Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JuniorII
csendes tag
Sziasztok.
Akkor most az LM660-al lehet rögzíteni a tv-adásokat? UPC Media Card-al akarom használni, de a rögzítésről nem mondanék le.
Használja/próbálta valaki 2,5" HDD-vel? Vagy jobban szereti a 3,5"-t külső táppal?
Köszi előre is.... -
JuniorII
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudjátok véletlenül, hogy pl a Saturnban az LG tévéken játszott Demo miért jobb mint amit itthon nézek?
Az LG_CINEMA_3D_DEMO_SBS_1080P_AC3_BLUESEAN.ts-t nézem egy Asus O!Play tv-pro-n USB 3.0-n keresztül. A vadászrepülő a Saturnban "kijött" a tévéből. Itthon egy kicsit sem akar.
Egyéb 3d filmek esetében sem tapasztalok megfelelő térhatást. A képnek mélysége van de "kijönni a tévéből" egyik sem akar.
Van ötletetek? Köszi előre is! -
JuniorII
csendes tag
-
JuniorII
csendes tag
Sziasztok.
A böngészőn betöltve és a youtube appon keresztül betöltve is akadozik a videó. Nem csak a 3D hanem a nagyobb felbontású 2D is.
Néha megy pár percig, aztán megakad vagy megáll.
A 3D World kezdőképén lévő videókra kattintva továbblép a Please wear your 3d glasses...... képre és ott lefagy.
Ha még ehhez hozzáveszem azt, hogy a 3D-nek csak mélysége van, tehát nem jönnek ki a képek rendesen (bár a pénz kicsit kijött, de nem az arcomba), akkor lehet, hogy valami gond van a tévével! Mit gondoltok?
Üdv -
JuniorII
csendes tag
Sziasztok.
Összeírtam a gondjaimat a tévével kapcsolatban.
Ha valakinek produkálja valamelyiket legyen szíves írja meg nekem.
Egy LM660s-ről van szó. Bármilyen tanácsot, segítséget elfogadok.
Köszönöm előre is!Hibalista:
-DVR tekerésnél nem megy a kép. Vagy visszaugrik az elejére vagy csak megáll a kép. (néha jó)
-Youtube videó akadozik, megáll, kilép (a földhurok dolgot ma fogom megpróbálni)
- 3D World kezdőképének a videóinál nem indul a lejátszás. Lefagy a "Please wear your 3D glasses....." képernyőnél. A 3D Worldbe belép ahol a TOP 5 is van. Azok mennek is.
- a 3D-nek inkább csak mélysége van. A képből nem nagyon jönnek ki a dolgok. Ami mégis, az nem valami élvezhető. (meg sem közelíti a bolti tévéken látott minőséget)
-DVR felvétel közben ha kikapcsolom a tévét a háttérben megy tovább a hang.
- DVR: felvétel megy....másnap nincs a listában felvett anyag.
-
JuniorII
csendes tag
válasz Azurooandrew #11689 üzenetére
Helló.
Köszi, hogy reagáltál....
A DVR lehet, hogy rendbe jött. Csináltam egy gyári visszaállítást és azóta nincs vele gond, de a többi hiba még ezután is fenáll.
"Bevilágítás kapcsán mit tapasztaltatok van felhő, mennyire zavaró a széleken?"
Engem nem zavar. Néha tapasztalom a leírtakat, de elviselem."Nem tudsz javítani azzal a 3D beállítással/hangolással rajta ami korábban már szóba került az új modellek kapcsán ? "
Konkrétan mire gondolsz? Nem találok ezzel kapcs. dolgokat.
Köszi még egyszer.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
JuniorII
csendes tag
-
JuniorII
csendes tag
Sziasztok.
Tud valaki valamit a frissítésről? (LM 660)
Ver.04.01.27Üdv
-
JuniorII
csendes tag
Sziasztok
Lehet, hogy már volt róla szó, de nincs időm keresgélni.
Találkoztatok olyannal, hogy a gyári szemüvegek közül egyikkel sem élvezhető a 3D? A kép nem jön ki..., szellemképes és nem túl jók a színek.
Fél év alatt beletörődtem, hogy nem is olyan jó a TV-m mint amilyen az üzletben volt. Aztán kezembe került egy mozis 3D szemüveg és lám...csoda történt. A színek jók és a vadászrepülő orrát is szinte meg tudom érinteni annyira kijön a képből.
A tévéhez kaptam 7db szemüveget ami 3 különböző típus és egyik sem jó. Bezzeg a szar mozissal tökéletes a 3D is.
Mit szóltok? Találkoztatok ilyennel?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest