Hirdetés

2024. február 28., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) #21221888


#21221888
törölt tag

Fu, kikapcsolt mobilnettel, meg wifivel teszteltem a dolgot, hát ezt nem nagyon sikerült jól átgondolniuk :D Erre gyorsan jönni fog a frissítés, így nem maradhat.

(#2) Toltotollkin


Toltotollkin
junior tag

Én annak örülnék ha a Youtube és a Yt Music elválnának egymástól. Kifejezetten nem tetszik, hogy a Youtube felületén látom a Yt Music playlistjeimet és még véletlenül videókat is tudok hozzáadni. Ezen felül nagyon örülnék ha a YT Musicból úgy ahogy van lehetőségem lenne kikapcsolni a videós tartalmakat. Ha klippeket meg Kis Pisták által felrakott szutyok minőségű dalakokat akarok hallgatni akkor nem a YT Musicot nyitom meg.

Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak. Oscar Wilde

(#3) Ixion77


Ixion77
őstag

Nemrég találtam rá a Youtube Musicra amikor hozzám vágták a Youtube premium részeként. Igen nagy a választék, jók az ajánlásai is. Nálunk ráadásul nagyon olcsó. Nekem legalábbis 1790 Ft/hó áron ajánlotta be magát Youtube-bal együtt. Amennyiért szerintem bőven megéri, mivel én szinte kizárólag Youtube videókat nézek "TV-zés" gyanánt. Máshol messze nincs ennyi ismeretterjesztő videó.
Ez a bug kb. nem változtat semmit ezen. Ha nem működne az offline lejátszás egyáltalán, attól se változna a véleményem hogy ez az előfizetés éri meg a legjobban.
Európában 12 euró/hó szokott lenni, annyit mondjuk már nem biztos hogy adnék érte.

"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

(#4) kóóó


kóóó
aktív tag

Arra nincs valakinek megoldása, hogy a kedvelt videók közt rengeteg törölt van.
Honnan tudnám meg, hogy mik voltak azok, hogy megtudjam újból mashelyen keresni és bekedvelni :F :F

Üdv.: kóóó!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.