Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz buttmaki #10123 üzenetére
Igen, oda kell dugni a kábelt a TV kártyán! Az alaplapon nem feltétlen van ugyan ilyen csatlakozó, én a képen nem látok, de nézd át alaposan, van hogy nincs körülütte műanyag, csak 4 tüske áll ki. Iletve lehet más fajta csatlakozó is, amibe a képen lévő fehér megy: [link] De sok újabb alaplapon egyáltalán nincs ez a csatlakozó. Én ezt úgy oldottam meg, hogy elvágtam egy jack kábelt amin dugó van, meg egy ilyen kábelt (CD audio kábel néven is fut, régen ezzel is össz kellett a cd meghajtót az alaplappal kötni), és összekötöttem a kettőt. Fekete a test/árnyékolás a 2 szín meg a jacken szintén a 2 szín (jobb-bal hang). Az így kapott kábelt kivezettem egy üres pci helyen és bedugtam a kék csatlakozóba (bemenet).
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Filmvilág
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OTP Bank topic
- Sorozatok
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest