Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz masterof #45348 üzenetére

Widget:lényegében nem több mint 1 ikon a sz.gép asztalodon rányomsz és csak arra mész rá.Pl ittt Youtube és csak azt éred el a teljes net helyett
    Dnla: hálózat amire a tv-t rákötheted és megoszthatod rajta a gépröl vagy amit ráköötöttél pl külsö viinyó a tartalmakat,pl.kép,film.Ha nem teljesen jol tudom,vki kijavit.

[ Szerkesztve ]

• guriga1234

addikt

válasz masterof #45348 üzenetére

Ez a nevük, nem én találtam ki. :)

widget: olyan minialkalmazás, ami egy bizonyos funkciót valósít meg. Pl: a magyar nyelvűben van időjárás, és youtube elérés.
    A Yahoo-s widgetel között van játék is, és bár ott is van időjárás és youtube, az a youtube bűn rossz. Videókat lehet nézni, meg keresni is, de ezen kívül semmit mást nem lehet csinálni. A magyar nyelvű ennél lényegesen jobb. Vannak még hírek, és egyebek, de egyik sem nagy durranás. Korábban felsoroltam, hogy milyenek vannak, olvass vissza.

DLNA: ez egy olyan szabványos szolgáltatás, ami lehetővé teszi azt, hogy hálózaton (vezetékes, vagy wifi) elsősorban képeket, zenéket, vagy videókat lehessen lejátszani. Mindkét kapcsolatban álló eszköznek (pl. tévé és PC) DLNA képesnek kell lennie. A samu ad egy programot, amit PC-re telepítve meg lehet osztani könyvtárakat, amiket a tévé láthat, és ezeket le tudja játszani a tévé.

Aktív témák

Hirdetés