Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz kiskakas #96145 üzenetére
A Serviio, Plex, Emby, esetleg UMS.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Hunreal
tag
válasz kiskakas #97487 üzenetére
Szia!
Nálam is ez van. Nem tudok semmilyen appot letölteni, sőt a jogi nyilatkozatot sem tölti le, így egyik app sem megy. Áramtalanítottam, próbáltam vezetéken, wifin, mobilnetet, sőt a tv DNS-t is 8.8.8.8-ra tettem, de semmi. Reseteltem a tv-t vagy 8x, de már a legelején a konfigurációnál a jogi nyilatkozaton elhasal.
Ezt (link) találtam most, elvileg globális probléma.
-
Tigerclaw
nagyúr
-
blakey
titán
válasz kiskakas #97505 üzenetére
A HDMI kábeleknek manapság már elég nagy adatmennyiséget kell átvinniük, tehát egy UHD, HDR, többcsatornás HD vagy LPCM hangokhoz már illik megfelelő kábelt venni és ha 10m-ről van szó akkor bizony mélyen zsebbe kell nyúlni, egyelőre, mert garantálni kell azon a hosszon is az adatátvitelt. Régi TV-d maximum FHD volt, oda nem kellett a 4K, HDR, stb. A HDMI kábelek árát nem minden esetben a márka határozza meg hanem az, hogy az adott hosszon mit tud átvinni és mindig ezt kell figyelni.
#97506) catlaca
Én a digis beltérihez egy olcsó 10méteres gembird nevű madzagot vettem 2500-ért, tökéletesen működik a két éves UJ635v-vel. - mert nem kell UHD/HDR stb-t átvinnie, egy normális 4K képes lejátszóval már gondjaid lennének.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala