- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezek amiket írtak jók vagy xp cd butul konzolba beír: fixmbr majd bebutulod cd-ről a knoppixot. majd konzolba beírod. dd if=/dev/hda3 (na igen ha hda akkor hda ha sda akkor az sda /mnt -ben és aztány egy szám, hogy melyik partició annak a száma. pl. nekem 3 partició c, d, és a linux akkor nekem hda 3 mert uhut használok de ha suse akkor sda (tuttommal pliz linuxguruk javítsatok ki ha noincs igazam) az tán mellé spész: of=/media/floppy/bootsek.lin bs=512 count=1tehát egyben:
dd if=/dev/hda3 of=/media/floppy/bootsek.lin bs=512 count=1
akkor most fllopyra kiírt egy filet. azt bemásolod gyökér c és a boot.ini szerkeszd így:
c:\bootsek.lin=''Knoppix Linux'' a legalsó sor a boot.ini -ben. én így töltöm az xp-t és a linuxot. ez a wines bootprogi.
forrás: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest