Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
~1400-as elo-n ne is számíts rá, plusz aki csak azért megy supportnak, mert ő a last pick, és nem akarja, hogy reportolják, az pont le fogja szarni, hogy mi van a wardokkal, csak azért vesz, hogy ne sírjanak a csapattársai.
neutral campek timerjeit meg főleg junglernek illene tudni. (mondjuk dragont meg baront nem árt ha tudja a support is)
plusz attól még hogy nem írja be chatbe, lehet hogy figyel rá. -
superecneB
őstag
Hát én kurva szar support vagyok, de ezeket nem support ként is be szoktam írni ez szerintem tök alap, és azt vettem észre hogy ha én elkezdem írni, akkor a társak is jellemzően a jungler átveszik és ők is írják. Nem support poszton is fontos a junglernek tudtára adni hogy mondjuk 12:14 nél tűnik el a ward a bokorból és jöhet... Sajnos ehhez nem mindenki nőtt fel
#4100: esetleg ventrin/ts/bármin megdumálják...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest