Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Persze, abból szedtem le a Cinnamont. De megvan a Mate is, majd ránézek azzal holnap. Ahol kiválasztom, hogy mit akarok kezdeni, odáig van kép. Utána hallom, hogy feláll a live OS, de nincs kép, monitoron nem támogatott felbontás szöveg. 1024+ lenne az alapértelmezett? Nem hinném. Esetleg az kavarhat be, hogy a másodlagos kimeneten van a monitor, lévén a laptop kijelzője le van kötve? W7 alapból klón asztalra dobott, belőttem elsődlegesnek és megy.
-
Speed®
titán
Amilo Li3710 - Mint Cinnamon 0:1.
Live indulásakor sötét kép, nem támogatott felbontás. Igaz, hogy egy ócska 15"/1024es külső kijelzővel futottam neki, mert a gép kijelzője offos, de előtte W7 ment gond nélkül, gondoltam ez is fog. Hol a hiba? GMA4500MHD, nem szereti esetleg és próbálkozzak Mate verzióval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De azért köszi.
Rowon