Hirdetés
Aktív témák
-
retros
tag
csak én nem vagyok már megint az eredeti nikkel?
komoly
nemdirekt volt..''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Elrood
őstag
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH:
[link]
[Szerkesztve]''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
-conrad-
addikt
Hello!
Van új lámpatag? Vagy Zsadi áttért a töményebb italokra? Ma találkoztam Lam[ph!]a-Hubertussal. -
Robaj
addikt
Flash:
Superpi:
1 mega: 43,953s
4 mega: 3m 43,609s
Everest (Build 503/480):
mem olvasás. 6116 MB/s - 5308MB/s
mem írás: 5731 MB/s - 1695MB/s
mem másolás: 5013 MB/s
mem késleltetés: 34ns -
Robaj
addikt
Ma este ki lesz?
Vmi war féleség?
ELVILEG lesz: Zsadi, Flash, W, én
Kutya, Joe? -
bLaCkDoGoNe
veterán
SuperPI 1M: 46sec. (Jelentem, ez egy 1.7GHz-es Intel Mobile Pentium. Ennyire erős lenne?)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Robaj
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #4227 üzenetére
Szted az intel miért állt le a netburst architektúrával, és miért a pentium M-et fejleszti tovább?
A mi kis P3-unk megveri a 3xxx A64-eket + a P4-eket...
Na OFF OFF
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
SuperMario SuperNagyi SuperCsapat SuperMan SuperStar......
Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű. .......
[Szerkesztve] -
Bagya
csendes tag
Néha azért elgondolkodok, hogy jó topikban járok-e...
member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Zsadi
őstag
Volt már ez alkoholtotyik is, amikor borozási szokásokról esett szó....
Robajleb@szós totyik...(de ez folyamatban....)
Egymást leb@szós totyik...
Melegtotyik....rózsaszín hangulattal....
Most meg szuperpííí totyik...
Végül is, ez egy hardver fórum.... kicsit tág keretekkel... -
-conrad-
addikt
Én meg csak amiatt írkálok ide, mert pofátlan vagyok, és mert megint dolgozom így van időm írni is.
Voltam fenn a szervereteken, és meg kell h mondjam, nem fog menni nekem a cod1... maradok a kettőnél, mert mindenki legyaláz már az egyben. Szerencsére Röhej mindig csak spekiben van így nem tudott kiröhögni. -
Zsadi
őstag
válasz -conrad- #4234 üzenetére
Nekünk is idő kell/kellett hogy visszaszokjunk hozzá.
Gyalázat, ahogy a cod2 lebutított minket.
Nemtom olvastad-e a multkori Nigthfly elleni warunk mini krónikáját.
Na az egy kurvajó kis meccs volt. Vert/kilátátalan helyzetből olyan szépen fordítottunk, hogy az csuda! Na ez az a hangulat, ideg, adrenalin ami a cod2-ben egyelőre még nincs. Reméljük, patch, pb után az is izgalmas és jó lesz.
De legalább láttad, hogy az a célzás, ami a 2-ben már highskillre elég , az az egyben édeskevés...
Egyébként, szombaton felmentem cod2-re, és egy régi cod1-s klántaggal beszélgettünk, hogy miért is tértek át a 2-re. Egyszerű volt a magyarázat. Amíg nem jön a patch, addig élvezik hogy ilyen könnyű, de viszont, a pályák begyakorlásához meg tökéletes. Na ez az, amiben valszeg lemaradunk, ha egyszer áttérünk rá.
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
tegnap valahogy kevéssé bírtam élvezni Robaj, FlasH és egy publicalma SuperPi(ng)-jét
az addig jólvan, hogy valaki kicsit lagol, de hogy állandóan eltűnik és megjelenik az nekem már nem élmény, aztán találtam jobb elfoglaltságot és ennyi
ma este lehet, hogy csak 9-10 fele esek haza, úgyhogy bizonytalanság van
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
-conrad-
addikt
Robaj!
Te nagy hekkercsíter vagy, és van egy dilemmám: tényleg van moddolt konfig file cod2-höz már? Mert van úgy, hogy a 40es pinggel játszó gémerek úgy ''teleportálnak'' félméterenként ha őket spekizem mint a franc. Mert ha ez téllegmoddolt konfig akkor kivághatom az userek 70%-át. Nos? -
-
-
Robaj
addikt
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest