Hirdetés
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Szívni mindennel lehet, de jobb egy kezdőnél ezt minimumra szorítani. Ha mindjárt mentás cinmanóval kezdtél volna, akkor még szívni sem kellett volna ahhoz, hogy lásd a winre többet nem lesz szükséged. Utána járni mindenképp kell dolgoknak, ha rolling, ha nem az adott disztró, mert eltörhetnek dolgok frissítéskor, szükség lehet eltérő konfigurálásra, akkor meg nem árt tisztában lenni az alapokkal.
Az értem, hogy tanulásról volt szó, de ahhoz mégis az hozza meg a kedvet, ha alapvetően nem kell semmivel szívni, kihívások lehetnek akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Spórolós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Futás, futópályák
- Autós topik
- BestBuy topik
- Szombati hardverbüfé
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon