Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Új vagyok még a LoL-ban, néhány napja játszok csupán, eddig nagyon tetszik. Lassacskán gyűlik az IP is, de még nincs túl nagy tapasztalatom a karakterek terén, ezért nem tudom melyik Champion-t oldjam majd fel belőle.
Ti mit tanácsoltok, mivel kezdjek amivel jól bele lehet rázódni a játékba?
Illetve a Masteries pontok terén lenne még kérdésem. Milyen elv alapján osztogassam el a pontokat, vagy hol találok ehhez segítséget, hogy a legjobbat hozzam ki egy adott karakterből?
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
December közepe óta játszom a LoL-lal. Most megvolt az első pentám normal game-ben, Master Yi-vel. (volt már egy korábban Akali-val, de az csak botok ellen)
A kérdésem az lenne, hogy mennyire éri meg Master Yi-vel játszani? Mármint eléggé szeretek vele menni, általában jól is megy vele. Későbbiekben jó lehet rankedezni, vagy őt nem szokták vinni annyira?
Summoner's Rift-en ilyen buildot csináltam most neki:
Lett még volna ide egy Ghostblade is. Ez nagyjából jó, vagy mit javasoltok?
Valamint ha nem Master Yi-t ajánlanátok rankedre akkor az alábbi hősok közül melyikre gyúrjak rá? (ezek vannak meg eddig)
-Katarina
-Hecarim
-Ashe
-Garen
-Akali
-Gragas
-Talon
-Pantheon
-Jax
+
-Master Yi -
bajaki
őstag
válasz sutyesz96 #27933 üzenetére
Nem így volt sorrendben.
Top-on voltam, Fiora és Xin ellen.
Az első volt a Stattik, aztán Hydra, Bloodshifter, Graves, Infinity és lett volna még egy Ghostblade, csak arra már nem volt idő. Egyelőre csak próbálgatom, szóval nem tudom mennyire jó így. Ezért is írtam ide, várom a tanácsokat mint kezdő játékos. -
bajaki
őstag
válasz ClydeBeka2 #27936 üzenetére
Haha, tényleg. Nem tudom miért azt írtam, illetve miért maradt meg a fejemben így. Fel sem tűnt, hogy nincs értelme.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Már a 3. hete csinálja velem e a launcher, hogy ha frissítés van akkor elkezdi tölteni a fájlokat, majd kiírja, hogy meghatározatlan hiba történt majd nem tölt tovább. Csak a kilépés segít ilyenkor. újra belépek és elkezdi vizsgálni a fájlokat, de nem tölt semmit. Vártam már rá több órát, nem oldotta meg, nem töltött le semmit, csak a fájlokat vizsgálja annyi idő alatt meg letöltöm újra a játékot.
Nektek nem csinál ilyet? Mit tudok ezzel kezdni? Minden héten töltsem le újra a játékot? Marha jó....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- BMW topik
- Kriptovaluták és az adózás
- Wise (ex-TransferWise)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szemüveges topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- eBay
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest