a linuxot. ez a wines bootprogi.
forrás: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest