Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz #16729600 #30759 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett.
Adott lesz majd a tv, ami arc képes, és elmondásod szerint ki tudja küldeni az érintetlen hd hangot hdmi-n keresztül, ha esetleg belső lejátszó találkozna egy ilyennel.
Aztán adott egy erősítő, ami fel is tudja dolgozni a hd hangokat, de nem arc képes.Az erősítő jelenleg optikával van összekötve a mostani tv-vel (60ld550), és arra kiadja a dd és aac hangokat rendesen, de dts-t nem, mert a tv nem ismeri.
Ha megjön az új, akkor ha jól értem, a hd hangot sehogy sem tudom kiküldeni az erősítőnek, mert az optika nem tudja (bár lesz végre dts, gondolom ezt rendesen, 5.1-ként küldi ki), a hdmi meg zavaros.
Mert ha arcot szeretnék, akkor két hdmi-vel kell a tv-re kötnöm az erősítőt (ugye van a rendes kimenet, amit most is használok, de mivel az nem arc kompatibilis, ezért ha arcot szeretnék, akkor +1hdmi az erősítő egyik bemenetére), de ezzel kb adtam a szarnak egy pofont, mert hd hangot így se fogok tudni kiküldeni, mert a netes leírások szerint az arc nem kompatibilis a hd hangokkal, tehát akkor erre marad a jól bevált optika, a hd hangok meg maradnak az r6s-nek, mint eddig is.Vagy valamit rosszul értettem?
Amúgy, la620s-en lg oldal szerint van usb 3-as csatlakozó.
Na most nekem van két usb 3-s pendriveom, mind a kettő 64gb-s, az egyik 50mb/s-el ír, a másik 190mb/s-el (ezt a pc-k ssd-nek szokták érzékelni), a jelenlegi tv-kkel kompatibilisek, de vajon az la620s-nél használható dvr-hez, vagy mindenképpen hdd kell neki?Ja, meg a boltba LG AGF215 szemüveget ajánlottak hozzá olcsó, ez jobb, vagy rossza, mint az lg oldalán szereplő f315ös?
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.